ομορφα ολα αυτα, πολυ ομορφα.
δυσκολευομαι να αποτυπωσω τις σκεψεις μου ακριβως - γιατι οι γραμμες ειναι πολυ λεπτες - και αφου εχουμε ήδη καθιερωσει οτι μου αρεσει να κοιταζομαι στον καθρεφτη, μη με πουνε και αρχιδι φοβαμαι.
Πού αρχιζει λοιπον και που σταματα το ‘κανω κατι που θεωρω σωστο’ και το 'κανω κατι για να φανω καλυτερος απο τον δίπλα";
Θεωρώ σωστό να μην ακούω πλέον τους Brand New (μία από τις αγαπημενες μου μπάντες) γιατί ο μπροστάρης τους ήταν αρκετά μπλεγμενος στο #metoo, θεωρώ σωστό σε μια πλεηλιστ για ενα παρτυ να μη βαλω το Ignition του R.Kelly που πάντα έκανε το Σοφάκι και χόρευε, θεωρώ σωστό να μη κάνω κριτική στο νέο δίσκο των Smith Street Band. Θεωρω σωστό του να κόψω την προβολή όπως μπορώ. Δε θα βγω out of my way δηλαδη να ανοιξω πολεμο, αλλα ειναι αυτα τα μικρα πραματα που ειναι στο χερι μου.
Δεν διαλαλώ τις επιλογές μου (aka κάνω καποιο να νιωσει ασχημα που δεν εχει τραβηξει τις ιδιες γραμμες), αλλα σε ενα φορουμ ή σε μια κουβεντα που γινεται ωριμος διαλογος, θα εστιάσω στο γιατι καποιος αλλος να νιωθει άνετα να το κανει. Ισως σε καποιο βαθμο να τον κρινω (ειμαι εξαιρετικα ενοχος να το κανω αυτο απο παντα, σε πολυ ασχημο βαθμο μαλιστα το οποιο προσπαθησω να λυσω τωρα στα τριαντα μου) αλλά θα προσπαθησω να μη γινει στο βαθμό του να νιωσει ντροπή (αν και ειναι δυσκολο πολυ - γιατί συνηθως δε θα προκειται για σκατανθρωπο, αλλα για ανθρωπο που απλα γουσταρει την χ,ψ μουσικη/whatever).
Η λεξη κλειδι ομως ειναι το “παράλληλα” που χρησιμοποιησες. Στο μεταξύ έχω κάνει αυτο που θεωρω σωστο, τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
Να πω βεβαια εδω, πως δεν ξερω ακριβως ποσο παρασημο ειναι - anecdotally - όταν εχω συνειδητα σταματησει τον εαυτο μου απο το να ακουσει Brand New - ξαναλεω, το Deja Entendu ειναι ενας απο τους καλυτερους δισκους της τελευταιας 20τιας - περισσότερο ασχημα και στενοχωρημενος νιωθω παρά περήφανος για την σιδερενια μου θεληση και ακλονητη ηθικη.
Τωρα για τις κλανιες του Αλμπινι, η αληθεια ειναι πως δεν το εχω σκεφτει πολυ. Αλλα αμα εχω αποδειξεις οτι στο διπλα δωματιο ειναι μια βρωμερη κλανια, δε θα μπω στο διπλα δωματιο και να εκτεθω στη βρωμερη κλανια. Επισης θα πω στο μου φιλο μου οτι “ξερεις, υπαρχει μια βρωμερη κλανια στο διπλα δωματιο, μην ασχοληθεις, δεν κανει, φιλικά παντα”
Ξερω οτι δεν ειναι ακριβως το ποηντ αυτο - και γενικα μου ειναι πολυ δυσκολο να διαφωνησω στο οτιδηποτε λεει ο Αλμπινι - αλλα για κλανιες λεμε
Τα παραπανω ολα ισως διαβαστουν σαν αμυντικα/επιθετικα, δεν ειναι. Μου αρεσε το ποστ σου, θα του βαλω και καρδουλα.