Iron Maiden @OAKA 16/07/22

69 σουηδικες κορωνες η μπυρα (και οτι παρεις απο οτι βλεπω) παντως. καπου σα 6,63€. για την φαση θα επρεπε να τα δινουν 66,6 κορωνες ή 69,37 κορωνες (6,66 ευρω δηλαδη)

2 Likes

Lehman τον Σεπτέμβριο (αν και ντάξει σύμφωνα με την Ελεύθερη Ώρα καλό θα ήταν αυτό :P), δολοφονία Γρηγορόπουλου και torches blazed τον Δεκέμβριο, διαλέγεις και παίρνεις :stuck_out_tongue:

Τώρα με τα πρωτοσέλιδα της Ελεύθερης Ώρας θυμήθηκα κάτι που μου είχε χτυπήσει περίεργα:

Επειδή κάθε μέρα παίρνω το μετρό για να πάω στη δουλειά, πριν κάποιο καιρό είχα παρατηρήσει ότι ένας συρμός του μετρό ήταν γεμάτος με διαφημίσεις για τη συναυλία. Βέβαια επειδή ήταν μόνο ένας από τους πολλούς συρμους προφανώς δεν τον πετύχαινα κάθε μέρα. Ενώ λοιπόν για κάποιο διάστημα είχα αρκετές μέρες να τον πετύχω, μια μέρα που επιστρέφοντας έτυχε να μπω σ’ αυτόν παρατήρησα ότι αρκετά από τα διαφημιστικά panel (αυτά τα μακρόστενα που βρίσκονται πάνω από τα παράθυρα, εκεί που είναι τα καθίσματα) ήταν είτε βανδαλισμένα, είτε βγαλμένα τελείως. Λες και κάποιοι θέλανε να τα χαλάσουν επίτηδες. Αρχικά υπέθεσα ότι θα ήταν fans που προσπάθησαν να τα βγάλουν για να τα κρατήσουν, αλλά τελικά παίζει να ήτανε τίποτα βαρεμένοι σαν αυτούς της Ελεύθερης Ώρας που επειδή δεν τους άρεσαν θεώρησαν πρέπον να τα χαλάσουν. :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

@Sofa_King & @Red_Skull

Ξεκινάτε από αυτό το post και η όμορφη James Bond ιστορία (αφού έχετε διαβάσει τις ενδιάμεσες στιχομυθίες) καταλήγει εδώ, με αγχωμένο φωτογραφικό τεκμήριο,, δώρο προς τον @Greektrooper.

Άρα, η εξίσωση βγάζει Αθήνα = (ή καλύτερα περίπου ίση με) Στοκχόλμη στο ζήτημα των αφισών στα τραίνα, και χωρίς Λουκά μάλιστα!

Επίσης, φίλε Red Skull, τη δεύτερη φορά που πέτυχα τον συρμό δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο (τουλάχιστον στο βαγόνι που ήμουν εγώ) και προφανώς θα έβαζα τα λεφτά μου περισσότερο στο να θέλουν τίποτα fans να τα κρατήσουν και να έχουν αποπειραθεί να τα βγάλουν (δεν γινόταν αυτό, σκίζονταν πολύ εύκολα), παρά στο έτερο σενάριο που αναφέρεις.

Βασικά, χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι, για ένα γραφικό πρωτοσέλιδο, μίας εφημερίδας που αγοράζεται/διαβάζεται από οριακά 1,5-2 χιλιάδες άτομα την ημέρα πανελλαδικά. Μία χαρά διαφημιζόταν η συναυλία παντού πριν την ημερομηνία της και μία χαρά δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Το τι μαλακίες γράφτηκαν/γράφονται, από άσχετους και ανίδεους μετά Χριστόν προφήτες, μετά τη συναυλία ή/και το περιβόητο πλέον συμβάν στο NotB, μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα ή το ego, νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι μας είναι (ή θα έπρεπε να μας είναι) παντελώς αδιάφορο εδώ μέσα.

3 Likes

666 δεν είδα και να πουλάνε μπύρες trooper. Όλα καλά όμως. :wink:

1 Like

Το φέρνω εδώ για να μην είμαι οφφτοπικ στο θρεντ των μπαρ.

Πέρα από γραφικότητες και “εμπάργκο” στο bruce (αν είναι δυνατόν) όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο με στεναχωρεί το περιστατικό. Και όχι μόνο το greek cunt κομμάτι αλλά και η εν γένει ψυχρότητα του απέναντι σε ένα κοινό που τον αποθεωνε.

Έχω πάει σε αρκετές συναυλίες όλα αυτά τα 25 χρόνια που ακούω ροκ και ελάχιστες φορές-ισως και καμια- δεν θυμάμαι τόσο ψυχρή αντιμετώπιση από (τον τραγουδιστή κυρίως, γιατί ο αρχηγός και οι υπόλοιποι καμιά σχέση) ενός γκρουπ προς το κοινό του.

Ακόμα και αν είναι μαλάκια τα καπνογόνα, δεν μπορώ να χωνέψω αυτή την απαράδεκτη αντίδραση χωρίς ένα συγνώμη τουλάχιστον προς όλους τους υπόλοιπους.

Τεσπά, προχωράμε.

6 Likes

…η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο -χωρίς καν να τη γνωρίζει-

εντάξει παιδιά, αν ήταν καμιά εθνικότητα που δεν συμπαθούμε μπορεί και να συμφωνάγαμε, αλλά κάτσε λίγο τώρα, γιατί βρίζεις έναν, μας βρίζεις όλους!

2 Likes

Είμαστε πολύ βλαμμένος και μικροπρεπής λαός.

Μπράβο μας.

5 Likes

Καταλαβαίνω αυτό που λες. Απλώς να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία.
Σε σχέση με άλλες χώρες, επειδή πάω σε κάθε περιοδεία όσο με παίρνει οικονομικά και στο εξωτερικό, μέχρι που έγινε η φάση με το καπνογόνο, μπορώ να σου πω ότι ήταν πιο ζωντανός και ενθουσιασμένος από όσες έχω δει ως τώρα. Μετά, ναι, ξενέρωσε και έβγαλε νεύρα. Αδικαιολόγητο για την εμπειρία του μεν, αλλά οκ, ρε παιδιά, με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.
Στο encore ανέβηκε αρκετά και ο ίδιος και ο κόσμος πάντως.

4 Likes

Προφανώς είχε σπαστεί με το σύνολο των καπνογόνων , δεν ήταν μόνο με τον έναν που έβρισε
Εξ΄ου και το greek cunt . Δεν το είπε τυχαία (έβγαλε και μία τυπική υπεροψία που έχουν αρκετοί βρετανοί -όχι όλοι φυσικά). Ένα ελαφρυντικό είναι ότι το είπε κυριολεκτικά πάνω στην τρελή ένταση που βίωνε. Σίγουρα του ξέφυγε. Απλά όσα νεύρα και εάν έχεις κάποιες φράσεις δεν τις λες, αν δεν είναι κάπως μέρος της προσωπικότητας σου

1 Like

Το φερνω και εγω εδω - το μοσκιτο ειναι για τον πουτσο. Στα αρχιδια μας τι θα κανει

9 Likes

Κρατήθηκα πολύ να μην ποστάρω γιατί προφανώς διαφωνώ με όλους (σχεδόν) εδώ πέρα, αλλά επειδή βρήκα λίγο χρόνο τώρα ας πω τα δικά μου:

Ήμουν σχεδόν δίπλα στον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ με τον πυρσό. Φαίνεται και στα βιντεάκια ότι μπροστά του ήταν 4-5 ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες και δεν πήραν χαμπάρι ότι ο Dickinson έφυγε από τη σκηνή.

Στο Trooper, αμέσως μετά το σκηνικό ρε μαλάκες, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, άναψαν πάλι πυρσοί. Είδε κανένας το βλέμμα του Dickinson στην οθόνη; Γιατί εγώ το είδα, ακριβώς όταν άναψαν οι πυρσοί. Κάποιοι από τον κόσμο τους πετούσαν νερά και ποτήρια, αλλά δε συγκινήθηκαν, προφανώς.

Όσοι σπάνε πούτσες (συγγνώμη αν θίγω κανέναν προσωπικά ε) για το ότι θα μπορούσε να το χειριστεί ευγενικά ο Dickinson, ορίστε παιδιά:

Ευγενικά, ωραία, “μάγκες δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε εδώ πάνω”, όλα κουλ; κουλ. Και καπάκι πυρσός και στροφές και άντε γαμηθείτε γαμώ τις μάνες σας όμως, μετά φταίει ο Dickinson που “σπάει μπάλες”.

