Μπρός γκρεμός και πίσο ρέμα dil.
Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εδώ περάσαν το '99 με το που έκαναν το reunion…Όπως και το 2000 μετά το “Brave New World” (το οποίο είναι και σαφώς ανώτερο του “AMOLAD”). Για να μην πω και μετά το “7th Son…”!
Ας ελπίσουμε να έρθουν τότε…
Και μαλιστα συντομα…
Κάτι άσχετο, αλλά σχετικό:
Το ifpi.gr κάθε πότε ανανεώνεται;
Μια φορα το ακουσα.Μεχρι τη μεση μου χε σπασει τα νευρα, μετα δεν εσπαγαν αλλο απλα το συνηθισα.Αθλιο αλλα για maiden μετριο.
Ακουσε το πολλες φορες, ειναι δυσκολος δισκος.
Εμενα μου λες.Μονο τον dickinson που ακους φτανει.Μαρτυριο για τα αυτια.
Ακουσε το πολλες φορες, ειναι δυσκολος δισκος.[/quote]
O Vangelis είναι υπερβολικός και δεν συμφωνώ με τίποτα αλλά δεν δέχομαι ότι είναι δύσκολος δίσκος επίσης. Τότε δηλ. το Amputechture των Mars Volta τί είναι;
+1
Ποια ειναι η υπερβολη ρε συ? Οτι ο dickinson τραγουδαει επειδη πληρωνεται? Οτι δεν δινει δεκαρα για το πως θα ακουστει στους maiden? (και καλα κανει) η οτι οι maiden ειναι πλεον εμπορες και οχι μουσικοι? Ενταξει και γω με maiden μεγαλωσα, η πρωτη μπαντα που ακουσα ηταν αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.
Ακουσε το πολλες φορες, ειναι δυσκολος δισκος.[/quote]
O Vangelis είναι υπερβολικός και δεν συμφωνώ με τίποτα αλλά δεν δέχομαι ότι είναι δύσκολος δίσκος επίσης. Τότε δηλ. το Amputechture των Mars Volta τί είναι;[/quote]
Εμενα μου φαινεται δυσκολος δισκος. Τον ακουσα μια φορα και λεω μετριος ειναι… Οσες περισσοτερες φορες ομως τον ακουγα, τοσο τον ερωτευομουνα…
Οσο για τον Vangelis διαφωνω καθετα. Πιστευω οτι ο dickinson εχει ακομα φωναρα και παραμενει ενας απ’τους καλυτερους frontmen. Βεβαια τα μεγαλεια εχουν περασει. Ποτε δεν θα ξανακανει τις ερμηνειες που εκανε την χρυση εποχη των maiden…
Ποτε δεν θα ξανακανει τις ερμηνειες που εκανε την χρυση εποχη των maiden…
Αυτο να το πεις στον harris που δεν λεει να το καταλαβει.Σ’αυτο το album ειναι απλα ανηποφορος.Στα solo τραγουδαει καλα γιατι την κανει την φωνη του οτι θελει και ξερει τις δυνατοτητες του.Ο ιδιος ο dickinson το δηλωνει οτι τραγουδαει επειδη πληρωνεται.
Ο,τι να’ναι.
Κάπου πρέπει να σταματήσει η αναπαραγωγή της ανοησίας και ότι κατέβει του καθενός στο κεφάλι.
Δε σ’αρέσει? Με γειά σου και χαρά σου, αλλά είναι τουλάχιστον αστείοι διάφοροι τύποι που νομίζουν ότι μπορούν να υποδείξουν στον Dickinson πως θα τραγουδάει.
Που βλεπεις οτι ο dickinson ειναι ανυποφορος? Ισα ισα που στα περισσοτερα κομματια(οπως τα brighter than a 1000 suns, benjamin, greater good of god) o dickinson απλα ζωγραφιζει…
Τι λες ρε παλικαρι, ο ιδιος ο dickinson δεν εχει πει οτι ο harris τον εβαζε να τραγουδαει με τροπο που δεν ταιριαζε στην φωνη του και ηταν και ενας απο τους λογους που εφυγε? Νομιζεις οτι dickinson τραγουδαει οπως θελει στους maiden? Οχι τραγουδαει αναλογα με τις αναγκες τις μπαντας.Μονο που δεν του βγαινει πλεον.Δεν χρειαζεται να εχεις ακουσει πολλους τραγουδιστες για να καταλαβεις οτι ο dickinson τουλαχιστον στο πρωτο μισο του δισκου απλα δεν ακουγεται.Και να σου πω κατι? ολα αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Η ουσια ειναι οτι oi maiden παιζουν χωρις ψυχη και χωρις πραγματικη αναγκη για εκφραση.
