Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Και όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι, αλλά και σε κομμάτια που είναι πολύ πιο μικρά σε διάρκεια, άκουγα λάθος και το ρεφραίν. Ίσως ηταν η περιοχή ή ίσως οι 2 3 που τα λέγαν λάθος να φωνάζαν περισσότερο από τους υπόλοιπους.
δεν ηταν η ιδεα σας
τα χουμε ξανασυζητησει
το νεο κοινο δεν γνωριζει τους στιχους
ειναι πολλοι οι παραγωντες
δεν θα τους αναλυσουμε τωρα
απλα χανεται η μαγεια που ζουσαμε πριν δεκα χρονια και κατω
(τελικο τεστ θα ναι σε κανα λαιβ των guardian οταν θα πουνε the bards song.αμα παρατηρηθει και κει το φαινομενο,τετελεσται το sing along!)
Λοιπόν, ας κάνω κι εγώ μερικά σχόλια:
Οι Maiden έπαιξαν πολύ καλά. Έγιναν μερικά λαθάκια (fuck-up στο Moonchild από τον Smith, NotB από τον Bruce και νομίζω ακούστηκαν 1-2 ακόμα) αλλά τα συγχωρούμε (δεν είναι και οι Dream Theater όπως και να το κάνουμε). Ανατριχίλα σε Revelations, Mariner και Powerslave. Γενικά θα ήταν μία τέλεια βραδιά.
ΑΛΛΑ: Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά. Οι (Έλληνες;) μεταλλάδες είναι ΖΩΑ! Και εξηγούμαι: Δεν έχω τίποτα με τους τζαμπατζήδες. Ειδικά σε συναυλίες της Didi που μας έχει κατακλέψει όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατακρίνω το να μπει κάποιος τζάμπα ή να κάνει ντου στο PL2 ενώ έχει πληρώσει για το PL3 και δεν είμαι της άποψης του “καλά, εγώ μ****** είμαι που πλήρωσα;”. Μαγκιά τους και μακάρι να είχα κι εγώ την άνεση και τη σωματική κατάσταση να σκαρφαλώνω κάγκελα.
Αλλά γιατί ρε σύντροφοι πρέπει να χάσω εγώ όλο το Aces High, να σακατευτεί η φίλη μου και να έχουμε το άγχος σε όλη τη συναυλία να μην πέσει πάνω μας κανένας επίδοξος ακροβάτης που θέλει να πάει 10 μέτρα μπροστά; Γιατί εγώ ήμουν μια χαρά στη θέση που είχα βρει (PL3 κάγκελο, αριστερά, λίγο μπροστά από τον ηχολήπτη, μοναδική περίπτωση η φίλη μου κι εγώ να βλέπουμε αξιοπρεπώς αφού είμαστε γύρω στο 1,65) και περίμενα υπομονετικά από τις 18:30 και δεν είχα καμία όρεξη να χρησιμοποιηθώ ως στήριγμα για τα 2μετρα, στην πλειοψηφία τους, γομάρια που ήθελαν να πάνε μπροστά.
Και μην ακούσω ότι γκρινιάζω, ότι δεν είμαι αρκετά τρου και τέτοιες εξυπνάδες. Από αυτή τη συναυλία έπρεπε να φύγω παραμιλώντας και έφυγα απλά ευχαριστημένος που είδα τους παιδικούς μου ήρωες ζωντανά, εξαιτίας των ζώων που μου χάλασαν τη διάθεση. ¶ντε να βγει το καινούριο album να πάμε έξω να τους δούμε μήπως είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες…
ΥΓ: Τελικά το post εξελίχθηκε σε σεντόνι… Up The Irons, για να μην ξεχνιόμαστε.
