Iron Maiden - Senjutsu

Nα πούμε και ότι ο Adrian είναι ο MVP του δίσκου;

12 Likes

Ξεκαθαρα. Εχει συμμετασχει συνθετικα σε 3 απο τα 5 καλυτερα του δισκου για μενα (Senjutsu, Days Of Future Past, Darkest Hour) και τα σολο του σε αυτον τον δισκο ειναι τα καλυτερα που εχει γραψει απο το 1998 και το Chemical Wedding, ενω το σολο του στο Darkest Hour μπορει και να το θεωρω ενα απο τα 5 καλυτερα της καριερας του, διχως υπερβολη (ελπιζω να ειναι δικο του και να μην γινομαι ρομπα).

ΥΓ. Parchment και Hell On Earth τα αλλα δυο, Stratego απο κοντα

3 Likes

Ε παπαρια ξερει, γαμωτοκερατακι του :stuck_out_tongue:

1 Like

@Clairvoyant ξέρεις…

5 Likes

Οχι ρε πουστη- Χωρις να εχω κανει αναφορα νομιζω οτι συμφωνω.

7 Likes

Ηρθε η ωρα της Εθνικης Συμφιλιωσης κι εδω;

5 Likes

image

:metal:

13 Likes

Αν η φωνη στο 9.20 σας θυμιζει seventh son (ομωνυμο) και θεωρείτε το ριφ του days of future past στο 0.31 το καλυτερο του δισκου και ταυτοχρονα τεράστια ποζερια καρφι απο τα 80s μαλλον οδευουμε προς συμφιλιωση.

7 Likes

Το έβλεπα χτες αυτό. Συνθετικά είναι ξεκάθαρα ο MVP ο Adrian Smith. Τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου τα έχει γράψει όλα αυτός (+ το Hell on Earth από τον Steve Harris).

Καλά για το solo του Darkest Hour (το κορυφαίο τραγούδι στο άλμπουμ και στα 10 καλύτερα κομμάτια ever των Maiden) τι να πεις κανείς. Ανατριχίλες μόνο, όλο το τραγούδι είναι ένα heavy metal έπος.

Χωρις να θελω να ειμαι εριστικος, γιατι γουστα ειναι αυτα, εχεις ακουσει πανω απο 2 αλμπουμ των maiden ;

3 Likes

:heart_eyes:

Σιγουρα η τελειοτερη κλασικη maiden στιγμη του δισκου και για μενα. Γενικα ηδη το λατρευω το κομματι, ειναι μεγαλο αλλα το build-up το βρισκω γαματο και ανυπομονω σε καθε ακροαση για το χαμο που γινεται απο 9.20 μεχρι το τελος

7 Likes

Το βάζω στα Top 20, πιστεύω να είσαι ok τώρα.

Να πω εδώ οτι το ακούω σε flac… ο ήχος ειδικά στις κιθάρες είναι τέλειος τουλάχιστον στα δικα μου αυτιά. Σε θέματα ήχου προσωπικά είχα πολλά θέματα με τους Maiden πχ dance of death,book of souls και πάντα τονιζα πόσο αδικεί ο ήχος που επιλέγουν το τελικο αποτέλεσμα. Επιφυλασσομαι πάντως για οταν θα ακούσω το cd/βινύλιο(αν και το flac παίρνει τον ήχο από το cd)

2 Likes

FLAC > βινυλιο ξεκαθαρα… οπως και το CD αλλα τεσπα.

1 Like

το φαμιλι ξέρει να ακούει μέιντεν

5 Likes

Μπα

I wish I could go back
Will never be the same again
Bled for all upon this hell on earth

And when I leave this world
I hope to see you all again
On the other side of hell on earth

Upon the eyes of good
I’m following the light again
In between the dark of hell on earth

On the other side, I’ll see again heaven
So far away from this hell on earth

Δεν το χορταίνω λέμε

8 Likes

Flac το ακουω κι εγω. Απεχει παρα πολυ απο το “τελειο” ο ηχος στα δικα μου αυτια, δεν πιστευω οτι ειναι θεμα μεσου πια. Ουτε αυτιων ε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ε είναι θέμα γούστου περί ήχου ρε συ :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes: πάντως έχει πολύ καλό διαχωρισμό στα όργανα

3 Likes

Οι κιθάρες κι εμένα μου αρέσουν πολύ , πάντως

3 Likes