όταν έφυγε έπρεπε να δικαιολογήσει την απόφασή του και μπορεί να αισθανόταν έτσι.
Όταν επέστρεψε δεν υπήρξε ποτέ κανένας συμβιβασμός.
Ο Dickinson τραγουδάει μια χαρά και το αν δεν ΣΟΥ αρέσει είναι δικό ΣΟΥ πρόβλημα. Είναι, όπως ξαναείπα, αστείο να νομίζεις εσύ και άλλοι ότι εσείς ξέρετε πως μπορεί και θέλει να τραγουδάει ο Dickinson. Μην ανάγεις σε γενικότερη αλήθεια μια προσωπική σου άποψη.
Και το ακόμη πιο αστείο με τα λεγόμενά σου είναι πως βγάζεις συμπέρασμα με μια ακρόαση. Και φυσικά έχεις έλλειψη επιχειρημάτων.
Για μένα ο Dickinson μετά την επανασύνδεση τραγουδάει καλύτερα από ποτέ…
Ο άνθρωπος είναι μεγάλη persona, μακράν η πιο ταλαντούχα και πιο συμπαθητική, απ’ όλα τα λεγόμενα ιερά τέρατα του metal…
Τη δηλωση αυτη την εκανε τωρα, που δεν χρειαζετε να δικαιολογησει τιποτα και οχι τοτε
Μεγαλωσε λιγο, σου εθιξα την αγαπημενη σου μπαντα? τη θα πει δικο μου προβλημα δεν πρεπει να λεω την αποψη μου? για το καινουργιο album δεν συζηταμε εδω μεσα? Επισης ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να βγαζω συμπερασμα με μια ακροαση για album των maiden.Ελειψη επιχειραμτων οι δηλωσεις του dickinson “πηγαινω στο studio, τραγουδαω φευγω,ειναι καθαρα επαγγελματικο”? δηλαδη τι αλλο να πει ακομα για νακαταλαβετε οτι οι maiden κοιταζουν τον παρα.Δεν ειναι πλεον μπαντα.Ναι εχουν μερικα καλα riff καποιες καλες ιδεες.Και τι να λεει? Εχω βαρεθει τα “αριστουργηματα”.Αριστουργημα το Nomad, to paschendale, το dance of death και τωρα τα καινουργια αριστουργηματα.Γι’αυτο μετα απλο λιγο καιρο τα ακουν μονο οι maidenαδες.Τον dickinson σολο του βγαζω το καπελο γιατι περα απο την φωνη εχει κατι να πει.Αυτη ειναι η διαφορα με τους maiden.
“Η ίδια όμως συνταγή που έκανε τους Maiden μεγάλους και τρανούς, στο “A Matter Of Life And Death” δυστυχώς τους βραχυκυκλώνει (για άλλη μια φόρα; Ενδεχομένως.). Τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου είναι όσο «τυπικά» Maiden γίνεται, τα τύμπανα μοιάζουν ίδια και απαράλλαχτα με τόσες άλλες κυκλοφορίες τους, τα riff-ξυράφια απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό (οι mid-tempo στιγμές είναι οι πιο χαρακτηριστικές του δίσκου), ο Dickinson ακούγεται διαδικαστικός όσο δεν πάει, κάποια θέματα σε solo και riff μοιάζουν copy-paste από παλαιότερες δουλειές τους και η παραγωγή ταπεινώνει το δίσκο έτη περισσότερο.”
Απόσπασμα από την κριτική του rocking για τον δίσκο…
Ο δίσκος είναι μετριότατος κατά την άποψή μου. Πραγματικά θέλω να δω τι θέση θα πάρει στα καλύτερα της χρονιάς (που για μένα πιάνει την δέκατη θέση και μάλλον ούτε αυτή) όταν βγαίνουν δίσκοι όπως το νεο guardian, το mars volta, το απίστευτο νέο my dying bride, το trivium, το mastodon και το πολύ καλό evanescence. Θέλω να δω αν θα ψηφίσουμε πάλι με βάση την ιστορία, ή την τελευταία δουλειά των maiden. Πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον…