Iron Maiden - Senjutsu

Σε μια ώρα σχολαω και δεν εχω ακουσει ακομα τίποτα…

Ποιο καλό παιδί μπορεί να μου στείλει κανένα δώρο από τον θείο του;

Με τον τίτλο πήγαν να κάνουν κάτι σε Stranger in a strange land να υποθέσω?

χαχα θα μπορουσες να πεις κατι τετοιο… γενικα καλυτερα απο οτι περιμενα… και αυτο μονο καλο ειναι για το συνολο του δισκου…

Η ακρόαση συνεχίζεται. Υπάρχουν ακόμα 3 τραγούδια που δεν έχω ακούσει ούτε νότα. (Lost in a Lost World, The Time Machine, The Parchment)

Φανταστείτε να είχε κυκλοφορήσει το Senjutsu, κάπου στο 1986-1987, όπως ακριβώς είναι, με αυτά τα τραγούδια αλλά με τα μέλη να είναι 25-30 ετών και με τη φωνή του Bruce όπως ήταν τότε. (όχι ότι τραγουδάει άσχημα σήμερα).

Απλά βάλτε τη φαντασία σας.

Είμαι πολύ κοντά στο να καταλήξω ότι το Senjutsu είναι μακράν ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει αυτή η μπαντάρα από το Seventh Son και μετά. Εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια…, ΜΑΚΡΑΝ!!!

Και κάτι τελευταίο… Το ομότιτλο τραγούδι κατουράει όλα τα έπη που έχουν γράψει. Δεν στέκεται απλά δίπλα τους… ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ!!!

1 Like

Να δω πώς θα περιμένω μέχρι Παρασκευή να το ακούσω από Spotify…

1 Like

μην το ακουσεισ

1 Like

και εγω σε αγαπαω
:heart:

2 Likes

“The Parchment” παίζει να είναι στο top-3 του δίσκου.
“Lost in a lost world” επίσης ανέλπιστα καλό σε σύγκριση με διάφορες κριτικές που το χαρακτήριζαν τον αδύναμο κρίκο (αν κι έχει τη φωνητική μελωδία του “The man of sorrows” στο τέλος).
Ο αδύναμος κρίκος είναι μάλλον το “Death of the Celts”, το μόνο που δε μου άρεσε μετά από 1-2 ακροάσεις, βαρετό και επαναλαμβανόμενο.

Στο “The Time Machine” παίζει το κιθαριστικό θέμα του “The Book of Souls”, ο Janick κλέβει τον εαυτό του. :slightly_smiling_face:

2 Likes

κομμενεσ οι μαλακιεσ

το πιο σημαντικο και μιλαω για τον εαυτο μου ειναι οτι παρολο που ειμαι 42 χρονων μαλακασ κανω σημερα σαν 18 και εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια. φανταστειτε να ανακοινωθει και συναυλια ελλαδα τι θα γινει

Μονο MAIDEN!!!

image

12 Likes

Τι μου κάνετε τώρα ρε αλήτες γαμω το ίντερνετ μου γαμω?

Γαμιέστε όλοι.Παρασκευή ρε με το βιβλιαράκι του.Δε ξαναμπαίνω :smile:

2 Likes

νομιζω οτι μαζι με το senjutsu ειναι τα καλυτερα

1 Like

Κάπου 17 Ιουλίου του χρόνου θα παίξουν εδώ.legacy 2
Λογικά θα προσθέσουν στο σετ το twotw η το stratego.

κάπου 17 Ιουλίου, τότε, εγώ θα είμαι εκεί. Εισιτήρια και ανακοίνωση έχουμε;

Περιέργως στις Rocking Playlists: Αύγουστος 2021 κανένας συντάκτης δεν έχει το Senjutsu.

Τι ωραία μέρααα!! Μειντεν!

2 Likes

Καλείται ο @Paoktsis να γράψει από τώρα και το review!

Τι δισκαρα έγραψε ο Roy z ρε μλκς

5 Likes

Τελειωσα την 1η ακροαση. Ουφ.

Περα απο το Senjutsu και το Hell on Earth, τα οποια ειναι οντως πολυ καλα, μεγαλη βαρεμαρα και κουραση. Βασικα πολυ ροκαδικο για τα γουστα μου, και οχι οσο μεταλλικο θα ηθελα, δεν μου κανουν αισθηση οι μελωδιες ουτε οι συνθεσεις. 3 κομματια μπορω να πω οτι μου αρεσουν πολυ προς το παρον, Senjutsu, Hell on Earth και Stratego. Ισως με περισσοτερες ακροασεις αλλαξουν τα πραγματα.

Βοοκ of Souls δεν πλησιαζει ουτε για πλακα. Αυτο που καταλαβα απο το Βοοκ of Souls, και ειδικα μετα την ακροαση του καινουργιου, ειναι πως χρειαζομαι προσωπικο δισκο Dickinson στο υφος των if eternity και empire of the clouds.