γιατι ειναι αδυνατο να μετρηθουν?
To εξηγώ στην επόμενη μου πρόταση.
Τον πήρα από περιέργεια, και αρκετά κομμάτια μου θύμιζαν μέρη από παλαιότερα Maiden, αλλά συνολικά ο δίσκος ήταν πολύ καλός και φυσικά μου άρεσε.
Μπορεί και εγώ να λέω ‘άλλος ένας κλασσικός δίσκος Maiden’ αλλά ήταν επιβαιβέωση του ονόμα τους!
Ενα καλο δισκακι τιποτα παραπανω, ακουγεται ευχαριστα ειναι Maiden και μου αρεσει, αλλα δεν ειναι και θεικο οπως λενε μερικοι, μην γινομαστε και υπερβολικοι.
Γιατι ειναι υπερβολικο να πουμε οτι ειναι πολυ καλο??
Ειναι καλυτερο απο πολλες προηγουμενες δουλειες των maiden
Καλα δεν βλεπεις τι γραφει??’’ δεν ειναι και θεικο οπως λενε μερικοι, μην γινομαστε και υπερβολικοι.’'Που κολλαει το ‘‘Γιατι ειναι υπερβολικο να πουμε οτι ειναι πολυ καλο??’’
Ο δισκος ειναι κατι παραπανω απο θεικος…
to cd einai mia xara alla emeis edo to egoume gam@#sei to thema…se ligo tha vgoun ta koumpouria… =;
18/09/2006Maiden #1 in VH1 European Chart
A Matter Of Life And Death is a new entry at #1 on the VH1 European Album Chart!
The show premieres on VH1 European every Monday at 1900CET, and is repeated each week on Fridays at 1600CET and again on Sundays at 1300CET and 0000CET.
Τι λέτε για το VH1? Είναι έγκυρο ή όχι;
Ισως το καλύτερο μουσικό κανάλι.Κάνει τρελλά αφιερώματα στην rock/metal σκηνή.Εχω δει τα απίστευτα αφιερώματα από Def leppard μέχρι Pantera!(Eίχε και Dream theater τις προάλλες.Το έχασα γαμώτο!) ](*,)
ποιο καναλι ειναι αυτο?
Καλά αν γίνει αυτό θα βάλω το avatar σου στο desktop μου για ένα μήνα…
Καλύτερα να ρθουν κατευθείαν στο middle years tour, και να παίξουν αυτά που πρέπει.
ΕΤΣΙ!!!
καλυτερα να ερθουν και στα 2
καλυτερα να ερθουν και στα 2 [/quote]
ΕΤΣΙ!!! ΕΤΣΙ!!!
καλυτερα να ερθουν και στα 2 [/quote]
ΕΤΣΙ!!! ΕΤΣΙ!!! ΕΤΣΙ!!!
Ακριβώς…
Αν και λίγο δύσκολο μάγκες…
Περιμένουμε…
Γιατι ειναι δυσκολο?
Γιατι ειναι δυσκολο?[/quote]
Γιατί όταν είναι στα ντουζένια τους οι Irons δεν περνάνε από εδώ…