Iced Earth

Άδειασμα.
Από τον λογαριασμό του Stu στο face.

We want to thank those of you who have sent words of support in recent days. Some of you have been concerned by our silence, which we understand. We needed some time to properly process the information and find out some facts before we made a statement.

First and foremost we absolutely DO NOT condone nor do we support riots or the acts of violence that the rioters were involved in on January 6th at the US Capitol building. We hope that all those involved that day are brought to justice to be investigated and answer for their actions.

With broken hearts we are sending our love and compassion to everyone who has felt pain from the events on January 6th. We are deeply saddened and our hearts go out to the families of the lives lost that day. There are really no proper words to console. Just know we are with you in your shock, grief and pain. Much love to you all. :heart:
Stu, Luke, Jake, Brent

3 Likes

Ωχ προβλέπω τον Σάφερ να τους απολύει όλους :stuck_out_tongue:

Και τι θα κάνει μετά; Επίσης, ο Hansi έχει πει τίποτα; Μόλις πρόσφατα δεν κυκλοφόρησαν μαζί άλμπουμ; Δεν απαιτώ απολογία από τον καθένα που έχει συνεργαστεί με τον βλάκα (cancel culutre begone!), από απλή περιέργεια μιλάω…

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και δεν θα ήθελα κιόλας να χρειαστεί να τοποθετηθεί κανείς από αυτούς για τις πράξεις του μαλακα

Δεν θα τους κρίνω με τον ρομαντισμό του κάθε μεταλλα όπως είμαι εγώ , αλλά σαν επαγγελματίες που είναι και εργαζόμενοι στην μπάντα του Schaffer . Οπότε ας τα ζυγίσουν κι ας πράξουν όπως νομίζουν . Στην ουτοπία μου , μακάρι να έφευγαν μόνοι τους αλλά δεν θα κριτικάρω αυτούς για μαλακίες άλλου

Μου είναι συμπαθείς και ο Stu και ο Luke που έχω μοιραστεί και ένα 5λεπτο μετα από ένα λαηβ με τον αδερφό του που ήταν support στον M. Schenker . Και θεωρώ ότι ο κιθαρίστας που είναι και κάτω των 30 αρκετά ταλαντούχο και παικταρα

Ο Χανσι τι να πει στο FB ?? Κάπου είδα ότι υπήρξε ένα ποστ διπλωματικό καθαρά . Δεν ξέρω τι σχέση έχουν ( φίλοι , γνωστοί ή συνεργάτες ) . Αν είναι φίλοι πιο χρήσιμο είναι να τον ξεχεσει απ’ το τηλέφωνο παρα να πει κάτι απλά για να πει στις μάζες . Έτσι κάνουν οι φίλοι . Και μετά ας κάνει ο,τι νομίζει και αυτός με τις διαπροσωπικές σχέσεις του

1 Like

Ωραίο το άδειασμα, κρίμα που όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια ο Stu είχε κάνει γέμισμα

137057228_3556001364517965_1319028041675534993_n

4 Likes

Αουτς , δεν πήγε και πολύ καλά αυτό :rofl: .

Τεσπά , προχωράμε

2 Likes

Αυτο ειναι απο 6η Ιανουαριου? Καλο σκουπιδαριο κι αυτος.
Οχι ρε γαμωτο, θα κανω cancel σε σκουπιδενια μουσικη, κριμα.

σε τετοιες περιπτωσεις το cacnel/deplatfdorming επιβαλλεται, sorry. Το να μην εχουν αυτα τα σκουπιδια δημοσιο λογο ωστε να διασπειρουν τα σκατα που εχουν στο μυαλο τους ειναι η μονη αμυνα μιας πολιτισμενης κοινωνιας, οπως ειδαμε το να προσπαθεις να αντιταχθεις με λογικα και νηφαλια επιχειρηματα και επικοδομοιτικο διαλογο σε ημιτρελους που πιστευουν οτι οι πολιτικοι τους αντιπαλοι (χωρις καμια υπερβολη) τρωνε μωρα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Cancel και ξυλο.

2 Likes

Ειχε παει και τον Νοεμβριο σε μια διαμαρτυρια, λιγο μετα τις εκλογες.

