Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Kακή χρονιά με εξαιρετικούς δίσκους από

Maiden - Edguy - Red Hot Chilli Peppers - The Muse - Tool - Europe - Mastodon - Queensryche - Wig Wam - Τoto - Slayer…;

Δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές…

Η μουσική δεν είναι ελαιόλαδο

Το AMOLAD Δεν εχει βγει απο το στερεο απο τοτε που βγηκε στην αγορα… Ειναι πολυ Μaiden και με πολλα seventh son στοιχεια… Την βλακεια την εκανα και ειδα κατα λαθος το setlist και χαθηκε ολη η εκπληξη… Αλλα αργοτερα αρχισα να μετραω τις μερες για το ποτε θα παω Αγγλια… Οι maiden τολμησαν να παιξουν εναν ολοκληρο δισκο και αυτο αν και το εχουν κανει και αλλες μπαντες για αυτους που ειναι επιτυχιμενοι ειναι ενα τεραστιο ρισκο… Και στην τελικη, πολλοι απο αυτους που απορουν με ολα αυτα παλια διαμαρτυρονταν γιατι οι maiden επεζαν συνεχεια 7 ιδια τραγουδια… Up The Irons :twisted:

Μεταξυ αυτων και εγω. Ηταν ψιλοβλακεια να ξερεις απο πριν τα 3/4 του setlist.Παντως αυτο που παιζουν ολοκληρο το δισκο ειναι καταπληκτικο. Δισκαρα ατελειωτη…

άσχετο λίγο αλλά ο Nicko McBrain είναι Θεός…

Διαβάστε…

The Gauntlet: Are you familiar with Trivium?

Nicko: “As long as the drummer isn?t better looking than me they are alright [laughs].”

The Gauntlet: I think you might be in trouble there, all the girls like Travis. He plays with his shirt off and has lots of tattoos.

Nicko: “Awww, freaky showoff!”

The Gauntlet: The guys in Trivium keep making the drummer add to his kit so the girls can?t see him.

Nicko: “That?s what happened with us and why I have such a big drum kit. The boys in the band want to keep me hidden behind it.”

hahhahahaha theila

Gnwsto kai kalo to humor tou McBrain…!O an8rwpos einai 8eos san mousikos…alla ayto dn dikaiologei dhlwseis typou “einai oti kalytero exoume vgalei to AMOLAD”…kati tetoia eipe k o dickinson.Ok o diskos gia to 2006 dn paizetai…einai gamatos kai gia ta maiden standards,alla oxi kai oti kalytero exoun vgalei…

Λίγο έλεος ρε παλικάρια! Δεν έχετε μάθει ακόμα, ότι όλα μα όλα τα συγκροτήματα, όταν βγάζουν νέα δουλειά κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις? Τι περιμένεις άλλωστε να σου πει? “Ε… καλό είναι, αλλά το Somewhere in time είναι καλύτερο.” Ας σοβαρευτούμε επιτέλους λίγο.
Όσο για τον McBrain, είναι γνωστός για το χιούμορ του και γενικά λένε ότι είναι γαμώ τα άτομα. Ωραίες δηλώσεις… :smiley:

διαφωνώ…έχουν βγει πολλά μεγάλα group να το πουν αυτό?

stones-bigger bang
scorpions-unbreakable
purple-bananas,rapture of the deep
ufo-you are here
judas priest-angel…
κλπ κλπ…
μεγάλη μαγκιά τους που έβγαλαν τέτοια δισκάρα αλλά πιστεύω ότι παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό τους…

δηλαδη?

Περιμενε το επομενο Live θα ειναι το καλυτερο που εχουν βγαλει μετα το Live after death.Μην σου πω το καλυτερο γενικα.Το dvd ειδικα θα σπερνει.Up the irons.