ΥΓ2: Νομίζω ότι όλοι πιστέψαμε ότι θα έβγαιναν για 2ο encore… Υπάρχει περίπτωση να τους έκοψε η διοργάνωση; Γιατί ο Dickinson νομίζω είπε “see you later” όταν μπήκαν για τελευταία φορά. Αυτό μπορούσε να σημαίνει και later this year ή κάτι τέτοιο, αλλά όλοι ψαρώσαμε…
ΥΓ3: Η εκμετάλλευση η ίδια οι τύποι έξω από το Terra Vibe. Αλλά η πείνα μου υπερίσχυσε της λογικής και πήρα 5 ευρώ σάντουιτς…
ΥΓ4 και τελευταίο: ¶σε ρε Janick τα σόλα του ανθρώπου ήσυχα… Μα τι πρέπει να κάνω για να ακούσω τον Smith να παίζει την σολάρα ΤΟΥ στο Revelations;
με τη lauren harris παντως μου γυρισε το ματι αναποδα.ωραιο γυναικακι δε μπορει να πει κανεις
Οταν οι μεηντεν εβγαζαν υμνους ο Πανουτσι ή οπως σκατα τον λενε ετρωγε ακομα με σαλιαρα…
Για μένα ο Dickinson ήταν κακός ασχέτως ήχου. Γενικά, δεν ήταν η βραδυά του. Ούτε φωνητικά, ούτε σε σκηνική παρουσία, ούτε πολλά κέφια πρέπει να είχε - έφυγε και κάπως απότομα στο τέλος. Ίσως ξενέρωσε και με τον μπετόβλακα που σημάδευε όλη την ώρα προς το μέρος του με το λέιζερ (μπράβο μεγάλε, είσαι πολύ μάγκας!).
Γενικά, ήταν η 4η φορά που τους βλέπω από το '99 (τους έχασα μόνο το '05) και δυστυχώς, φεύγοντας, δεν ήξερα αν έχει νόημα να τους ξαναδώ. Αν και έβριζα πέρυσι όταν έπαιζαν ολόκληρο το AMOLAD (ή πάνω από το μισό σε εμάς), χθες κατάλαβα ότι προτιμάω τελικά να τους ακούω πλέον να παίζουν τα σύγχρονα κομμάτια τους, παρά τα “Trooper”, “Iron Maiden”, “Fear Of The Dark”, “Hallowed…” κτλ, ξανά και ξανά.
Αυτό. Οι Maiden ποτέ δε θα είναι μέτριοι οι κακοί. Έτσι και χθες. Ήταν καλοί, αλλά το κάτι παραπάνω έλειπε.
Κορυφαίες στιγμές για μένα: “Clairvoyant” & “Revelations”.
¶ντε να δούμε τι θα κάνουν στο νέο άλμπουμ!
Παντως ολοι αυτοι που το παιζουν “ΡΕ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΙΝΤΕΝ ΤΙ ΣΚΟΝΕΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑ”, ας αναλογιστουν οτι αυτος ακριβως ειναι ο λογος που οι κλεφτες της Ντιντι ΔΕΝ κανουν τιποτα για την βελτιωση του χωρου. Σου λεει το 95% θα ειναι πανω στην καυλα του οποτε ασ’τους να φανε σκονη η να μεινουν 2 ωρες στην κινηση στην Μαλακασα, δεν λεει κανεις τιποτα, ε το αλλο 5% στα @@ μας.
Δεν βλεπω για ποιον ακριβως λογο οποιος λεει οτι οι Μεηντεν γαμησαν αλλα η διοργανωση ηταν για το πεος αντιμετωπιζεται σαν εθνικος προδοτης απο μερικους.
Kαι στον Άγιο Κοσμά πριν 8 χρόνια…
Ναι και; Δε διαφωνώ. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Theater κάνουν 3ωρες συναυλίες και δεν τους ξεφεύγει νότα. Το ότι είναι τεχνικά καλύτεροι είναι προφανές, όση σημασία και να έχει.
Καλησπερα!
Πολυς λογος για το playlist των maiden…Αν επαιζαν ολα αυτα που θελουμε η συναυλια θα ειχε διαρκεια γυρω στις 2 μερες!Οκ συμφωνω οτι κομματια οπως fear of the dark ειναι ενοχλητικα στο αυτι πλεον αλλα ειναι και τα πιο αναγνωρισημα απο την πλειοψηφια του κοσμου που δεν ειναι fan!
Για την οργανωση χθες…απαραδεκτο να δινεις 50 ευρο και πανω και να μην υπαρχουν γιγαντοθονες…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Αλλα ειναι η γνωστη πουτσο εταιρεια τι να λεμε τωρα…!