To ‘‘cancel culture begone!’’ το έγραψα επειδή είναι σύνηθες φαινόμενο να ζητείται ξεκάθαρη θέση από ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με το άτομο που στοχοποιείται, και να αναπτύσσεται μια ολόκληρη χιονοστιβάδα από απειλές προς όλους και μια ασπρόμαυρη λογική Us vs Them. Δεν απευθυνόταν στις θέσεις του Σάφερ ή των QAnon. Δεν είμαι υπέρ της ‘‘ελεύθερης αγοράς των ιδεών’’…

Από εκεί και πέρα, όμως, τα λογικά και νηφάλια επιχειρήματα δεν είναι ίσως τόσο νηφάλια ή τόσο εποικοδομητικά, όταν ξεκινάς με ad hominem. Αν στόχος είναι να πείσεις, τότε πρέπει να το κάνεις με τρόπο που να καταλαβαίνει ο Σάφερ, να μιλάς βάσει δικών του κατανοήσεων και να οδηγείται μόνος του στα λογικά του σφάλματα. Μαζί με τη διαλεκτική κάποτε ήταν και η μαιευτική.

5 Likes

Εχεις προσπαθησει να κανεις σοβαρο διαλογο με ψεκασμενους τετοιου τυπου, κρατωντας υπομονη για μερες, βδομαδες ή και μηνες? Εχεις δει πως η ρητορικη ειναι η ιδια απο τον καθε τετοιο τυπο σε εκπληκτικο βαθμο, και ακομα και οι φρασεις που χρησιμοποιουν ως απαντηση στο οτιδηποτε ειναι ιδιες? Και οταν νιωθεις οτι κανεις την οποιαδηποτε προοδο, μπορει να σου πεταξουν απο το πουθενα κατι εντελως ακραιο και να σου πουν οτι εισαι θυμα των media και πρεπει να μορφωθεις και να ελεγξεις τις πηγες σου? Δυστυχως μερικες φορες σε καποιες καταστασεις ο διαλογος απλα δεν ειναι επιλογη. Το δηλητηριο εχει μπει τοσο βαθια στον εγκεφαλο, που δεν υπαρχει γυρισμος.

Και δεν τους σφάζουμε όλους να ξεγνοιάσουμε; Μα όχι, προφανώς όχι.

Διότι η ρητορική είναι ρητορική, κι έχει κάποιες σταθερές στην εσωτερική λογική της, κι αν είναι τόσο ομοιόμορφη σε κάθε ψέκα, τότε κάτι με ιντριγκάρει να πω ότι μπορεί να είναι και αποστηθισμένη, άρα μάλλον δεν προκύπτει από κακή καλωδίωση, αλλά επειδή με τη μορφή που έχει καλύπτει κάποια εσωτερική ανάγκη για νόημα.

Άρα, είναι πολύ δύσκολο να τους την αφαιρέσω αυτήν την πεποίθηση, αν δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει αυτό για την ακάλυπτη αυτή εσωτερική ανάγκη. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να τους την αφαιρέσω με ευθεία επίθεση. Όμως είναι πιο εύκολο να τους κάνω να αναρωτηθούν για την αξία αυτής της ρητορικής, για το αν όντως σημαίνει αυτό που νομίζουν ότι σημαίνει - κι εν τέλει για το τι μπορεί να σημαίνει…

4 Likes

Ειπα εγω να τους σφαξουμε?

Πιο ευκολο μπορει να ειναι, αλλα και παλι απλα χαμενος κοπος.

Θα αναμενω ομως τις ιδιες αποψεις αντιμετωπισης και για μπατσους και φασιστες στο μελλον στο φορουμ, και απο σενα και οσους συμφωνουν με αυτο. Καλα θα παει αυτο.