ε νταξ μωρέ μικροί είναι ακόμα θα μάθουν…

Ελπίζω αυτό το “μικροι” να μην πήγαινε και σε μένα…

δηλαδή,οι δηλώσεις πέρι “κορυφαίου δίσκου μας ever” κλπ πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα του ενθουσιασμού τους που έβγαλαν τέτοιο υλικό κι όχι φανφάρες για να πουλήσουν…δεν έχουν ανάγκη από τέτοια οι maiden…

Ελπίζω αυτό το “μικροι” να μην πήγαινε και σε μένα…[/quote]
ουτε και σε μενα γτ απλα τον ρωησα να πει καλυτερα την αποψη του :roll:

Εν μέρη έχεις δίκιο. Και η μεγαλύτερη μουφα να ταν θα πούλαγε. Δεν τίθεται θέμα.
Δεν νομίζω όμως ότι είναι και ενθουσιασμός. Αυτό θα το δεχόμουν αν ήταν τίποτα 20χρονοι.

όσο και να’σαι ,αν ξέρεις ότι ξεφεύγεις από τη μετριότητα… :slight_smile:

Ελπίζω αυτό το “μικροι” να μην πήγαινε και σε μένα…[/quote]

το “μικροί” πήγαινε στους maiden.

Αφού εν μέρει το πιστεύουν, γιατί να μην το πουν? Κακά τα ψέμματα, ο αγαπημένος δίσκος των οπαδών δεν ταυτίζεται σχεδόν ποτέ με τον αγαπημένο δίσκο των καλλιτεχνών.

Π.χ. το Load ο Hetfield παίζει να το γουστάρει πιο πολύ από το …And Justice. Τι σημαίνει αυτό?

Και ίσως είναι ο πιο “ώριμος” καλλιτεχνικά δίσκος των Maiden. Καλά κάνουν και νιώθουν έτσι. Και δεν θυμάμαι να το είπαν σε καμια άλλη από τις τελευταίες κυκλοφορίες τους.

Και στην τελική οπαδοί των Maiden δεν είναι μόνο αυτοί που τους ακούνε 10, 15 ή 20 χρόνια, αλλά και πιτσιρικάδες που για να ακούσουν αύριο την μπάντα που ο καθένας στο μυαλό του θεωρεί αδικημένη από τους Maiden θα ξεκινήσουν. Και με το A Matter Of Life And Death θα κολλήσουν.

Ε, υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι έρχονται και λένε κάτι…

Αν και λιγο καθυστερημενα, η αποψη μου ειναι αρκετα θετικη για το νεο Maiden. Μπορω να πω με σιγουρια οτι θυμιζει αρκετα το Dance of Death (δεν με χαλαει αφου μου αρεσε και αυτο) αλλα κατα την ταπεινή μου άποψη ισως θα μπορουσαν να μειωσουν την διαρκεια των κομματιων τους. Eιδικοτερα τα Longest day και Legacy (αν και ειναι αξιολογα) δεν βρισκω ιδιαιτερο νοημα να τα τραβανε τοοοσο πολυ :?

Γενικα το γκρουπ πιστευω οτι ειναι σε καλη κατασταση και η νεα τους δουλεια δινει αρκετα στους οπαδους με ενδιαφερουσες αναφορες/επιρροές σε προηγουνενα αλμπουμ (βλ. powerslave) Κριμα που δεν ερχονται Ελλαδα, τους εχω δει 2 φορες αλλα και τις 2 χωρις Dickinson. :cry:

Ti μας λέτε τώρα ρε. Εδώ όταν βγήκε το No prayer λέγανε ότι είναι ο καλύτερος δίσκος της καριέρας τους.

Αν και το έχω ψιλοχάσει με τους Maiden εδώ και καμιά 10αριά χρόνια, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός…Αν βέβαια είστε φαν της μπάντας, πάω πάσο.
Το καλό είναι ότι ο τρομερός και φοβερός Dickinson έχει πατήσει πόδι για τα καλά και ο ήχος είναι μοντέρνος. Από κει και πέρα μόνο τρία κομμάτια νομίζω θα παραμείνουν/σταθούν σε βάθος χρόνου.