Έχεις δίκιο και μένα μού ταξε γάμο το FF, αλλά τίποτα το άτιμο :!:
Λοιπον Κυριοι οι Ρωσοι ξηγηθηκαν…Καντε τα κονε σας
Oeo? :-k
Στο γνωστό πάντως δεν είναι…
Ανέβασαν κάτι στον μεταλο-ιχνηλάτη. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό και εδώ που είμαι δεν θέλω να φάω τζάμπα 200mb και βάλε. Ας το τσεκάρει κάποιος και ας μας πει.
O Metal-t…er πάντα είναι legit, so κυκλοφόρησε i guess.
Υπάρχει στο γνωστό…
Κανονικοτατο ειναι,Up The Irons!!!
κατεβαζω απο metal tracker
φαινεται αληθινο:D
παμε για ακροαση
Κομματάρα το πρώτο! Και με εντυπωσιακό φινάλε! Οκ έχω ψηθεί άσχημα
Είναι όντως 320kbps ή καμιά παραφουσκωμένη εκδοχή;
Afto pou exw egw skiparei sta kommatia pantws…dunno…
Το βρηκα κι εγω! Σε 5 λεπτα ξεκιναω ακροαση!
Καληνυχτα ζωη!!!
Μπορει να με βοηθησει καποιος?Δεν ξερω πως μπορω να το βρω στον ιχνηλατη
ΕDIT : Ενταξει βρηκα ακρη!!!Για πειτε εντυπωσεις απο την πρωτη ακροαση
The Great Unknown και Shadows Of The Valley μου φάνηκαν πολύ μέτρια και βαρετά μέχρι θανάτου, το ομώνυμο και το The Man Of Sorrows δεν ήταν άσχημα αλλά δεν θα μου έλειπαν κιόλας αν ήταν μονός ο δίσκος.
Για τα υπόλοιπα, εγώ τουλάχιστον βρήκα ό,τι περίμενα σε δίσκο των Maiden το 2015 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αγαπημένα κομμάτια το Empire Of The Clouds με διαφορά, και το Tears Of A Clown επειδή Robin Williams και δάκρυα γενικά.
Απο τα 3-4 τραγουδια που ακουσα μεχρι στιγμης το cd μου βγαζει κατι σε solo δισκο του bruce και σε x-factor.Δεν φερνει σε maiden ρε γαμωτο
Πολυ κοντα στην αληθεια οι αποθεωτικες κριτικες τελικα!!
Μαγκες διερευσε!!! Το ακουσα και εχει παρα πολλες ανατριχιαστικες στιγμες, κραταγα μικρο καλαθι, αλλα ειναι εντυπωσιακο αλμπουμ!!!
Κακό δεν το λές, αλλά η διάρκεια είναι ένα θέμα. Θα μπορούσε να ήταν πιο to the point. Ο dickinson το σώζει, σε μεγάλο βαθμό. Όσο το ακούω για μένα ξεφουσκώνει, σε κάτι λίγο πιο χλιαρό απο Dance Of Death. Αν και πρώτες μέρες, σίγουρα μπορεί να κάτσει αλλιώς μετα απο πιο ενδελεχείς ακροάσεις.