Αν δεν είπες να τους σφάξουμε, τότε τι μένει; Αν η κοινωνία οδεύει κατά διαόλου λόγω ψεκασμένων που δεν έχουν στάλα μυαλό μες στο κεφάλι τους, και ο διάλογος…

ή ακόμη χειρότερα είναι…

τότε δεν μας μένει παρά να τους σπάσουμε στο ξύλο, ή να πάμε να απομονωθούμε κάπου στα βουνά… Αλλιώς, καθόμαστε σε fora, λέμε τι άδικος που είναι ο κόσμος ο γεμάτος φασίστες, και ρομαντικοποιούμε την ηθική ανωτερότητα του χαμένου αγώνα…

Και προς θεού, όχι πως η σύγκρουση σε ορισμένες φορές δεν είναι αναπόφευκτη, αλλά αναρωτιέμαι, μήπως την έχουμε εξιδανικεύσει σε ένα μιλιταριστικό πρότυπο πολιτικής ύπαρξης και συνείδησης;

3 Likes

Sounds good to me βασικα, πλεον αγνοω καθε alt-right σκουπιδι διαδικτυακα, και στην πραγματικη μου ζωη ευτυχως δεν ξερω κανεναν ή αν γνωριζω απλα θα τον περιθωριοποιησω. Εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω διαλογο, ηρεμα και πολιτισμενα, και μετα απο καποιες πολυ αποκαλυπτικες αλληλεπιδρασεις φετος με κοσμο, απλα παραιτουμαι.

Οταν εχεις γιατρο με πτυχια και μορφωση και μυαλο και βλεπεις οτι ακολουθει ολο το πακετο του ψεκασμενου και απλα δεν υπαρχει καμια ελπιδα βελτιωσης, οταν βλεπεις δισεκατομμυρια κοσμο να πιστευει σε θρησκειες, θεους, δαιμονες, αστρολογιες, καταρες, γουρι και ενα σωρο προκαταληψεις και δεισιδαιμονιες, το alt-right κινημα, ο φασισμος, η πολωση, ειναι ολα απλα φυσικα επακολουθα.

But that’s just me. Δεν εχω το χρονο να αφιερωσω ολοκληρη μου τη ζωη στο να προσπαθησω να κανω κοσμο με αυτον τον τροπο να προοδευσει και να εξελιχθει κι ετσι το κανω μεσω academia οσο μπορω. Εσυ μπορεις να κανεις Σωκρατικη με τυπους σαν τον Jon Schaffer, πες μου πως θα παει :stuck_out_tongue:

Δεν θεωρω πως η κοινωνια οδευει κατα διαολου παντως κι ουτε ειπα κατι τετοιο. Ειναι ευτυχως μικρη η ποσοτητα των ψεκασμενων σε σχεση με το συνολο του πληθυσμου, αλλα πολυ μεγαλη σε σχεση με το μηδεν, στο οποιο θα επρεπε να βρισκονται.

1 Like

Μου αρέσει ωστόσο που επιλέγεις να ζήσεις τη ζωή σου σύμφωνα με το τι σου αρέσει και όχι βάσει του ‘‘εμείς θα ξυπνήσουμε τον κόσμο’’. Είναι καμιά φορά πιο επαναστατικό να ζεις με τους δικούς σου όρους, παρά να μπαίνεις σε γαϊτανάκια που έχουν στηθεί εναντίον σου.

Και ναι, η Σωκρατική δεν είναι και τόσο κακή, αν αισθάνεσαι ότι κάποιος δεν είναι full ψέκας, αλλά οδεύει ντουγρού προς τα εκεί… Θα σε ενθάρρυνα να ψάξεις την Contrapoints για να δεις μία πρακτική που δεν επιτίθεται, αλλά δεν υποχωρεί κιόλας… (αν και κάτι μου λέει ότι μπορεί να την γνωρίζεις ήδη).

Η κοινωνία οδεύει ντουγρού κατά διαόλου - γω είπα για να παραφράσω τον Τζίζους - και αυτό οφείλεται σε πολλά πράγματα, κι ένα από αυτά είναι ο χαρακτήρας ορισμένων ιδεών που έχουν υιοθετηθεί ως κυρίαρχες για την οργάνωση της ζωής και της κοινωνίας μας. Οι ψέκες δεν είναι παρά το επακόλουθο αυτών των ιδεών.