Εδώ; Μαλακία του που δεν τραγούδησε σωστά τον στίχο, προφανώς έπρεπε να μας πάρει και ένα τσιμπούκι και να ζητήσει συγγνώμη στο τέλος.

Όσοι (παργαλάτσε δεν πάει μόνο σε σένα, η αφορμή ήταν, το διάβασα από πάρα πολλούς) θέλατε να το χειριστεί “επαγγελματικά”, γιατί στραβώσατε που μετά έβγαλε όλο το λάηβ “επαγγελματικά” και δεν έκατσε να χαιρετήσει στο τέλος και δεν ξέρω τι; Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται ρε παιδιά. Νευρίασε, μετά νευρίασε που αντέδρασε έτσι σαν μαλάκας λόγω του ΜΑΛΑΚΑ από κάτω, και μετά το λάηβ βγήκε στον αυτόματο.

Τελειώνοντας, εγώ δηλαδή γιατί πραγματικά κούραση η φάση, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ήταν μαλακία του να βρίσει τον πουτάνας γιο με τον πυρσό. Αλλά προς το παρόν, “ξεπλύματα” με λίστεριν εγώ βλέπω μόνο για τον συγκεκριμένο και για το δικαίωμα να έχουμε πυρσούς στα λάηβ, τι να πω, βλέπω τόσο διαφορετικά τα πράγματα που μπορεί να κάνω εγώ λάθος αλλά όσο βλαμμένα είναι τα πρωτοσέλιδα της ελεύθερης ώρας τόσο βλαμμένοι μου φαίνονται και όσοι λένε σοβαρά “γήπεδο είναι, και στον λεξ άναψαν, δεν είναι μέγαρο ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ” και γενικά :face_vomiting:

Ο Dickinson δε θέλει πυρσούς. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ρε, πέρασε καρκίνο, κόβιντ, δεν έχει σημασία, δε θέλει ρε ΜΑΛΑΚΕΣ, το ξέρετε, το έχει πει, 23 χρόνια γαμώ τις μάνες σας, και ο άλλος έχει το παιδί στον ώμο και τον πυρσό στο χέρι. Δεν είναι συζήτηση “ναι αλλά κάτσε να δούμε αν ο Dickinson έχει άδικο και θα έπρεπε να θέλει πυρσούς”, όποιος δεν το καταλαβαίνει μακάρι να του σκάσει πυρσός στη μάπα στο επόμενο λάηβ, ή καμιά μπουνιά στο πρόσωπο, “μέταλ είναι, τι είμαστε, φλώροι;” κλπ

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνείτε, καταλαβαίνω ότι είναι φόρουμ και έχουμε ο καθένας την άποψή του, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όσοι δεν ήταν στο λάηβ και δε γουστάρουν την μπάντα να έχουν 20 ποστς στο θρεντ (δικιά μου παραξενιά αυτή) αλλά φόρουμ είναι και ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, όλα κομπλέ, αλήθεια.

Αλλά, το να γράφει κάποιος ΣΟΒΑΡΑ ότι “και στον θανάση παπακωνσταντίνου άναψαν περισσότερα καπνογόνα και δεν είχε θέμα η μπάντα” εγώ το βλέπω γελοίο και δε θα έμπαινε ούτε στο κουλούρι, συγγνώμη αν προσβάλω τον χρήστη που το έγραψε, αλλά αυτά τα βλέπω σε κάτι καψιμι και επιτροπές και πάλι τα κοροϊδεύω, να τα γράφουμε εδώ είναι κρίμα, νομίζω, εγώ.

τλ;δρ, όπως είπε και ο fearraven πιο πάνω, στην επόμενη περιοδεία πάμε εξωτερικό να τους δούμε σε ανθρώπινες συνθήκες και όχι με μπάσταρδους έλληνες διοργανωτές.

22 Likes

Όλα καλά, όλα σωστά, μόνο ο ΛΕΞ δεν κατάλαβα ποιος είναι. :ρ

2 Likes

το μόνο που μένει είναι να δούμε και ενα κινημα Twitter #cancel iron maiden ή cancel Bruce.

