Δεν έψαχνα το δίκιο μου γιατί αυτό είναι έτσι και αλλιώς χαμένο από χέρι. Απλά μου έδωσες μια καλή αφορμή να σε ειρωνευτώ. Και συνεχίζεις(να δίνεις αφορμές). Ελπίζω να το έπιασες, δεν είναι δύσκολο.
α…θεώρησες πως με το “με μπέρδεψες” ζητούσα επεξήγηση και πως το να πω την άποψη μου είναι μια “καλή αφορμή” για να με ειρωνευτείς επειδή δεν συμφωνεί με τη δική σου…χμμμ…σιμς λέτζιτ
Το εχει βρει κανενας στη γαμωΛαρισα η να αρχισω να μοιραζω φαπες στο Public?
Πιο εύκολο είναι να κάνει κυβέρνηση ο λαφαζανης και να φτιάξει τα οικονομικά της ευρωπης με κοινό νόμισμα την δραχμή, παρά να βρεις οπαδό της μπάντας να σου πει ότι έχεις δίκιο.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο εύκολα θα γλυτώσεις ηλεκτρονικό σάλιο.
Δεν υπάρχει κακή παραγωγή .
Δεν υπάρχουν ξεχειλωμένες ιδέες.
Δεν υπάρχει λάθος διάρκεια στον δίσκο.
Δεν υπάρχει κοπτοραπτικη και πεσμένα με αερόστατο σημεία.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ MAIDEN!
edit για τον απο πάνω. γύρνα στις φάπες. δεν το εχω πετύχει . Αν και δεν ξερω τι παιζει στο media markt
Fixed!
Καταλαβα, δε γαμιουνται, θα γινει παραγγελια απο το εξωτερικο.
Για τα φίλλερς, τα man of sorrow, speed of light κλπ, για τις τσιρίδες του Dickinson που έγραψε ένας-δε-θυμάμαι-ποιος-σόρρυ, όλα αυτά να τα δεχτώ, άλλος τα γουστάρει, άλλος “ΜΟΝΟΜΕΙΝΤΕΝΓΑΜΑΝΕΡΕΦΙΛΟΣ”, άλλος δεν τρελάθηκε αλλά άκουσε τον δίσκο 1-2 φορές κλπ, άλλος ξεχώρισε το τραγούδι του Harris, άλλος "πώ πάλι το ίδιο κομμάτι έγραψε ο Harris), όλα αυτά είναι στο παιχνίδι.
Αλλά για το Empire δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πώς κάποιος (οπαδός maiden προφανώς που του αρέσει η πορεία από το BNW και μετά) θα χασμουρηθεί στο πρώτο 5λεπτο ή θα βρει μέτρια την ερμηνεία του Dickinson ή θα πει ότι έπρεπε να είναι κουτσουρεμένο κατά 10 λεπτά το κομμάτι γιατί αλλιώς είναι σαν σώβρακο μινέρβα.
