Θέμα μαστοριάς είναι αυτό που λες. Αυτό είναι που αποκτάται συνήθως με τα χρόνια.
μπορείς να μου πεις πού το βρήκες; να ξέρω το όνομα του καλλιτέχνη, δλδ
Πρέπει να έχεις περάσει την εφηβεία για να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Πες τη συζήτηση για τη μετα-εφηβεία. Πες και πως είμαστε ενάντια στους Scavengers of human sorrow.
Whatever. Σίγουρα πάντως το σε πιο κομμάτι από τα τελευταία του Harris θα κοιμηθούμε είναι στο πλαίσιο του γηροκομείου.
Δεν είναι τρολλ όποιος δεν χύνει με πιξελ του εξωφύλλου των Maiden και κάθε νότα του μπασου του Χαρρις, κάποιοι απλά γουστάρουμε τους Μεηντεν με μέτρο. Καλό θα ήταν να σέβεστε και τις αλλες απόψεις αλλά οκ η αλήθεια είναι πως είναι δικό μου σφάλμα, γιατί ξέχασα ότι μιλάω με μόνομεηντεναδες που στις 3 Σεπτεμβρίου θα μας πονάνε κτλ.
Συνεχίστε, δεν υπάρχει καμία σωτηρία από φανατισμό.
εχεισ μπροστα σου καθρεφτη? ή μιλασ στο φαμιλυ?
Δεν είδα ποστ ακόμα ότι τις κιθάρες των Μέηντεν τις παίζει και ο ψιλικατζής της γειτονιάς, περίεργο για κάποιον που “γουστάρει τους Μέηντεν με μέτρο”.
Δε βαρέθηκες να είσαι η attention whore του φόρουμ με προκλητικά ΑΙΡΕΤΙΚΑ ποστς και μετά να κλαίγεσαι ότι δε σε αφήνουν να λες την άποψή σου και ότι δε σε σέβονται; Ντροπή να γράφεις για “φανατισμό” και “δεν υπάρχει σωτηρία” απλά.
κινδυνευεισ με μπαν, το νου σου
Sorry μάγκες αλλά δεν είπε και τίποτα τραγικό αυτή τη φορά ο άνθρωπος έτσι? Και τα λέμε και άλλοι που είμαστε κατά τα άλλα μονομειντεν για τις διάρκειες. Βαράει άσχημα να κλείνεις το δίσκο με 3 δεκάλεπτα πως να το κάνουμε??
Και μην αναφέρουμε μόνο καλές προσπάθειες σιδηρόδρομων όπως πριν με το Legacy πχ.Προφανώς θα παίξουν και καλά κομμάτια.Αλλά έχουν βγάλει και τρελούς ύπνους τύπου Man that would be king πχ.Ακόμη φανταστείτε πόσο πιο γαμάτο κομμάτι θα ήταν το Red and the Black αν δεν είχε μέσα τόσο ανούσιο στίχο και τον Dickinson να ζορίζεται να τον τραγουδήσει.Το Benjamin Breeq το έχω στο κινητό έχοντας κόψει ΟΛΗ την εισαγωγή και σε μένα τουλάχιστον ακούγεται πολύ πιο δυνατό να μπαίνει απλά με την riffαρα του Murray.Και άλλα κομμάτια όπως το Wind Blows ή το Book of Souls αν ήταν μισά σε διάρκεια παίζει να τα είχαμε δίπλα σε classics τώρα.
Ρε φίλε, τριγκαρες και ρίχνεις tantrum σαν 4χρονο επειδή κάποιος σε ένα φόρουμ είπε ότι βαριέται τα μεγάλα τραγούδια των Μεηντεν.
Όταν ρίχνεις παναγιες και εύχεσαι θανατακι και ψοφαλακι στα θρησκευτικά, τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι δηλαδή με την ίδια λογική? Να σε ρίξουν στην πυρα?
Γενικά ο Harris το έχει γυρίσει στο α τ μ ο σ φ α ι ρ ι κ ο ήδη από το X Factor και καμιά φορά η συνταγή δεν πετυχαίνει. Εμένα δεν με ενοχλούν τα μεγάλα κομμάτια, ας πούμε από το FF το Where the Wild Wind Blows ήταν από τα αγαπημένα μου και όταν το είδα live μου τρέχανε τα σάλια. Ναι, οκ, κάποια κομμάτια είναι βαρετά, αλλά το Red and the Black προσωπικά πιστεύω θα οφελούνταν μόνο αν έκοβε την κάκιστη εισαγωγή κι επίλογο του Harris, που δεν βγάζει νόημα να είναι τόσο κακόηχα. Κατά τ’ άλλα, όσο δεν μιλάμε για επαναλήψεις τύπου Angel and the Gambler, ουδέν πρόβλημα έχω
Δεν ευχήθηκα θανατάκι και ψοφαλάκι, κάποιοι απλά γουστάρουμε τις παναγίες με μέτρο.
