Iced Earth - (still) Alive in Athens & Salonika (18/19/20-11-2011)

θα είμαι παράλογος αν πω ότι περίμενα καλύτερο σετ?

Η αλήθεια είναι ότι παραέχει πολλά από το καινούριο. Οκ στη τελική τον δίσκο προωθουν αλλά είναι η μεγαλύτερη περιοδεία που έχεις κάνει! Παίξε κανα πιο κλασσικό.

[SPOILER]Ps. Ναι είμαι αδερφή και ξενερώνω που δεν έχει watching over me[/SPOILER]

[B]When the night falls - Bochum (Zeche) 30.10.2011 [/B]

[B]Dark City - Bochum (Zeche) 30.10.2011 [/B]

Ας πούμε “BRAINWASHED”. Κόλαση…

[SPOILER]Χεχεχεχε. Αδερφίστικο δε το λες. Τί να πώ και εγώ με το I DIED FOR YOU??? Ίσως η καλύτερη μπαλάντα τους.[/SPOILER]

Γαμώτο, έχουν κόψει το youtube στη δουλειά. Για πείτε σχόλια. Καλά ακούγεται ο Stu???

μια χαρα ακούγεται…και είμαι σιγουρος οτι είναι συγγενής του barlow

Αυτό. Και όντως περίμενα καλύτερο σετ :frowning:

το 2ήμερο είχε ακυρωθεί λόγω δουλειάς το σάββατο αλλά και να μην είχα δουλειά δεν πήγαινα 2 μέρες με αυτό το σετλιστ[-X

Θα συμφωνήσω. Αν και κάπου πήρε το μάτι μου δημοσίευμα (από συνέντευξη) σχετικό με αλλαγές στο σετλιστ τις δύο μέρες που θα παίξουν Αθήνα. Αλλά και πάλι 70? δεν δίνω. Είναι και το οικονομικό στη μέση.
Έχω εισιτήριο για την Παρασκευή 18/11.

SYMPHONY X and ICED EARTH will join forces for a North American co-headlining tour in early 2012. The 30-plus-date trek will kick off on January 31 in Hartford, Connecticut and conclude on March 11 in Clifton Park, New York.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=165411

Μολις ειδα το set list που εγραψε ο φιλος και ξενερωσα ασχημα [SPOILER]Μα καλα ουτε Hunter,Blessed are you,Melancholy,watching over me [-X[-X[-X[/SPOILER]

[SPOILER]colors??? πως γίνεται να κάνουν live χωρίς το colors???[/SPOILER]

[SPOILER]Να πω ότι καλά έκαναν, θα το πω. Όσο και ωραία να είναι αυτά τα κομμάτια, επιτέλους αλλαγή:D[/SPOILER]

μου φαίνεται ότι το θα είναι το πρώτο live που θα ρθω με γυναίκαι και θα κάθομαι χαλαρός με μπύρα πίσω χωρίς να χτυπιέμαι και χωρίς να δίνω πόνο και αίμα στο πεδίο της μάχης 8)

Μαζί σου!

Με Damien + Dante’s Inferno live θα γίνει της καριόλας:D

Ελα ρε, 600 φορες τα εχουμε ακουσει αυτα τα κομματια. Στην τελικη ερχονται με δισκαρα, λογικο δεν ειναι να παιξουν πολλα απο αυτο? Και αμα σκεφτεις οτι εχει Dante’s Inferno μεσα που εχει διαρκεια για 4 τους περιοριζει τις επιλογες οσο να’ναι.

[SPOILER]Ενας δρακουλας και ενα question of heaven δεν θα με χαλαγανε κιολας, αλλα μια χαρα μου φανηκε το σετ σε γενικες γραμμες.[/SPOILER]

Ωραίιιιο:D Αν και είναι η πρώτη φορά που θα τους δώ και θα ήθελα παραπάνω classics αυτό είναι πραγματικά γαμάτο γιατί βγάζει κομματάρες στην επιφάνεια (Slave To The Dark, Angels Holocaust, Dante’s Inferno, When The Night Falls). Χώρια που επιλέγει τα καλύτερα των καλυτέρων από τη νέα αλμπουμάρα.8)

Έκανα τσίσα με αυτό το βίντεο. :bow2::band: