JON SCHAFFER Explains How His ‘Relationship With Jesus Christ’ Helped Him Navigate Through Aftermath Of His Involvement In U.S. Capitol Riot
But once I started reading the Bible, ‘cause it was really the only book I had in that early part of the process, I really was focusing on Jesus’s words — not the rest of it so much, but just on Jesus’s words. And it started to really resonate with me, but I hadn’t really committed. That wasn’t until probably a year after I got out. And then once I did, it was like there was this inner change that took place. It wasn’t immediate — it was slow — but it started to happen. And at one point there was this overwhelming peace that came over me that — I can’t explain it. I mean, it was supernatural. And as my relationship grows in that way, it’s just more peace, man — more resolve, but more peace. And not anger out of the situation, or at the situation.’
Μια εξελιξη που δεν περιμενε κανεις, ειδικα τωρα που το ακροατηριο του θα αποτελειται αποκλειστικα απο Ρεπουμπλικανους, το να πουλησουμε λιγο Χριστουλη μονο καλο μπορει να κανει.
Και ο Ντόρσεϊ ηλίθιος είναι, εκεί έχει καταλήξει. Να μας πει ο Ντόρσεϊ τι παραπάνω έχει από τους άλλους ανθρώπους και τον διάλεξε ο Θεός για ηγέτη. Ενώ άλλος κόσμος είναι μεροκαματιάρηδες των 800 ευρώ ή χάνουν την υγεία τους νωρίς, αυτός ήταν κάτι ξεχωριστό και ήταν προορισμένος από τον Θεό για ηγέτης. Είναι μέρος του σχεδίου της ζωής μου λέει ο ψέκας
Δεν είναι μόνο ο Σάφερ. Ειδικά στο μέταλ είναι αρκετοί που το έχουν ρίξει στο υπερφυσικό. Πχ ο κιθαρίστας των Korn που εδώ και 20 χρόνια μάς λέει για τον Θεό που τον βοήθησε να κόψει τα ναρκωτικά (μεθαμφεταμίνες και τέτοια). Τόσος κόσμος εκεί έξω έχει κόψει το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το τζόγο, το τσιγάρο κτλ χωρίς κάποια θεϊκή παρέμβαση.
Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι ο Σάφερ βρήκε κάποιου είδους γαλήνη ή ότι ο Head έκοψε τα ναρκωτικά και πάει λέγοντας αλλά ότι το αποδίδουν σε θεϊκή παρέμβαση, αυτό είναι απλά placebo effect.
Τελοσπάντων, ρε Jon Schaffer τώρα που βρήκες την εσωτερική γαλήνη, γράψε κανα καλό τραγούδι ρε!
Το οτι ολοι οι ηλιθιοι καταληγουν εκει, οπως εγραψε ο Αγγελος, δεν σημαινει οτι οσοι καταληγουν εκει ειναι και ηλιθιοι. Καποιοι μεγαλωσαν ετσι απο μικροι και δεν εχουν την ευκαιρια να ξεφυγουν απο την πλυση εγκεφαλου. Προσωπικα βρισκω αυτο που λεει ο Ντορσει χαζο, αλλα οσο δεν ενοχλει κανεναν με την πιστη του ας πιστευει κι ας κανει οτι θελει. Ο Σαφφερ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
ακριβώς αυτό. ότι βοηθάει το καθέναν να γίνει καλύτερος άνθρωπος. το ότι εγώ δε χρειάζομαι μπαμπούλα και την απειλή της κόλασης για να είμαι αυτό που εγώ θεωρώ καλός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι ισχύει και για τους άλλους.
