Iced Earth

Ισχύει. Θυμάμαι κι εγώ με την άγουρη πολιτική μου σκέψη τότε να νομίζω ότι είναι αριστερός, ξργ. Αλλά σιγά σιγά παρατηρείς την χροιά και την διευθέτηση των λέξεων, τα επιχειρήματα, και τον προσανατολισμό, και καταλαβαίνεις ότι ό,τι είναι αντικοινοβουλευτικό, δεν είναι αναρχικό!

2 Likes

Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αυτο τ video αλλα αξιζει…

ΥΓ… Πωω τελευταια συναυλια Ροδον ηταν ISIS …

1 Like

Και εγώ στην αρχή-αρχή είχα καταλάβει ότι ήταν αναρχικός.

Τι μαλακία, δεν το είχα πάρει το βιβλίο για το Ρόδον και τώρα δε βρίσκεται γαμώτο :expressionless:

Η γνωστή του νννκκκ έχει 2-3 λεει :laughing:

Έτσι άρχισαν όλα. Πω ρε φίλε, τι αναμνήσεις ξύπνησες. Και πόσα ονόματα είδα τυπωμένα, τα οποία τότε είτε σνόμπαρα είτε δεν ήξερα και σήμερα θα σκότωνα για να γυρίσω τον χρόνο πίσω :frowning: Για να μην σου πω οτι θα σκοτωνα για να σου κλεψω το λευκωμα :stuck_out_tongue:

Στείλε τα ποστ στο “Μεταλλική Νοσταλγία”, χάνονται εδώ.

5 Likes

Πωπω τι έχει έρθει στην Ελλάδα μόνο σε αυτόν τον χώρο

5 Likes

Παραδόθηκε… Έτσι λέει. Πριν λίγο…

Ειμαι μεγαλυτερος σου και απλα κλαιω που καταλαβα οντως ποιος εισαι…
Δεν χρειαστηκε κανενα stalking, σιγα μην ασχοληθω. Απλα αναγνωρισα το username.

Ευτυχως σε καμια “δικια μου” δεν την ειχες πεσει γιατι δεν ειχα καμια μεταλλου ποτε, εχω ομως φιλες που τους την εχεις πεσει, και να λες παλι καλα που την γλιτωσες χωρις να φας ξυλο απο κοσμο (οχι απο μενα, για να σε προλαβω) αν και δεν ειμαι και 100% σιγουρος :joy:

Ειναι κι αυτο ενα κατορθωμα φανταζομαι :joy:

Πες μας και πως φεσωσες ενα σωρο κοσμο που διοργανωνες και καλα underground metal festival και δεν ειχες οργανωσει τιποτα σωστα μεχρι που ετρωγες ξυλο για να δωσεις τα λεφτα πισω στις μπαντες και στον κοσμο.

Δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της “εταιριας” σου που ειχε φαει κραξιμο για 10 ζωες στο Facebook, αλλα μπορω να καταλαβω γιατι υπερασπιζεσαι τον Τζον τον Σεηφερ τον φουκαριαρη. Ειναι λογικα ενα ινδαλμα σου.

Ο Αngmar είναι?

2 Likes

Ετσι νομιζω. Εγραφε σε αλλα φορουμς με το username NeueRegel.

Πεθαινω λιγακι που οι περιγραφες μου (και οι δικες του δηλαδη) τον δινουν στεγνα ομως, ολοι τον ξερουν :")

1 Like

Απο που ξεπετάχτηκε αυτή η μορφή ρε τύποι…;

1 Like

Τις κατηγορές στον Σειφερ τις κόβω λιγάκι default. Σαν στανταρ πακέτο κατηγοριών μου φαίνονται για κάθε έναν που εμπλέκεται στα γεγονότα. Θεωρώ ότι ο Σέιφερ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι κάποιες απο αυτές (θέλω να πιστεύω οι περισσότερες) δεν ισχύουν, με τη προϋπόθεση ότι δεν φαίνεται σε κανένα βιντεάκι από τα εκατοντάδες που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία μέσω κατεσχεμένων κινητών.

ρε τον μαλάκα τον καϊλα και σπρέι πιπεριού έριχνε.

