Iron Maiden - Senjutsu

Τωρα ετοιμαζομαι να ακουσω τον δισκο. Εφαγα μια κρυαδα ανοιγοντας το Box Set και τα περιεχομενα του…

https://box.ironmaiden.com/

Ειναι ζωα, ανεπιτρεπτο να βαζουν λαθος booklet σε κουτι των 100 ευρω… You had one job…

5 Likes

Άντε να μαζευόμαστε πολλοί

7 Likes

Αυτό το σχόλιο θα μπορούσα να το είχα κάνει και εγώ, χωρίς να είμαι εριστικός επίσης. Ρε μήπως στα κρυφά ακούς το Load και σου αρέσει;

2 Likes

Εχω αναφερει πολλες φορες οτι μεγαλωσα με maiden , metallica, slayer, priest, sabbath. Το load σιγουρα δεν το βαζω μαζι με την τριαδα, ουτε καν κοντα, αλλα μου αρεσει.οπως και το reload.

3 Likes

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι ο ήχος είναι καλύτερος από το Book Of Souls πάντως. Όσο περνάνε οι μέρες νιώθω πως το Darkest Hour είναι ΤΟ κομμάτι του δίσκου, συναίσθημα, σολάρα, ρεφρενάρα, νόημα. Σήμερα ξύπνησα με τη ρεφρενάρα του στο κεφάλι μου. Γενικά Smith 100% ο MVP του δίσκου.
Μακάρι να αντέξει στο χρόνο, γιατί ο προκάτοχος ενώ με έχει ενθουσιάσει πιο πολύ στην αρχή στην πορεία έκατσε.

6 Likes

Έφυγα να το αγοράσω :stuck_out_tongue:. Ξεχωρίζω Stratego, Hell On Earth, The Parchment και Senjutsu μέχρι τώρα.

EDIT: επίσης τα πλήκτρα γαμάνε ρε

11 Likes

Για πείτε λίγο ρε.
Ενοχλώ κανέναν μέσα στο λεωφορείο που στο ρεφρέν του hell on earth παίζω ντραμς κ κουνάω την κεφάλα μου στον ρυθμό του bruce;

Ενοχλω;

14 Likes

μην ακους κανεναν - εκτος τον Μπρούσαρο

6 Likes

Ξεκάθαρα δεν ενοχλάς!

Τώρα βέβαια κάποιοι που δεν γνωρίζουν μπορεί να σε περάσουν για κάπως ιδιόρρυθμο!

3 Likes

Πασχίζουμε λίγο να τον βρούμε στη μίξη :stuck_out_tongue:

8 Likes

@angus7pl

were-waiting-angry

6 Likes

Εγώ τελευταία ξεκινώ την ακρόαση από το Parchment, συνεχίζω με Hell on Earth, τα δύο αγαπημενα μου, και μετά ο δίσκος κανονικά τελειώνοντας με το λιγότερο αγαπημένο DotC, ή το κόβω τελείως.
Επίσης τελευταία αναρωτιέμαι ποια πεντέξι κομμάτια θα προτιμήσουν για τα λάηβ. Δύσκολη επιλογή, βάση και της μεγάλης διάρκειας που έχουν κάποια

2 Likes

Είναι πραγματικά καλός δίσκος, μετά από πολλές ακροάσεις φαίνεται ότι είναι ανώτερος από DoD, FF αλλά και BoS
Περισσότερα αργότερα.

4 Likes

Για Live είναι καλό το ερώτημα. Κρίνοντας από το πως επέλεγαν στο πρόσφατο παρελθόν, θεωρώ πως θα συμπεριλάβουν το ομώνυμο, Stratego, TWotW (δηλαδή τα 2 “singles”), Days of the Future Past και έναν εκ των 2 ύμνων.

Πιστευω πως αν κανουν την τελεια επιλογη να ανοιγουν τα λαιβ με το Senjutsu, με αυτα τα τυμπανα στην αρχη, θα κανουν τα πληθη να παραμιλανε. Και το Hell on Earth για κλεισιμο θα τα κανει να κλαινε απο ανατριχιλα

6 Likes

Ναι οκ ο Harris δεν θα θέλει να παίζει το death of the Kelts

1 Like

Σε προσφατη συνέντευξη του που υπαρχει στο γιουτουμπ ο Bruce απαντά με την εξης σειρά για τα έπη του Senjutsu-ποιο θα προτιμούσε να πει λάηβ δηλαδή: 1.senjutsu 2.hell on earth 3. Parchment. Αν και τον τελικό λόγο τον εχει ο αρχηγός

1 Like

Ερώτηση για το box. Πέρα από τα αφισακια κτλ, το documentary ,που έχει αξίζει; Ή είναι αυτά τα μικρά clips που ανεβάζουν στο youtube? Διάρκεια; Thanx!

Ποιο ειναι το λαθος; Τι εχει μεσα;

Αντί για το booklet του cd, είχε (ξανά) αυτό του WOTW.

Στα κουτιά που ήταν limited μόνο για το FC (400ευρώ :disappointed_relieved:) πρόλαβαν και το διόρθωσαν πριν τα στείλουν, στα υπόλοιπα όχι, οπότε συμπληρώνεις τη φόρμα και σου στέλνουν το κανονικό

1 Like