Iron Maiden - The Book Of Souls

Δηλαδη το speed of light συγκαταλεγεται στα καλα; Να ξερω να μην ακουσω το υπολοιπο

Για μένα με οποιοδήποτε και από τα εναπομείναντα το αντικαθιστούσες, το ίδιο θα ήταν.

Δεν το έβγαλα γιατί πρέπει να υπάρχει και ένα single :stuck_out_tongue:

Τι ζημιά μας κάνατε, να μην μπορείς να ακούσεις άλλο δίσκο ούτε καν Maiden!

Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου είναι το μαν οφ σοροους, τα πολυδιαφημισμενα δεν μου είπαν πολλά πράγματα, αντιθέτως με το μαν οφ σοροους έχω κολλησει. Α ρε μαρει δεν έγραφες πιο πολλα; Στα υπολοιπα τα σολα δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο… απλά οκ τραγουδια. Και το σπιντ οφ λαϊτ έχει καλό σολακι.

Bruce Dickinson playing Empire of the Clouds

Εκτος αθηνας παντου εξαντλημενο ειναι
ποσα κομματια φερανε τα ταγαρια τι νομιζανε οτι ειναι το νεο cd του παντελιδη?

εντάξει .-

Γιατί τις ονομάζουν Ταχυμεταφορές; Βάλε εκεί Ασθματικές Χελώνες να ξέρουμε. Αει να δούμε!

Ο δίσκος είναι ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει από την εποχή του Brave New World. Μεγαλεπήβολο, σαν να φοβούνται ότι θα τα “τινάξουν” και θα πρέπει να αφήσουν παρακαταθήκη κάτι πολύ grande. Τα κομμάτια θα μπορούσαν να είναι σχεδόν όλα 3 με 4 λεπτά μικρότερα, ενώ το empire of the clouds θα μπορούσε άνετα να έχει τη μισή διάρκεια από όση έχει… Σαν ατμόσφαιρα, μου θυμίζει κάπως το Chemical Wedding του Dickinson. Έχει σημεία που είναι “ΜΕΗΝΤΕΝΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ”, αλλά παίζει και χασμουρητό. Και το τελευταίο: ρε μαλακα Shirley έχεις τρεις κιθαρίστες, πώς έχεις καταφέρει να τους κάνεις να ακούγονται και οι τρεις το ίδιο??

Είμαι πολύ περίεργος για τα σημεία του Empire Of The Clouds που προκαλούν χασμουρητό

Και ενώ παράλληλα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει απ’ το 2000 και μετά. :-k

Εγώ πιστεύω κάποια σημεία μπορούσαν να τα τραβήξουν και άλλο. Η μελωδία στο Red And The Black στα 1:15 είναι ΑΑΑ πράμα. Άνετα μπορούσαν να βάλουν ακόμα μία στροφή με φωνή και μετά ακόμα μία μόνο κιθάρες. Την αλλάζουν πριν προλάβεις να χορτάσεις. :smiley:

Έχοντας ακούσει πάνω από 20 φορές το δίσκο μπορώ να πω κάποια συμπεράσματα μου.
Για μένα ακούγεται ευχάριστα όλος ο δίσκος. Βέβαια έχει κάποια αδύναμα σημεία. Όμως κάποια κομμάτια αν τα άκουγα μόνα τους θα μου φαινόντουσαν αδιάφορα, ενώ μέσα στο δίσκο τα ακούω ευχάριστα.
Αυτά που ξεχώρισα είναι:
If Eternity Should Fail
The Red And The Black
The Book Of Souls
Tears Of A Clown
The Man Of Sorrows
και το επικό Empire Of The Clouds

Ακούγονται ευχάριστα τα
The Great Unknown
Death Of Glory
Shadows Of Valley

Θα μπορούσαν να λείπουνε
Speed Of Light
When The River Runs Deep

ας πούμε τα πρώτα 5 λεπτά για αρχή (αν υποτίθεται πως χτίζει το τραγούδι…αυτό γίνεται απελπιστικά αργά) …ας πούμε και το υπερμέτριο πρώτο σόλο (όχι ότι τα υπόλοιπα είναι τίποτα σουπερ)…ας πούμε για την κακή ενορχήστρωση που κάποιες αλλαγές έρχονται λες και κόλλησαν δυο διαφορετικές ηχογραφήσεις με σελοτέιπ…δεν λέω πως οι ιδέες είναι κακές αλλά ήθελε σαφέστατα μικρότερη διάρκεια το τραγούδι αφού είναι πιο ξεχειλωμένη και από βρακολάχιστο σε άσπρο μινέρβα σλιπ που το έχεις πλύνει 100 φορές σους 90 βαθμούς

το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Υπομονή μέχρι να βγει η Radio edit εκδοχή. Στείλε και feedback στον Bruce, πιστεύω θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

όταν έχεις τέτοια ^ επιχειρήματα δεν πρόκειται να χάσεις ποτέ το δίκιο σου…

Δεν έχει να κάνει με το δίκιο μου. Όταν έχω να κάνω με επιχειρήματα ‘‘κόψε 5 από δω, κανά ψιλό από εκεί και βλέπουμε’’, τότε το δίκιο μου είναι χαμένο, χωρίς ελπίδα σωτηρίας.

Εγώ θα απαντούσα σοβαρά γιατί πιστεύω ότι το κομμάτι είναι ένα έπος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ο Dickinson παραδίδει μαθήματα ερμηνείας, αλλά με τέτοια επιχειρήματα δεν πρόκειται να χάσω ποτέ το δίκιο μου :):!:

με μπέρδεψες

δεκτή η άποψη σου…δεν συμφωνώ βέβαια, αλλά και δεν υπάρχει ανάγκη κιόλας… κουβέντα κάνουμε