Για να μην πολυλογώ, την 3άδα των Politics of Ecstacy, Dreaming Neon Black και Dead Heart οι Iced Earth δεν την έχουν με την καμία… απλά επειδή ΜΟΝΟ ο Έλληνας o TRUE HEAVY METAL0R έχει το δόγμα “Maiden, Priest, Metallica, Manowar, Iced Earth, Children of Bodom, Blind Guardian (για μετρήστε t-shirts στο δρόμο…:lol:) και όλοι οι άλλοι να παν’ να γ*&$@(θούν” έχουμε καταντήσει να μπαίνουμε σε σύγκριση ποιότητας ανάμεσα σε 2 μπάντες που από άποψη μουσικών και μόνο που τις απαρτίζουν διαφέρουν κατά πολύ… (μη ρωτήσετε ποιοι είναι μπροστά!)
Άντε, πάω να δω το Year of the Voyager και μετά να προσευχηθώ στον Άγιο Λουμίδη.
edit: Για να μην παρεξηγούμαστε τους Iced Earth τους σέβομαι αλλά μη λέμε ό,τι να’ναι!
Μάλλον συνειδητοποιημένος ακροατής που παρόλο που ξέρει τι θέλει σε αυτά που ακούει μπορεί να κρατά και μια σοβαρή οπτική στο να μπορεί να κρίνει κάτι όσον αφορά την ποιότητα του παρόλο που δε του αρέσει θα έλεγα.
Αφου λετε οτι ο True Heavy Metaller κραζει τους Metallica (και τους children of bodom να συμπληρωσω εγω)…
Γιατι με μπερδευετε συνεχεια σε αυτο το φορουμ ??!! :lol2:
ενισταμαι και ρωτω, οποια συγχισις θα προεκυπτε εαν οι νεες γενιες ειχαν ως προτυπο συνειδητοποιημενου ακροατου ανθρωπους με διχασμενη προσωπικοτητα οπως εμφανως (? :? ?) συμπεραινουμε απο τα λεγομενα του για τον φιλτατο freedomofrock (οτιναναι λεμε)!
Sacrament (Wacken 2006)
Οπως κ να το κανουμε οι Νεβερμορ εχουν τοσο συγχρονο ηχο… Ειναι πρωτοποροι…
Σε αντιθεση με τους Iced Earth οι οποιοι ειναι μια πολυ καλη χεβι μεταλ μπαντα απλα…
α)Σιγα ρε μεγαλε και τι ειναι η μουσικη για εμβαθυνω, ενας τροπος διασκεδασης ειναι, ελεος
β)Καλα 40 εκατομμυρια ανθρωποι που ακουνε EVANESCENCE ειναι μαλακες, εσυ εισαι ο εξυπνος
γ)5-6 ονοματα σε καθε δεκαετια?Το μεταλ ηταν παντα και θα ειναι η πιο εμπορικη μουσικη, και ειχε παντα τα μεγαλυτερα ακροατηρια.
δ)Συμφωνα με τον δικο σου ορισμο περι κλασσικοτητας και διαχρονικοτητας, κλασσικοι ειναι και οι SDI και ας αρεσουν μονο σε εμενα.
Και τελος παντων ας χαλαρωσουμε λιγο, για μουσικη μιλαμε, οχι για την παγκοσμια οικονομικη κριση.
Μα για αυτό ακριβώς το λόγο καλό είναι να μην είμαστε μηδενιστές και να μιλάμε ευγενικά και χαλαρά, δε νομίζω να χρειάζεται να πεί κανείς ότι μία μπάντα είναι για το πέο για να γίνει κατανοητό ότι δε του αρέσει.
Btw, οι Evanescence δεν άντεξαν ούτε πενταετία και πολύ σύντομα θα μπούν στο΄ντουλαπάκι του χρόνου, τη στιγμή που οι Nevermore ύστερα απο 20 χρόνια εξακουλουθούν να συγκηνούν κόσμο. σαφώς μεγάλη διαφορά του τι έχει κάνει ο ένας και ο άλλος, όσο άκυρη και αν είναι η σύγκριση.
Πάντα μου άρεσαν οι Iced Earth και μάλιστα είναι από τις μπάντες που με “έβαλαν” σε αυτή την μουσική πριν 8-9 χρόνια. Αλλά οι Nevermore, όπως και να το κάνουμε, είναι ίσως η καλύτερη, εξυπνότερη και πιο προοδευτική μπάντα του σήμερα! Άρα Nevermore από εμένα!
α) Αν την βλεπεις μονο ως ενα τροπο διασκεδασης την μουσικη, γιατι γραφεις με αυτο το στυλακι?
β) Βασικα ειναι 41. Και αμφιβαλλω αν τα 40 απο τα 41 τους ακουν οπως τις μερες της νιοτης της μπαντας. Οταν ηταν ιν και γιεα.
γ) Οπως και ο Elvis, η Madonna και ο Michael Jackson ενα πραμα. Λολ
δ) O Φλωρινιώτης ειναι διαχρονικος αλλα κλασσικοι ειναι μονο οι Cannibal Corpse.
Δε με ενοχλησε η αποψη σου, αλλα ο τροπος που την δηλωσες. Και btw πιο μεγαλο σπρωξιμο απο τους Iced Earth δεν εχει φαει αλλη μπαντα στην Ελλαδα. Δε λεω οτι δεν ειναι μεγαλη μπαντα αλλα…
ChrisP,
λαθος καταλαβες ή ισως εγω δεν εξεφρασα ακριβως αυτο που πιστευω.
ΔΕΝ ειμαι fan των Iced Earth.
Ποσα αραγε τραγουδια εχουν γραψει με το ΙΔΙΟ riff ? Πολλα.
‘‘Ανωτεροι’’ μουσικα των Nevermore δεν ειναι, οπως αναφερει ο neue regel στο ποστ που εκανα quote.
Aλλα ψηφισα αυτους, αφου το στυλ των Nevermore δεν μου λεει τιποτα, ενω οι Εarth εχουν μερικα τραγουδια που μαρεσουν.
Και, ναι, πιστευω οτι η προωθηση που τρωνε απο το hammer οι Nevermore ειναι υπερβολικη!
Γιαυτο και oι παλιοι fans τους χανουν το δικιο τους μερικες φορες.
Οπως συμβαινει και με τους Firewind που πολλοι εδω μεσα τους απαξιωνουν, μαθαινοντας τους τα τελευταια 2-3 χρονια απο το hammer εχοντας ακουσει μονο τα τελευταια τους…