χαχα, το να φοβάσαι τον εβραϊκής καταγωγής υπερφυσικό μπαμπούλα, που θα σε στείλει στην κόλαση, για να έχεις ηθική υποστασή, ενω είναι παυλιανικό εφεύρημα που αναμιγνύει εβραϊκή εσχατολογία και προφητιές με πλατωνισμό, είναι χαζό και σε κάνει δουλικό όν. διάβασε σκέτο πλάτωνα. η αν χρειάζεται μια δόση απο κάτι εβραϊκο, διάβασε σπινόζα. το να λές οτι είμαι καλός, να ακολουθείς τυφλά παραδόσεις και να κάνεις απλά πράγματα χωρίς να τα σκέφτεσαι, σε οδηγεί σε μονοπάτια, ΄σαφερ, τράμπ κα. ολοι αυτοί χριστιανοί το παίζουν, αλλά με μια καουμποίκη - διεστραμμένη νοοτροπία. ριντ κανα μπούκ να πούμε. αρκεί να μην είναι η βίβλος. γιατί μπορεί να διαβάζεις και όλα τα χωρία με τις καταστροφές, τις αιμομιξίες, τους φόνους και να τη βρίσκεις ως άλλος ντα λαρτζ. ο σατανάς λέει ήταν όμορφος. σαν τον βραζιλιάνο παλαιστή που λιμπιζότανε ο τράμπας.
Εντωμεταξυ ακομα και αν παραβλεψουμε ολα τα υπολοιπα το τραγουδι ειναι πραγματικα απαραδεκτο ετσι? Ουτε ενα ριφφ, γραμμενο στο πενταλεπτο, φανταζομαι τα συνθηματα που ακουγονται στις πορειες πρεπει να πηραν πιο πολυ ωρα συνθετικα σε αυτους που τα φτιαξανε.
Απ’ ότι είδα το τραγούδι αυτό έχει βγει εδώ και 3-4 μήνες, απλά τώρα βγήκε το κλιπ. Τραγούδι κάτω του μετρίου. Πάλι καλά δηλαδή που είναι side project.
Δεν γίνεται να κάνει reunion Iced Earth με τόσο χαμηλή έμπνευση.
Το τραγούδι είναι παιδικό, δεν ασχολούμαστε. Από καθαρή περιέργεια του χάρισα το 1 view.
Ο μεγάλος είναι ο Hetfield. Ο Mustaine δε φημίζεται για το δεξί του χέρι - όχι όμως ότι δεν είναι καλό.
Ο Schaffer άσχετα από το πόσο στόκος είναι στην εκτός μουσικής ζωή του, κιθαριστικά το δεξί του χέρι ήταν (είναι?) μοναδικό. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το σχόλιο αφορά καθαρά την ικανότητά του ως metal ρυθμικό κιθαρίστα.
Τωρα θυμηθηκα οτι οσο εγραφα απαντηση σε αυτο, το 14μηνο μου πλασμα αποφασισε να πατησει το κουμπι του υπολογιστη (το οποιο γενικα λατρευει να κανει) κι ετσι η απαντηση μου δεν ηρθε ποτε.
Το μονο οργανο στο οποιο ο Σαφερ ειναι καλυτερος απο τον Τζεημς στο δεξι του χερι δεν ειναι η κιθαρα. Μπορω να πω οτι ειναι 1000 φορες καλυτερος απο τον Τζεημς στο συγκεκριμενο, και πως δεν εχει σταματησει να το εξασκει ουτε δευτερολεπτο εδω και δεκαετιες.
Προβλεπέ η απαντηση μου? Ισως. Σιγουρα οχι οσο προβλεπέ οσο οτιδηποτε εχει κανει ο Σαφφερ επισης τα τελευταια 20 χρονια. Σε μουσικη και μη.
Θα συμφωνήσω χωρίς ούτε έναν ενδοιασμό με τον αγαπητό συμφορουμίτη σε αυτό, όπως και για το γεγονός που ανέφερε περί ίσης αξίας με τον James στα των ρυθμικών.
Να υποθέσω ότι η απάντησή σου είναι συμπληρωματική της δικής μου πρότασης, γιατί εγώ ουδέποτε ανέφερα ότι ο Schaffer είναι καλύτερος σε οτιδήποτε από τον μεγάλο; Είπα “ισάξιος”.
Επίσης, το ισάξιος στο χέρι, δε σημαίνει και ισάξιος στη σύνθεση/μυαλό/στίχους/βάλε ό,τι θες. Σε επίπεδο τεχνικής σε αυτό που κάνει είναι TOP. Όχι ξύδι TOP.