Iron Maiden - The Book Of Souls

Πολλαπλες ανατριχιλες που μονο ο Αρχηγος μπορει να μας προσφερει με το Red And The Black…Τι γινετε εκει μεσα μετα το εννιαλεπτο ρε πουστη!!Ποσο ΕΠΟΣ!!

Satan & Praying Mantis απο άλλα “της εποχής” επίσης βγάζουν δίσκους και είναι πάρα πολυ καλά, αλλα λογικά το maiden θα επισκιάσει για λίγο τα πάντα. (και τα κοάλα)

Δεν ξέρω τι λέει ο δίσκος, πάντως το παιχνιδάκι του “Final Frontier” ήταν κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο που φτιάξαν για το BoS!

Τι Θεούργημα έβγαλες ρε Αρχηγέ!

μετά το FF δεν περίμενα πραγματικά κάτι τέτοιο…

το άλμπουμ για τους maiden του 2015 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγματικά…
σε κάποια σημεία συγκλονίζουν τα πάντα!! ερμηνείες, κιθάρες, μπάσο , ο μακ μπρειν είναι φοβερός όλα ρε!!
στα τελευταία λεπτά του άλμπουμ ένιωθα πως είμαι στον παράδεισο αλήθεια και είχα ανατριχιάσει ολόκληρος…
έμπνευση , ζωντάνια, όρεξη και ναι είναι οι maiden και πρέπει να είμαστε απαιτητικοί από αυτούς αλλά αλήθεια ποια μπάντα μπορεί να το κάνει αυτό μετά από τόσα χρόνια και σε τέτοια ηλικία?? έχουμε 2015 ρε καταλαβαίνετε τι κάνανε???

ειδική μνεία στο ΕΠΟΣ του αρχηγού…πραγματικά τι έγραψε ρε??? είναι σχεδόν αστείο το πόσο γαμάει!!!

Δεν το εχω ακουσει ακομα ειμαι παραδοσιακος τυπος θα περιμενω το cd :stuck_out_tongue:

Στα γνώριμα μοτίβα που ακολουθούν από το Dance of Death κι έπειτα.
Οι maiden_άδες θα αποθεώσουν, οι υπόλοιποι ευτυχώς έχουμε δεκάδες δίσκους να ασχοληθούμε.
Not cup of my tea.

Το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου γαμάει…γάμησε και η west ham την liverpool και πάρτε να 'χετε μουνάκια :stuck_out_tongue:

Αλήθεια θα ήθελα να μάθω τι περιμένετε οι “μη-maidenάδες” από τους maiden, ειλικρινά δλδ. Επίσης η γνώμη οποιουδήποτε μετά από ένα άκουσμα έχει την ίδια βαρύτητα με τη γνώμη ενός troll. Fact.

Όταν λέω maiden-άδες, εννοώ αυτούς που αποθεώνουν το οτιδήποτε επειδή έχει λογότυπο maiden.
Ως ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και ένα που στιγμάτισε την εφηβεία μου, αλλά και τον τρόπο αντίληψης της μουσικής πλέον δεν με καλύπτει.

Για τα δικά μου γούστα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Το άκουσα 2 φορές απανωτά, αλλά την 2η πραγματικά κουράστηκα. Γνώμη troll όποια γνώμη δεν αρέσει. Fact.

Δε χρειάστηκε πάνω από μια ακρόαση για να λατρέψω το if eternity should fail, βασικά μετά το πρώτο ρεφρέν είχα ήδη καταλήξει ότι αυτό είναι ένα πραγματικά φοβερό maiden κομμάτι, το ίδιο ισχύει και για αυτά που δεν μου έκαναν “κλικ”

Οπότε, διαφωνώ με την άποψη ότι μια ακρόαση δεν αρκεί για να χεις άποψη. Όπως και να χει, έχουμε να συζητήσουμε για έναν πολύ καλό δίσκο, όχι φανταστικό επιπέδου Brave New World αλλά δεν παύει να είναι αντάξιος του ονόματος της μπάντας που φέρει το εξώφυλλο

Για μένα 7/10 με προοπτική για 8/10 μιας και θα λιώσει όταν βγει επίσημα ο δίσκος

ο καθένας έχει την άποψή του και είμαστε μειντενάδες αλλά όχι ρε πούστη να ακούς το red and the black και να το λες απλά καλό ή να μην νιώθεις την ερμηνειάρα του dickinson στο book of souls… δηλαδή κάπου έχετε και εσείς πρόβλημα :stuck_out_tongue:

Αν δεν υπήρχε και το when the river…θα ήταν πιο solid σαν σύνολο ο δίσκος.Πάντως υπάρχουν σημεία που θυμίζουν άλλα τραγουδια τους λίγο και σημεία που είναι σε νέα σχετικά νερά.Ορεξατός δίσκος

Μάλλον έχει να κάνει κάτι με την εφηβεία. Βλέπω ότι αναφέρεται συχνά-πυκνά, λες και είναι κάνα συνθηματικό ξέρω γω. Οπότε ίσως το πρόβλημα είναι ότι την πέρασαν. Καλύτερα να μην επεκταθώ και ας συνεχίσω να ακούω.

Ή μπορεί να είμαι μεηντενάς που τα κατεβάζει αμάσητα.

προσωπικα εγω δεν ηθελα παλι αλλο ενα trooper παλι ενα fear of the dark.το ποταμι παει μπροστα.αυτη ειναι η συνεχεια των 00ς δισκων και ολοι βαδιζουν στο ιδιο μοτιβο τραγουδιων.με το empire of the clouds πηγαν ακομα ενα βημα παραπερα.bnw παραμενει το n1.οριακα μετα το tbos και μετα τα amolad και tff.μουσικη να ακουμε και να γουσταρουμε θελουμε.αμα ηθελα να ακουσω το powerslave part 2 και το number of the beast part 3.καλυτερα να ακουγα τους δισκους των 80ς.και οι maiden να βγαιναν στη συνταξη.και για οποιον δε το πηρε χαμπαρι,στην ουσια εχουμε 2 δισκους σε εναν(Iron Maiden/Bruce Dickinson):stuck_out_tongue:

Τρελό κόλλημα το κομμάτι του Harris αλλά νομίζω ότι αυτήν τη φορά - και ξέρω πόσο τρελό μπορεί να ακουστεί [emoji14] - ο Dickinson τον κέρδισε.

1332 το νούμερο του εξ’αποδώ επι δυο … yeah !!!

Ρε Τεραστιε Janick Gers τι επικομεταλλικη καταιγιδα μας προσφερεις απλοχερα με το Ομωνυμο Επος του δισκου?Μεγαλη αρρωστεια ο δισκος…

Σωστοοοοός! Τρελό ψάρωμα εκεί στην αρχή όταν σκάει η ριφάρα που θυμίζει τις επικούρες του Axel Rudi Pell! Και μετά στα instrumental χαμός. Απέδειξε και αυτός ακόμα μία φορά.

άστο ρεεε…!!! κανονική αρρώστεια…
στο empire of the clouds από το 15.10 μέχρι το τέλος…δεν έχω λόγια!!