Σε αυτο το κομματι δινει ρεστα και ο Mcbrain με φοβερο στιβαρο drumming στην αρχη και μετα καραεπικ στο ξεσπασμα!!Μονο παραπονο οτι το κομματι τελειωνει καπως αποτομα ενω φαινεται σαν να εχει να δωσει λιγο ακομα!
μην είσαι άπληστος 18 λεπτά κομπλέ είναι…!!!
Χαχα για το Book Of Souls λεω
θα έπρεπε να το είχα καταλάβει σήμερα αναβλήθηκαν τα πάντα όλη μέρα ακούω την δισκάρα πάω να πιω 100 μπύρες να το γιορτάσω
Αν έλειπαν τα Great Unknown, When The River… & The Man Of Sorrows θα μιλάγαμε για δισκαρο ισάξιο του BNW.
Κάπου εκεί είμαι κι εγώ πλέον, έκανα κωλοτούμπα για το ομώνυμο όπου μετά το 5:00 γίνεται ο χαμός, ακόμα και τα when the river… και the man… τα αντέχω, αυτό το great unknown όμως δε νομίζω να το χωνέψω ποτέ.
Το Empire… είναι ένα έπος και δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο περιττό, δεν καταλαβαίνω τι λέτε όσοι παραπονιέστε για τη διάρκεια
Ρε, πείτε λίγο, στο Empire… εκεί στο 10:33 που σκάει η ριφφάρα και 2 λεπτά ακριβώς μετά που σκάει πάλι αλλά τώρα με τα σπαρακτικά φωνητικά του Dickinson να συνοδεύουν, πείτε, ΠΟΣΟ ΚΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ :!::!::!::!:
Ρε bastard…καλά ήμουν με Solitude Aeturnus τόση ώρα…
Είμαι στην 1η ακρόαση… μόνο θετικά σχόλια ως εδώ.
Μου αρέσει το mid tempo και η έλλειψη των γρήγορων τραγουδιών. Δεν είναι οι Maiden νιάτα για να γράφουν σε τέτοιο στυλ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεπεράστηκε η απογοήτευση από το final frontier.
Δισκάρα, υπεράνω κάθε προσδοκίας! Αν και σαφώς διακατέχομαι από τον αρχικό ενθουσιασμό ο οποίος ενίοτε ξεφουσκώνει, αφού έχω τα ίδια ακριβώς συναισθήματα κάθε φορά που ακούω καινούργιο Maiden album εδώ και 30-κάτι χρόνια (με εξαίρεση το No Prayer, αυτό εξαρχής δεν μου ‘έκατσε’) και ασφαλώς δεν έχουν αντέξει όλα το τεστ του χρόνου - το DOD όταν βγήκε π.χ. το θεώρησα ανώτερο του BNW, αλλά αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι είναι το πιο αδύναμο post-reunion album. Το Book of Souls, πάντως, το έχω ήδη ακούσει 5-6 φορές και κάθε φορά μου φαίνεται και καλύτερο, διάολε! Και δεν το ακούμε και σωστά (mp3 ποιότητα, έλλειψη πλήρους artwork, στίχων κλπ), εν τούτοις η ποιότητά του (για να το θέσω κομψά, να πω ότι γαμάει ήθελα!) είναι εμφανής. Θα συμφωνήσω πάνω-κάτω με τους προλαλήσαντες για τα καλύτερα σημεία του, θα διαφωνήσω όμως με κάποιες αναφορές στις λιγότερο καλές στιγμές του. Ναι, το When The River Runs Deep παρά τα γκάζια του δεν δίνει ανατριχίλες. Ναι, το Death Or Glory στερείται ενός ‘απογειωτικού’ ρεφραίν (η γέφυρα μια χαρά μου κάνει εμένα) που θα το μετέτρεπε από πολύ καλό σε εκπληκτικό τραγούδι. Όμως: το Great Unknown μου αρέσει - και ωραίο ρυθμό έχει και όμορφες μελωδίες, και μου θύμισε λίιιιγο από Childhood’s End. Το δε Man of Sorrows δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι το συγκαταλέγετε στα 1-2 χειρότερα του δίσκου, εμένα μου φαίνεται μια χαρά κομμάτι. ΟΚ, του Dickinson είναι καλύτερο!
Εντωμεταξύ, ποιος λακαμάς είπε
ο Βρασίδας με ψιλοαπογοήτευσε
Ποιος; Εγώ; Α, ναι, τώρα θυμήθηκα… Ε, ξεχάστε το! Η ερμηνεία του στο Speed of Light είναι η χειρότερή του στον δίσκο, ο τύπος συνολικά δίνει ρέστα!
Εν κατακλείδι: είναι αδιανόητο συγκρότημα με 40 χρόνια ιστορίας και 35 δισκογραφικής παρουσίας να κυκλοφορεί τέτοια αλμπουμάρα. Για να το κάνεις, πρέπει να έχεις κάτι αρχίδια ΝΑ. Ή αλλιώς, να σε λένε IRON MAIDEN.
Θα μας ζουρλάνουνε ρε ετούτοι… Κάνουν πάρτι εκτός έδρας με Arsenal και Liverpool, και χάνουν εντός από κάτι ξυλοκόπους. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν διπλό στο Καμπ Νου και μετά να χάσουν στο γήπεδό τους από την Καμπάλα
Την Άστρα Γκιοργκίου δεν γινόταν να την κερδίσουν; Ακόμα στην υγειά τους θα έπινα. [emoji12]
Έπαιξαν λέει με πολλούς εφεδρικούς γιατί δεν τους ενδιαφέρει φέτος η Ευρώπη. Θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη 7άδα στο πρωτάθλημα για να βγουν κατευθείαν στο UEFA (Europa League και μαλακίες!). Στο οποίο ήταν ΗΔΗ! Αν βγάλεις εσύ συμπέρασμα, πες μου και μένα!
Α ρε Harris, πότε θα καμαρώσεις την ομάδα σου στους ομίλους του Champions League;
Παιδιά παιδιά μην ξεχνάτε όμως τους ACCEPT, sorry που σας το χαλάω, όταν λέτε για μπάντα που δισκογραφεί και έχει κάτι αρχίδια ΝΑ ε; Και μάλιστα το κάνουν σερι 3 φορές τα τελευταία χρόνια με δίσκαρους. Όλοι λίγο πολύ είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινούριο Maiden πάντως!
Ισχύει, όπως επίσης και για τους Saxon. Απλά με τους Μέηδεν έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο, εξ’ ου και το παραλήρημα :roll:
Μονο 4 λεξεις.
[SIZE=7]IF ETERNITY SHOULD FAIL[/SIZE]
Οι οποίοι Accept παρεπιμπτοντως εχουν και γαμάτες παραγωγες ετσι? Ακους κιθαρα Hoffmann & ντραμς απο Schwarzmann και σου χτυπαει στο μηλιγγι. Αν διαβαζει ο Harris…“Steve παρτε Andy Sneap τωρα!!”
Ναι Harris, φέρε Άντυ Σνηπ για να ακούγεστε όπως 1.000.000 άλλες μπάντες και για να σας ακούω καλύτερα στο κινητό μου όταν καβαλάω τον καρβουνιάρη.
Το Death or Glory των Running Wild εχει καλυτερο ρεφραιν παντως
Το the man of sorrow είναι εκπληκτικό