Ειναι θετικο δειγμα που αναγνωρισες τον εαυτο σου ως τρολλ και απαντησες, χτισε πανω σε αυτο. Αφου καταλαβες λοιπον το σφαλμα σου, τι θα ελεγες να αφησεις στην ησυχια του το θρεντ και να μην το κανεις (και αυτο) σαν το drumming του lars? Αν χρειαστουμε καμια πληροφορια σχετικα με τις κιθαρες θα σε φωναξουμε μυστη της 6χορδης.
Για όποιον ενδιαφέρεται, η φθηνότερη τιμή για το deluxe αυτή τη στιγμή είναι στο Amazon Γαλλίας με 90€. Συνεχίστε.
Αυτός ο απατεώνας χθες το είχε 79,5 , λίγες ώρες μετά το έκανε 84,5 και σήμερα 89,5
Δεν εχει να κανει με χιουμορ. Οι μειντεν εχουν κομματια μεγαλης διαρκειας που ειναι επη, συγκλονιζουν σε καθε ακροαση και δεν τα βαριεσαι, εχουν ομως και καμποσες ανουσιες συνθεσεις που τραβανε χωρις λογο, ειδικα τα τελευταια χρονια. Ρεαλιστικα και χωρις fanboyσμο, ενας δισκος που διαρκει 1μιση ωρα θα εχει σιγουρα περιττο υλικο που θα μπορουσε να λειπει, ειδικα οταν προκειται για παλια μπαντα που συνθετικα δεν ειναι στο peak της. Δεν εχει σημασια αν εισαι ο Harris η ενας αγνωστος μπασιστας απο μπαντα της γειτονιας σου, οι ιδεες χρειαζονται παντα φιλτραρισμα. Λατρευω τη μπαντα, αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι χρειαζοντουσαν 1μιση ωρα διαρκειας στο δισκο, και δεν ειναι αναγκη να τον ακουσω πρωτα για να βγαλω αυτο το συμπερασμα. Και το Book of Souls θα το εκτιμουσαν περισσοτερο σχεδον ολοι αν ελειπαν 4 κομματια που δεν προσφερουν κυριολεκτικα τιποτα εκτος απο κουραση. Οποιος προβληματιζεται δεν σημαινει οτι δεν σεβεται τη μπαντα η οτι δεν την αγαπαει. Οι μειντεν ειναι απο τις εκλεκτες μπαντες που παντα ειχαν κατι ιδιαιτερο και μαγικο, αλλα λιγη ωριμη και ρεαλιστικη σκεψη δεν βλαπτει.
Είναι γνωστός φραγκοκίλερ, αλλά απ’την άλλη από αυτό ζει ο άνθρωπος και από αυτούς που δεν τα έχουν καλά με τα ιντερνέτια.
Θα φάω ντομάτες τώρα αλλά ένα Book με If Eternity Should Fail, Speed of Light, The Red and the Black, The Book of Souls, Death or Glory, Shadows of the valley, Tears of a Clown δε θα είχε τίποτα να ζηλέψει από κλασσικές στιγμές της μπάντας.Και με διάρκεια κάνα 50λεπτο πρόχειρα.
το Empire of the Clouds όχι; Ειδικά με το S.O.S. σημείο του είναι αρκετά ανατριχιαστικό!
απο το fb του rocking ο Eddietokounmpo (ok αυτο ηταν δικο μου)
Απο το V XI και μετα οι maiden δεν εχουν βγαλει μετριο δισκο στο συνολο, στη χειροτερη ειχαμε επικες στιγμες να εναλλασονται με απλα καλες και με μετριες, ρεαλιστικα κατι τετοιο περιμενω και απο τον καινουριο δισκο, να μας δωσει 4-5 τραγουδια να ακουμε και να γουσταρουμε. Αν τωρα ειναι ακομα καλυτερος απο αυτο που περιγραφω, ακομα καλυτερα!
Σε καποια κομματια οι μεγαλες διαρκειες λειτουργουν αρνητικα, σε αλλα λειτουργουν υπερ τους, θα δουμε.
Ε, αν συμπεριλάβεις και το Empire, τι αφήνεις έξω; Τρία 6λεπτα κομμάτια - δεν τα λες και ιδιαίτερα μακροσκελή!
Μήπως τελικά δεν είναι οι διάρκειες το πρόβλημα; Και για να το θέσω αλλιώς, αν το Death of the Celts έχει κάτι από την αύρα του Clansman (λόγω τίτλου τα συσχετίζω), και τα 2 τελευταία είναι επιπέδου The Red and the Black, ποιος χέστηκε για τα 10-12-13 λεπτά; Και ας είναι το Lost in a Lost World, η συνέχεια του Angel and the Gambler, χαλάλι του!