μετά θα έχουμε πλήρη απαλοιφή της φωνής του και αντικατάσταση σε ολη τη δισκογραφία με την φωνή του blaze.

Μετά απο τη διαμαρτυρία της ελεύθερης ώρας θα έχουμε και κινημα #cancel number of the beast και αλλαγή των στίχων σε " 888 the number of the lamp"

1 Like

Υπάρχει άτομο που δεν ξέρει το Λεξ;

1 Like

@YoungAtlas πολύ σεβαστή η άποψη σου και στα περισσότερα συμφωνούμε.

Ειδικά σε ότι έχει σχέση με καπνογόνα/καφριλικια κτλ. Άλλο το good friendly violent fun που το στηρίζω-οσο αντέχω δηλαδή, λιγότερο από παλιά- και άλλο η αγένεια και η κουραδομαγκια.

Δεν λέω πως θα ήθελα πιο επαγγελματικη αντίδραση από τον Bruce, τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι γι’αυτό. Δηλαδή ακόμα και αν όντως η φάση είναι “σκάω 80αρι, βλέπω τη μπάντα” δεν έχω καμία απαιτήση η μπάντα να είναι κλαρίνο και να κάνει ότι θέλει το κοινό επειδή πλήρωσα.

Αυτό που με χάλασε, πες με και ρομαντικο, είμαι σίγουρος πως και εσύ είσαι σε κάποιο βαθμό κρίνοντας από ποστ σου, είναι πως περίμενα μια πιο ανθρώπινη αντιδράση, όχι μια πιο επαγγελματικη απαραίτητα.

Δηλαδή οκ νευρίασε εκείνη την ωρα, τα έχωσε, γάμησε το notb (παρόλα αυτά η τελετή έπιασε) πιο μετά με πιο ήρεμο τρόπο θα μπορούσε να πει συγνώμη για την αντίδραση ή έστω να το δείξει κάπως. Αυτό που έκανε ήταν ότι κάπως διεκπεραιωτικα τελείωσε το λάηβ (άλλο που εμείς από κάτω -στο clansman ειδικά και εκεί που ήμουνα, μπροστα μπροστά στην αρένα Β κάναμε χαμό), σαν επαγγελματίας και έφυγε.

Αν αυτό γινόταν στο λάηβ της Χ μπάντας δεν θα είχα ασχοληθεί παραπάνω από λίγα λεπτά θα έλεγα από μέσα μου ένα “άντε γαμησου” και θα τελείωνε το θέμα. Αλλά οι maiden είναι αδυναμία, τι να κάνουμε.

3 Likes

Ναι, εγώ. ;ρ

1 Like

Είσαι μπούμερ :stuck_out_tongue:

1 Like

Δε θα διαφωνήσω σε τίποτα. Απλώς θα επισημάνω ότι, τουλάχιστον εδώ, η κριτική εστιάστηκε κυρίως στο “greek cunt” το οποίο και θεωρήθηκε ρατσιστικό. Οκ. Μπορείς αν θες να το δεις και έτσι και, μάλιστα, πολύ άνετα. Πάντως, ο Dickinson μπορεί να είναι συντηρητικός, μπρεξιτάκιας, καπιταλιστής, να πετάει και αμετροέπειες (Halford και autocue), ΑΛΛΑ ρατσιστικές δηλώσεις ή -έστω- υπονοούμενα δεν έχει πετάξει ποτέ και θα το πάω και ένα βήμα παραπέρα και θα πώ ότι δεν έχω δει γενικότερα να έχει υπάρξει προκλητικός όποτε έχει εκφράσει πολιτικό λόγο. Άλλο να έχει πολιτική θέση που διαφωνούμε, άλλο να είναι προκλητική. Υπό αυτό το πρίσμα, τον Dickinson και τον κάθε Dickinson δεν πρόκειται να τον χαρακτηρίσω ρατσιστή επείδη είπε στον καραγκιόζη ότι είναι greek cunt.
Και πιστεύω ότι άνετα θα μπορούσε να έχει πει σε αντίστοιχη περίπτωση swedish, german, french, american. Θα το ξεστόμιζα εγώ ποτέ; Όχι. Αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που το είπε είναι αυτόματα ρατσιστής; Όχι.
εννοείται imo πάντα

9 Likes

Σ’αγαπώ. -