Yupi!!! Ερχονται και τα δικα μου!
Επειδη στη Λαρισα ειμαστε λιγο γιδοπροβατα και στο public δεν το εφεραν ακομα, ξερεις κανενας που αλλου μπορει να το εχει?
Μην μου πει κανενας για τον Θωμα γιατι το εκλεισε το μαγαζι.
Eλα ρε, το έκλεισε ε? Κρίμα.
Έτοιμο να έχει εδώ κάποιος, δύσκολα. Δεν ρώτησες παμπλικ πότε θα το φέρουν(σε εξαιρετική τιμή πάντα…)
Ωραίο δισκάκι αλλά ΑΜΟΛΑΔ δεν είναι.
Ναι το εκλεισε, εχει μερικες μερες. Ακουγα κατι φημες αλλα δεν ηξερα αν ισχυουν, τελικα ισχυαν. Το Public 23 το εχει αλλα απ’οπου και να το παραγγειλω τοσο η και περισσοτερο βγαινει, για την Deluxe edition μιλαω παντα.
@freedomofrock, δεν ειναι και δεν χρειαζεται να ειναι, εχουμε ενα AMOLAD.
Καλά ναι, απλά επειδή θυμίζει αρκετά το ύφος και με έπιασα σε ένα σημείο να τραγουδάω το These Colors Don’t Run και σκέφτομαι εκείνη την ώρα ότι υστερεί αρκετά το Book… Απλά σκέψεις, μη δίνετε σημασία
Ολα τα δισκαδικα στην Αθηνα το εχουν.
Metal era, No Remorse, Reload και Off the Record στον Πειραια.
Και εδώ σήμερα ήρθε! Και δεν μιλάω για το Public - δεν πέρασα καν από εκεί!
Το εχω στα χερια μου απο χθες, πηρα το Digibook απο το Metal Era αλλα ημουν κομματια απο την δουλεια και δεν ηθελα να το ακουσω ετσι. Δυσκολη η μερα και σημερα αλλα… Σε λιγο γυρναω σπιτι…
edit, για Γιάννενα λες μάλλον ε;
Εγω το πηρα απο grooves inc 18,10 E μαζι με τα μεταφορικα και το κουπονακι αυτο ztf310 που δινει 10% εκπτωση. Την σπεσιαλ εκδοση.
Αγαπητέ φίλε μεταλλά γιατί όποιος ακούει Maiden πρέπει να είναι δεκαπεντάχρονο ή από τη λατινική Αμερική υποχρεωτικά? Τί σκεπτικό είναι αυτό? Και στην τελική τι έχουν τα δεκαπεντάχρονα ή οι λατίνοι της Αμερικής? Έλλειψη γούστου? Ενώ εσύ ο παρωχημένος ελληνάρας μεσήλικας ή υπερήλικας μεταλλάς έχεις γούστο ε?
Αφού μας τις ταράζει τις βάρκες μας η μουσική των Maiden γιατί δεν την κάνεις για άλλες θάλασσες?
Οι Maiden έβγαλαν δισκάρα ΠΑΛΙ, η οποία θα μας κρατά συντροφιά για πολύ καιρό στη sea of madness. Με βάρκα ταξιδεύουμε και πορεία δυτικά.
Η πραγματικα σπεσιαλ εκδοση ειναι στα παμπλικ για αυτο και κανει 23 ευρω
"σπεσιαλ παμπλικ εδισιον "
Κι εγώ σήμερα παρέλαβα τη deluxe έκδοση. Ευτυχώς που τη διάλεξα, στα τυφλά, αφού ήταν μόνο 2? πάνω απ’ την απλή.
Φοβερή η έκδοση, το βιβλίο, το artwork, το στυλ του με τους στίχους κλπ.
Ο δίσκος για μένα απλά καλός. Διατηρεί το όνομα των Maiden, αλλά δε το ανεβάζει και παραπάνω. Εκτός απ’ το Empire Of The Clouds. Αυτό το υπερέπος το βάζω σε αξία δίπλα στα 80s τους διαμάντια. Άλλες καλές στιγμές το If Eternity Should Fail, When The River Runs Deep, Shadows Of The Valley και Tears Of A Clown.
Άντε να περάσουν στο τουρ κι απ’ τα μέρη μας. Και μακάρι να δούμε και νέο άλμπουμ στο μέλλον.
Ναι, ναι, Γιάννενα, Ήπειρος λεβεντογέννα!
Το Empire of the Clouds εκτός απο κομματάρα έχει και θεματάρα στους στοίχους.
Εγώ ψηφίζω ομώνυμο και Shadows of the Valley. Gers δαγκωτό δηλαδή. To ρεφραίν του δευτέρου μου θυμίζει αυτό του Benjamin Breeg (πέρα από Wasted Years στην εισαγωγή και Mercenary στο κουπλέ).
και εγώ αυτή την εντύπωση έχω προς το παρόν.
Έπεσαν επίσης και στην παγίδα του να κυκλοφορήσουν όλο το υλικό ενώ θα μπορούσαν να έχουν το παρακάτω πιο ισορροπημένο μονό cd (ακριβώς 74 λεπτά!) :
If Eternity Should Fail
Speed Of Light
The Red And The Black
The Book Of Souls
Shadows Of The Valley
Tears Of A Clown
The Man Of Sorrows
Empire Of The Clouds
Ακριβώς αυτό. Φανταστείτε πόσο θα παραληρούσαμε τότε, αν τώρα ήδη κατάπιαμε αμάσητες όλες τις αρνητικές μας προκαταλήψεις και επιφυλάξεις.