2 Likes

Εγινε, καλη τυχη με το να μιλησεις με ψεκασμενους οταν δεν μπορεις να κανεις διαλογο με ατομο που μαλλον συμφωνεις στα περισσοτερα. Ειπα να μην αναφερω τα strawman που κανεις στο προηγουμενο σου ποστ, αλλα τωρα λεω ας τα αναφερω. Εκτιμω ομως το πατροναρισμα, ειναι γαματο.

Δεν ειπα οτι η Σωκρατικη ειναι κακη, γενικα βαζεις πολλα λογια που δεν ειπα στα ποστς σου, αλλα νταξει, απο οτι φαινεται θα πρεπει να διευκρινιζω σε καθε μου ποστ. Ειπα απλως οτι δεν δουλευει στους παντες.

Μιλησαμε ξεκαθαρα για φουλ ψεκασμενους, κι οχι για αυτους που οδευουν προς τα εκει. Τι φαση? Θα αλλαζουμε και το θεμα τωρα?

Σε αυτο συμφωνω. Γι αυτο προσπαθω να αλλαξω τις ιδεες, γιατι οι ψεκασμενοι ειναι χαμενη υποθεση κατ’εμε.

Ποιο strawman; Ποιο πατροναρισμα; Επειδή συμφώνησα στο τι επιλέγεις να κάνεις; Και αλήθεια, δεν προσπαθώ να βάλω λόγια στο στόμα σου, αν παρερκηνευω κάτι ελεύθερος είσαι να διορθώσεις, χωρίς ειρωνείες. Επίσης, η σωκρατική δεν είναι αυτοσκοπός, και το ανέφερα και παραπάνω…

Ρε συ δεν καταλαβαινεις για τι μιλαμε νομιζω. Δες τι πιτευουν ακραδαντα αυτοι οι τυποι. Δεν μιλαμε για τον Ταξιτζη που τα ξερει ολα και θα σου πει και μια μαλακια για την ελληνικη γλωσσα που θα γινοταν διεθνης και εχασε για μια ψηφο. Μιλαμε για ανθρωπους σε κατασταση τρομου οι οποιοι πιστευουν ακραδαντα οτι οι αντιπαλοι τους τρωνε παιδακια για να παραμεινουν νεοι και οτι ο σκληρος κομμουνιστης Μπαιντεν θα εξαπολυσει Πογκρομ για να τους εξαφανισει. Τι σκατα διαλογο θα κανεις με εναν τυπο που το μυαλο του εχει ξεφυγει τοσο πολυ? Ο,τι και να του πεις εχει ετοιμη την απαντηση και οσο πιο πειστικος γινεσαι, οσο καλυτερα επιχειρηματα χρισημοποιεις τοσο πιο πολυ τον δικαιωνεις στο μυαλο του, τοσο περισσοτερο σε εχουν κανει brainwash η παγκοσμια συνωμοσια και αρα εχει δικιο.

Με αυτους (που ειναι μειοψηφια φυσικα, αλλα κερδιζουν εδαφος) δεν υπαρχει καμια ελκπιδα. Να τους σφαξουμε, ναι.

3 Likes

Ειμαι πεπεισμενος πως απλα αρκετος κοσμος δεν εχει ερθει αντιμετωπος σε ενδελεχη διαλογο με τιγκα ψεκασμενους, για να καταλαβει το μεγεθος του δηλητηριου. Μιλαμε για φανατισμο μεγαλυτερο κι απο θρησκευτικο φανατισμο, κι αυτο λεει πολλα. Το μυαλο ειναι μεν ενα οργανο που μπορει να λαβει conditioning, αλλα απο ενα σημειο και περα θελει χρονια ψυχοθεραπειας, οχι απλα διαλογο με καποιον που εχει διαφορετικες αποψεις.

Εδω μιλαμε για κοσμο που θεωρει οτι ο Obama και η Hillary ειναι ερπετανθρωποι, και ενα σωρο αλλες ακυροτητες. Ειλικρινα δε νομιζω οτι ο αντιλογος στο συγκεκριμενο θεμα γνωριζει τι εστι QAnon στην πληρη του εκφανση. Ειναι σαν να παω να πεισω εγω καποιον φανατικο που ανηκει σε cult οτι ολα οσα πιστευει ειναι ψεματα.

3 Likes