Περα απο την οργανωση να σχολιασω οχι τον μαλακα με το λεϊζερ που αναγκασε τον bruce να μην τραγουδησει καν μια στροφη απο το mariner…αλλα τους μαλακες γυρω του που δεν του το εβαλαν στον κωλο και δεν τον αφησαν χωρις δοντια…!
Για την συναυλια τωρα…Οι Maiden ειναι απλα εγγυηση!Ειναι η Mercedes του Metal…δινεις τα λευτα σου και ξερεις οτι θα παρεις προϊον κομπλε!Ετσι και χθες…Show που μονο αυτοι μπορουν να προσφερουν καθως και ηχο!Μπορεις να συγκρινεις τον ηχο μιας συναυλιας Maiden μονο με μια αλλη συναυλια τους!
Ειδα το Live απο Porto Alegre…Καμια σχεση με το τι ειδα χθες!Στην Βραζιλια ουτε ο Eddie ντυμενος μουμια βγηκε απο πισω και ουτε βεγγαλικα και φλογες!Χθες το show γαμησε!!Αλλα γιατι να μην πορωθουμε και εμεις με το transylvania στην αρχη βλεποντας το Ed force 1 ε?!Γιατι?!
Στο τελος εφυγαν βιαστικα…εγω θα ειχα φυγει στη μεση της συναυλιας με τα μπουκαλια και τα λεϊζερ απο τα ανθρωπιδια απο κατω…Αλλα δεν ειμαι και επαγγελματιας…
Up The Irons!
sorry αλλα πιστεύω συναυλία χωρίς trooper γίνετε, χωρίς fear of the dark, απλά όχι…
Ε η ιδια κουβεντα ειναι παλι…τι θα επρεπε και τι θα μπορουσε:p
Οκ για σενα ειναι αυτο για μενα ειναι αλλο!
Απλα το βλεπω ως εξης…ειναι μια μπαντα που μας κανει την τιμη και ερχεται συχνα Ελλαδα και την τιμουμε με την παρουσια μας…οπως και σε αλλες χωρες συμβαινει αυτο…Δεν θα χαλαγε ο κοσμος για μια τελειως alternative συναυλια τους με κομματια οπως prisoner,public enema,somewhere in time,stranger in a strange land κτλ να αντικαταστησουν τα χιλιοπαιγμενα!Εχουν απεραντες επιλογες!
Φιλε μου μαζι σου ειμαι… Αλλα σιγουρα τοτε να δεις πως θα χαλαγε ο κοσμος. Τα ποστ γκρινιας θα ειχαν γεμισει το αντιστοιχο thread καιι τη στιγμη της συναυλιας θα εβλεπες τουλαχιστον το μισο κοσμο να ζηταει Φηαρ οφ δε Νταρκ και Τρουπερ… και τα Α-Λε-Ξαν-Τερ συνθηματα οπως παντα. Αν και το τελευταιο ειναι αλλη ιστορια… Θυμαμαι περσυ τη φαση που αρχισε ο Dickinson να τραγουδαει το ρεφρεν μονος του και αποδειχτηκε οτι απο τους χιλιαδες που το απαιτουσαν, ελαχιστοι ηξεραν τα λογια, ακομα και τη μελωδια…[-X [-X
Ε αμα σου λεει ο Dickinson…oh you forgotten!Μετα απαιτεις να στο παιξουν κιολας…
ουτε το prisoner θα με χαλαγε ουτε το children of the damned… ουτε ακομα απο το AMOLAD κομματια θα με χαλαγαν… και εγω μαζι σου ειμαι εχv βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια ενω εχουν τοσα αξιολογα tracks
Τι να πρωτοπώ για αυτό το βίωμα! Παρ’ όλα τα προβλήματα που και εγώ παρατήρησα, όπως π.χ. ότι ο Dickinson αρκετές φορές χανόταν εντελώς, είτε από προβλήματα στο μικρόφωνο, είτε από κάποια προβλήματα που είχε ο ίδιος στην απόδοσή του, και επί πλέον γιατί τσατίστηκε με τους κάφρους με τα λέιζερ, είχα την απίστευτη χαρά να απολαύσω τους Maiden σε κάποια κομμάτια που είτε δεν θα ξαναπαιχθούν ποτέ live, είτε θα αργήσουν πολύ να ξαναπαιχθούν.
