Iron Maiden - The Book Of Souls

Αν εξαιρέσεις το ρεφραίν όπου χάνει την ψηλή, το Speed Of Light είναι πιο ωραίο από τον Παπαδόπουλο παρά απ’ τον Bruce, ε.

Εντάξει, το από πάνω ποστ δεν ξεπερνάει το “το empire of the clouds έχει θέματα από Φοίβο” που έγραψε ένας στο ροκιζντεντ, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα λίγων σελίδων ακόμα

ειλικρινά, ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Θυμήθηκα ένα επικό ποστ στο φόρουμ του Χάμερ που ένας τύπος έλεγε για τη διασκευή των Wardrum στο Be Quick Or Be Dead κάτι του στυλ ‘‘Επιτέλους μπορώ να ακούσω αυτό το κομμάτι όπως πρέπει, το αναδεικνύει καλύτερα ο τραγουδιστής.’’ ή κάτι τέτοιο. Κάπου πρέπει να το είχα αποθηκεύσει, μακάρι να το βρω. Σόρυ για το οφ-τόπικ.

και εγω αυτο ελπιζω γιατι ο τροπος που το τραγουδαει ειναι το λιγοτερο, εκνευριστικος…

:lol: Το πόιντ ρε ομορφιές, δεν είναι η διασκευή του Παπαδόπουλου. Ουδέτερη είναι, μια τυπική διασκευή ενός μεταλ τραγουδιστή. Την απόδοση του Dickinson στο κομμάτι σχολιάζω.

Το θέμα είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν κάποιες στιγμές που η φλατ απόδοση του Dickinson χαλάει κομμάτια με ωραίες ιδέες. Οχι πάντα βέβαια (πχ στο If Eternity Should Fail είναι εξαιρετικός), αλλά όταν το θεατρικό, επιβλητικό γίνεται αγκομαχητό με το ζόρι δίχως ανάσα, είναι εκνευριστικό στο αυτί, πώς να το κάνουμε. Όπως στο Speed Of Light. Δεν γίνεται να μην σε εκνευρίζει το Shadows and the [B]staaars[/B] imho.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, έφτασε και 100 σελίδες το θρέντ, αλλά κατ’ εμέ όποιος δεν χαλιέται σε στιγμές από αυτό στους τελευταίους δίσκους, εθελοτυφλεί για τους γνωστούς λόγους.

Να έλεγες για το ρεφραίν του Mother Of Mercy που βλέπω ότι αναφέρεται συχνά, ας πούμε να το καταλάβω. Εδώ μιλάμε για μία λέξη που την λέει άνετα, ούτε ζόρι ούτε φλατ ούτε τίποτα.

Σιγά τα λάχανα :!:

:-s

[SPOILER]παπακια λεει!!!εχω πεσει κατω!!! :lol:[/SPOILER]

[SPOILER]Εχω την εντύπωση ότι τα original παπάκια είναι γαλλικό άσμα

edit: Λάθος. Ελβετικό/Γερμανικό είναι https://www.youtube.com/watch?v=RXUklSIocLU[/SPOILER]

Το πόσο γκλόμπαλ και τεράστιοι είναι ακόμα οι μέιντεν φαίνεται από το ότι κουοτάρεται μέχρι και ο τζον_βλα κατα την επίθεση στην αυτοκρατορία. 8)

[/spoiler][/QUOTE]

cannot unhear

Τι παπάκια, τι μποκολης οφ σουλζ, έχω λιώσει. Καλά όσο για τη διασκευή, αν και καλή είναι στο χειρότερο κομμάτι του δίσκου αν και μάλλον ο σκοπός είναι η προβολή πάνω σε κάτι που τρεντάρει γερά. Ωραίο γρέζο αλλά ας κάνει και κάτι άλλο.
Και κάτι άλλο. Στο "empire αν κοψεις, εκείνες τις 2 χαζομελωδίες απο τη μέση και τα σόλο απο 18 > 13 και κάτι. Σόλο θα μπορούσε να είχε αλλα πραγματικά τα σόλο μέσα είναι παπατζο-αναμασήματα. Και κρίμα που και οι ενορχηστρώσεις που έχουν κάνει ακούγωνται οριακά απο πίσω. Πας να κάνεις κάτι διαφορετικό - ε κάντο all the way. Εδώ είναι που έπρεπε να έχει βάλει χέρι ο Shirley. Ενα chopshop edit έκανα και μου ακουγώταν απείρως πιο βατό. Ανετα πολύ ανώτερο του FF αλλά φεαΏ¦, ουκ εν το 92λεπτο το ευ.

Το ξέρω ότι είμαι εκτός κλίματος, αλλά κρατήθηκα να μην το ακούσω μέχρι χθες που κυκλοφόρησε, και τώρα το έβαλα πρώτη φορά να παίζει ενώ δουλεύω… Για να δούμε τι θα ακούσουμε…

Ποτε θα το φερουν εδω τα ταγαρια
το βρηκε κανεις σημερα?

Στην Αθηνα υπαρχει κανονικα απο σημερα το πρωι

Θεσσαλονικη

Θεσσαλονικη ποσο βρηκες την deluxe;

Σήμερα απέστειλαν. Αν είναι και καλός ο δίσκος, διπλό το καλό!

Στην Αθήνα το είχε από χθες το metal era, σήμερα είδα το έφεραν και στο off the record. Για Θεσσαλονίκη ο αλόουν είπε ότι δεν έχει ιδέα πότε θα έρθει “beacuse capital controls” και ο τζο είναι σταρχίδια του έτσι κι αλλιώς. Ίσως το φέρουν στο πάμπλικ.

Εγώ το παρήγγειλα από μέταλ έρα, μαζί με ταχυδρομικά βγαίνει στην ίδια τιμή με το να κατέβεις κέντρο να το πάρεις από αλόουν ή πάμπλικ