Διαβάζοντας και τους στίχους είναι σαν να βλέπω σε ταινία μικρού μήκους το ταξίδι του αερόπλοιου από την κατασκευή του (πρώτο 5λεπτο, “Mist is in the trees, stone sweats with the dew, the morning sunrise, red before the blue”, γιατί κάποιος να χασμουρηθεί εδώ; :(), την πρώτη πτήση ενώ τα τεστ αντοχής δεν έγιναν και παρά τις προειδοποιήσεις για το βαρύ φορτίο, την καταιγίδα που ξεσπάει και την αρχή του τέλους, το κάλυμμα να σκίζεται και το σκάφος να πέφτει ενώ ο Dickinson να καταθέτει ψυχή και πνευμόνια (Reaper standing beside you, wind inside cuts to the bone) και το γλυκόπικρο σπαραχτικό φινάλε (Oh the dreamers may die, but the dreams live on), τι να πω, μόνο εγώ το ένιωσα όλο αυτό;
@sylblashyrkh, στα public με παραγγελία θα το έχεις σε 2-3 μέρες αφού όλες τις εκδόσεις τις εμφανίζει ως “άμεσα διαθέσιμες”
Το καλύτερο άλμπουμ τους μετά το Brave new world και με διαφορά. Κάποια τραγούδια θα μπορούσαν όντως να είναι μικρότερα. Η παραγωγή θεωρώ ότι είναι καλή και ταιριάζει στο ύφος των τραγουδιών ανεξάρτητα αν θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Το artwork του άλμπουμ (έχει περισσότερο οφθαλμόλουτρο μέσα στο βιβλιαράκι!) είναι επίσης ότι καλύτερο έχει σχεδιαστεί σε άλμπουμ τους εδώ και χρόνια! Γενικά ήταν ευχάριστη έκπληξη η νέα τους δουλειά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@bastrard
επειδή εσύ ανατρίχιασες όμως διαβάζοντας την ιστορία και είδες μια ταινία μικρού μήκους να περνάει μπροστά από τα μάτια σου δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώσω και εγώ το ίδιο… αν θέλανε να κάνουν ένα 18λεπτο έπος θα έπρεπε να το δουλέψουν περισσότερο…αυτό τουλάχιστον υποστηρίζω εγώ…μια σύνθεση που θα λειτουργήσει στο σύνολο και όχι τα επιμέρους τμήματα του…καλώς ή κακώς θέλω ένα τραγούδι να έχει συνέχεια, να έχει ομαλή ροή… δεν μπορεί να πετάγονται άκυρα από εδώ και από κει θέματα, επειδή ντε και καλά τωρα πρέπει να αλλάξουμε το τραγούδι, όσο καλά και αν είναι αυτά…που ξαναλέω τα περισσότερα όντως είναι.
για να το κλείσω, ο δίσκος είναι καλός και με ικανοποίησε. Τα θετικά του είναι πολύ περισσότερα απο τα αρνητικά.
Εδω Αθήνα το φέρανε σημερα. Μου στείλανε μήνυμα και πηγα και παρέλαβα τη deluxe edition
@bastard δεν είσαι ο μόνος που το ένιωσε 8) Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που μου/μας “δώσανε” οι maiden.Για μένα έχει 5 κομματάρες(if eternity,red and black,the book…,shadow of the valley -το οποίο κ στην αρχή δεν μ έκανε κλικ και το empire) και 2 εξαιρετικές συνθέσεις(death or glory,man of…) και αυτά μου αρκούν από τους maiden εν έτη 2015
^^ Για Θεσσαλονίκη όποιος ενδιαφέρεται, εγώ το πήρα από το περίπτερο Τσιμισκή με Αριστοτέλους
Νομίζω πως έχουν βρεθεί τα 4 κομμάτια που θα παιχτούν στην περιοδεία
If eternity
speed of light
the red and the black
book of souls
εχεις πμ
συμφωνα με τον Dickinson θα επιστρεψει το hallowed be thy name.απο το book of souls θα παιχτουν 4-5 κομματια.οχι το run to the hills παλι ειπε.και επισης.θα παιξουν καποια που εχουν καιρο ειπε.
Πω, και γαμώ φαίνεται το βινύλιο!
Παρά την επιβλητική εισαγωγή που μου άρεσε και με ετοίμασε για μεγάλα πράγματα, λίγο παρακάτω το καρπούζι αποδεικνύεται μάπα με ανέμπνευστα και χιλιοπαιγμένα πράγματα. Και κάπου έλεος με τις παιδικές μελωδίες.
Οι μελωδίες δεν είναι παιδικές, εσύ μεγάλωσες. Αν θες κάτι πιο σκληρό υπάρχουν άλλα 14562321 άλμπουμ να ακούσεις.
Ανάλογα τι εννοείς και εσυ παιδικές? στα 14-16 είσαι παιδι ή οχι? Είναι δύσκολα τα ορια.
Σε άλλα νέα, συνεχιζουνται τα εξώφυλλα εξω που γαμάνε, ενω εδω βαριούνται να ασχοληθούν