These are the six charges Schaffer is facing, according to the FBI Indianapolis Field Office:

1. Knowingly Entering or Remaining in any Restricted Building or Grounds Without Lawful Authority

2. Disrupting the Orderly Conduct of Government Business

3. Knowingly Engages in an Act of Physical Violence Against any Person or Property in any Restricted Building or Grounds

4. Violent Entry and Disorderly Conduct in a Capitol Building

5. Engage in an Act of Physical Violence in a Capitol Building

6. Parade, Demonstrate, or Picket in a Capitol Building

θα πρέπει να γίνει case study για το πως καταστρέφεις μια καριέρα… λέμε τώρα

2 Likes

Καλα τα καταφερε απο οτι βλεπω, μπραβο του!

@Neueregel
Επειδή ενημερώθηκα οτι πιάστηκε επι ματαίω το όνομά μου σε χείλη αλαλαζόντων.
Nα ενημερώσω οτι την έχω πέσει μόνο σε 3 μεταλλούδες και 1 ροκού, και 1 μεταλλού που την έπεσε, ΟΤΑΝ αυτές ΔΕΝ είχαν δεσμό. Γιατι δεν είμαι ουγκανός.
Ούτε έχω πηδήσει ή γκαστρώσει γκόμενα φίλου, ούτε έβγαινα σαν γνωστό καραφλοτραγουδιάρη ή κιθαρίστα να λέω, α αυτή την έχω γα…σει, εκείνη την έχω βολέψει, επειδή την έβαλε ο μπαμπάς μου στο δήμο. Γιατί υπάρχουν κάτι τέτοια “παλικαράκια”. Κι ένας άλλος τραγουδιάρης τώρα που θυμάμαι απο τα “βράχια” που βιντεοσκοπούσε και εκβίαζε … όλος ο καλός ο κόσμος.
Δεν έσπρωχνα γκόμενες σε τουαλέτες για να τις χουφτώσω δια της βίας, ούτε έχω φάει λεφτά από κάποιον όπως “κάποιος” έχει κατηγορηθεί. (γκουχ, γκουχ)
Οι μη μεταλλούδες γκόμενες που έπεσα-είχα σχέση/δεσμο οτιδήποτε είναι >>>>>>>>>>> απο αυτές που ήταν μεταλλούδες. Το θέμα ήταν να την πάλευαν κι όσες δεν τη πάλευαν δεν έμεναν.
Γενικά είχα λιγότερους δεσμούς/σχέσεις απο ότι θα ήθελα, αν και θα ήθελα να έχω ενα αρκετά μεγάλο νούμερο. Αλλά δεν σαβούρωσα ποτέ, που αρκετοί του χώρου θα γέμιζαν χαβούζες.

Σε κάθε περίπτωση, λίγα τα λόγια σας για εμένα, αν δεν μπορείτε να τεκμηριώσετε κάτι. Τα άλλα είναι αερολογίες και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα. Εκτός αν θέλετε να αρπάξετε μερικές κ. 'Μαρ και θα είναι κρίμα για μηγαμήτσου - μη πήδημα.

Στα του JS, παραδόθηκε λένε. Καλός βλάκας κι αυτός. Λάλησε μετά απο 9/11.

Τι λέτε ρε μαλάκες :neutral_face:

12 Likes

Αν πατήσεις τερηδόνα στο search θα δεις πάλι κάποιες ωραίες συζητήσεις :stuck_out_tongue:

5 Likes

Εγώ λέω, μιας που γ@@@κε που γ@@@κε το θέμα των Iced Earth, να καταθέσουν εδώ όσοι νιώθουν αρκούντως ανταγωνιστικοί τις εμπειρίες τους στο ερωτικό πεδίο, για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη… τη γοητεία!
Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον να βάλουμε και συντελεστές στις κατακτήσεις του καθενός, να μην μετράει δηλαδή μόνο ο αριθμός αλλά να βαθμολογούνται και άλλα ποιοτικά κριτήρια όπως μουσικές προτιμήσεις, ηλικία, εμφάνιση (αν κι εδώ υπεισέρχεται πολύ ο υποκειμενικός παράγων) κλπ
Όπως στην ανάδειξη του χρυσού παπουτσιού, που με διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας μετράνε τα γκολ κάποιου στο αγγλικό πρωτάθλημα π.χ. κι αλλιώς στο αντίστοιχο της Μολδαβίας!

Εμπρός λοιπόν, ξεκινάτε όσοι τολμηροί, ποιος Schaffer τώρα και ποιο Καπιτώλιο!

13 Likes

κάπως αλλιώς το σκέφτηκα αυτό όταν μιλάμε για ερωτικές επιδόσεις… δεν ειχε μεγαλη διαφορα στα γραμματα παντως

2 Likes