Το ότι αξιώθηκα να ακoύσω live ένα από τα απόλυτα έπη, το RIME, που με συντροφεύει από 14 χρόνων παιδί, τώρα στα ‘‘γεράματα’’ των 35 ετών, και σε αυτήν την συγκλονιστική εκτέλεσή του, είναι από μόνος του ο λόγος για να είμαι 100% ικανοποιημένος.
Το κοπάνημα, ο ιδρώτας, η έκσταση, η αγαλλίαση, η απίστευτη χαρά, η λατρεία, όλα αυτά που ένιωθα στα 14 λεπτά του RIME και αμέσως μετά στα 8 λεπτά του POWERSLAVE μπορούν να συγκριθούν μόνο με…you know!!! :roll: :roll: :roll:
Και άλλες λατρεμένες στιγμές βέβαια, όπως Aces High, Revelations, Wasted Years, Clairvoyant κλπ.
Αυτό το καλοκαίρι συναυλιακώς για μένα έχει αποδειχθεί χρυσάφι. Πάντα τέτοια όμορφα βιώματα, παιδιά, να έχουμε και να λατρεύουμε αυτές τις στιγμές μας. 8) 8)
Eϊναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου μετά από ένα τέτοιο live μιας τόσο λατρεμένης μου μπάντας…
Το show που δώσανε είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε συναυλία.
Μεγαλειώδης συναυλία.
Απλά…:respect:
Ξεχωριστή αναφορά στον μεγαλύτερο frontman όλων των εποχών…
Μεγάλε Bruce!!!
Τι perfomer θεέ!!
[SIZE=“4”]Κορυφαίες στιγμές[/SIZE]
1)Το Rime με τις απίθανες χορευτικές κινήσεις του Μπρούσαρου.
2)Ο τρόπος που μπήκε το Powerslave και επίσης ολόκληρη η παρουσία του Μπρούσαρου με την ψαρευτική μάσκα.
Και τα 2 φετίχ μου…
3) …“that twists my mind and brings me into despair…
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΟΟΟΟΟ…”
ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!
4)…“fear of the dark…Athena…FEAR OF THE DARK…hahahahhahaha…”
Αυτό το θεικό γέλιο:D
Επίσης ο Eddie πάντοτε ψαρευτικός.8)
[SIZE=“4”]Παράπονα[/SIZE]
1)Είπαμε σκατά ο ήχος…
2)Πολύ τυπικοί μου φάνηκαν στο encore…:-k
3)Είναι πάρα πολύ λίγος ο χρόνος που παίζουν…
[SIZE=“4”]Τέλος…[/SIZE]
Να ναι καλά και να συνεχίσουν να περιοδεύουν.
Μακάρι να παίξουν κάποτε και κομμάτια που ζητάει ο κόσμος.[-o<
[SIZE=“7”]Up The Irons[/SIZE]
Και κάτι άλλο που αν δεν το πω θα σκάσω.
Τολμώ να πω το εξής σε σχέση με τους Metallica στον ίδιο χώρο…
Μπορεί ο ήχος εκεί που ήμουν (διαγωνίως αριστερά του ηχολήπτη) να ήταν σκατά…Τα φωνητικά δεν ακούγονταν μερικές φορές καθόλου…:?
(ο πατέρας μου, ναι ήρθε και αυτός!, έλεγε πίσω ακούγονταν πολύ καλά και το ίδιο έλεγαν και άλλοι)
Μπορεί να φάγαμε χώμα…(πάλι)
Μπορεί να παίξανε 45’ λιγότερο…
Μπορεί να μαρέσουν περισσότερο οι Metallica…
Μπορεί να παίξανε μερικά ίδια κομμάτια σε σύγκριση με την περσινή (πολύ καλή) συναυλία τους…
Αλλά το χθεσινό το απόλαυσα περισσότερο.
Καμία μπάντα δεν μπορεί να δώσει αυτό που ζήσαμε χθες.
[SIZE=“1”]Οκ είναι και οικονομικοί οι λόγοι[/SIZE]:roll:
πραγματικα λυπαμαι που εχασα αυτη τη συναυλια…
Παιδιά,ξέρει κανένας πόσο κόσμο είχε χτες?