Μετραω αντιστροφα, μεσα στην εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου και θα το ακουσω οπως πρεπει, μπηκα στον πειρασμο για λιγο αλλα θα κρατηθω…
Τι επιφυλάσσεσαι τρομάρα σου! Αφού έτσι είναι, τι το ψάχνεις, ρώτα όποιον φιλόλογο θες. Το ίδιο θα σου πει.
Συγχαρητήρια, μόλις κέρδισες τον τίτλο της πιο αμπαλαέα μουσικής δήλωσης για την τρέχουσα δεκαετία. Συνολικά, άργησες λίγο αλλά τελικά μας αποκάλυψες τι ακριβώς πάει στραβά μαζί σου. Καλά, δε μπορούσες να το πεις απ’ την αρχή; “Δεν ακούω Motorhead”. You would have saved us a lot of time and energy, sunshine.
Έτσι είναι γαμώ τον Πειραιά σου :!:
Αφού όμως καταλαβαίνεις αυτή τη μεγάλη αλήθεια για τους μεταλλικούς οπαδισμούς, τότε τι διαμαρτύρεσαι για την τροπή της κουβέντας;
Παραδεχτείτε το όλοι σας, ένα Maiden θρεντ όπου απλώς οι περισσότεροι θα κραύγαζαν “ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ ΧΥΝΩ ΜΠΑΜΙΕΣ” και οι υπόλοιποι θα έδειχναν τη διαφωνία τους με “κόσμιο” και “πολιτισμένο” τρόπο, θα ήταν αφόρητα βαρετό.
Θα ήταν αφόρητα βαρετό αν απαντούσα απλά έτσι.
Ετσι ειναι αιωνιε δευτερε
Πολλοι ομως απο αυτους που κραζουν μια χαρα θα πανε να τους δουνε, ειδικα αμα κανουν καμια nostalgia tour ακομα.
Εμενα ο δισκος μ’αρεσει πολυ, αυτο που ζηταω απο τους Maiden το 2015 το πηρα και με το παραπανω. Μην καθεστε να συγκρινετε αν μπορει να σταθει διπλα στο Pwerslave και τα υπολοιπα γιατι με αυτο το σκεπτικο οι Priest, μετα το Painkiller, και οι Metallica, μετα το Black Album, θα επρεπε να ειχαν αφανιστει απο προσωπου γης και να μην εμενε ουτε κομματακι απο το dna τους…
Ωωωχχχχ…:lol::lol: Τώρα θα γίνει κώλος το thread…“το Jugulator χύνει στη μάπα το Book of Souls σας, μακάρι οι 3 κιθαρίστες των Maiden μαζί, να γράφανε σολάκια σαν του Reddemer, το Death Magnetic είναι έτη φωτός απ’ολες τις μετά reunion μπούρδες του Harris…κλπ,κλπ,κλπ”.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Γρακχος έχει δίκιο. Εδώ και μέρες μπαίνω καθημερινά στο thread μόνο και μόνο για τον χαμό και τον χαβαλέ παρά για τον δίσκο. Μέχρι και επιμορφωτικό είναι, περί πτυχιακών κ.α για να μην θίξω και τις γνώσεις περί γραμματικής που προσφέρει, δωρεάν παρακαλώ!
@Γρακχος:
[SPOILER]η μπηχτή/αστείο του Ιγνάτιου περί Motorhead ήταν πετυχημένη, τουλάχιστον αυτό πρέπει να του αναγνωρίσεις.:lol:[/SPOILER]
Για να γινει περισσοτερο κωλος το thread (ειναι η ηδη) πρεπει καποιος να γραψει αυτο που εγραψες εσυ αλλα στα σοβαρα. Δεν υπαρχει ομως λογος γιατι εγω ειπα για το Book Of Souls σε συναρτηση του παρελθοντος των Maiden και οχι σε συγκριση μετα μεταγενεστερα album των Metallica/Priest κτλ. Κοινως δεν υπαρχει λογος να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε !
Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Μπορει μεν να μην συγκρινεις αμεσα δισκους και μπαντες αλλα οταν γραφεις οτι οι Maiden π.χ βγαζουν αξιοπρεπη αλμπουμ εν ετη 2015 ενω αντιθετα οι Priest θα επρεπε να το χουν τερματισει, εγω καταλαβαινω οτι τους δισκους των Maiden τους θεωρεις κλασεις ανωτερους σε σχεση με τους αντιστοιχους Priest. Αρα δηλαδη το Redeemer π.χ για τα δεδομενα σου δεν ειναι ουτε καν αξιοπρεπες αλμπουμ ενω αντιθετα δεν νιωθεις το ιδιο για το AMOLAD π.χ.
Δεν ειναι συγκριση αυτο μεταξυ μπαντων/δισκων ή εχω καταλαβει λαθος?
Παίδες είναι κτήριο ή κτίριο; Ξέρει κανείς;
Έχετε πάθει όλοι αναγραμματισμό μου φαίνεται
Τελικά την καλύτερη κριτική έκανε ο Καραολίδης:
Iron Maiden - The Book of Souls
OK (7)
Έχει και καλύτερη
METALLICA ? No Life Til Leather (Remastered)
The drummer can?t play, the singer can?t sing and all the riffs are NWOBHM rip-offs. (10)
:lol:
κτίριο.
Αυγό ή αβγό;
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
7/10 ή 3,5/5?
*Το 3,5στα5 μοιάζει υπερβολικό κιόλας έτσι.
Bump, γιατί είχε πέσει το thread στο #3 στις κυκλοφορίες.
Ναι ξεσκιζει ο δισκος
Σκίζει βάρδουλα, “The Bokolis of Souls” έπρεπε να λέγεται.
Όποιος έχει πρόωρη παραλαβή, το λέει και δίνει ελπίδες στους υπολοίπους.
Χμμμ φοβάμαι ότι στο τέλος θα πάρει τον δρόμο που πήραν και οι 3 τελευταίοι. Μόνο που σε αυτόν τουλάχιστον ενθουσιάστικα στην αρχή. Ήδη έχω αρχίσει να σκιπάρω τα 2-3 κομμάτια που δεν μου έκαναν από την αρχή.