Iron Maiden vs Metallica

Ψηφισα Iron Maiden για την απιστευτη ικανοτητα τους να μην χανουν την εμπνευση τους και να γραφουν για πλακα μετα απο τοσα χρονια και δισκους, φοβερα μελωδικα leads και solos !

Επισης θεωρω τους Metallica ολιγον υπερεκτιμημενους…:roll: Ναι, ειναι σπουδαιοι , αλλα δεν μπορω να κατανοησω την ευκολια με την οποια πολλοι λενε οτι ειναι #1 μπαντα…

:wink: :thumbup:

ειναι #1 μπαντα γιατι
βγηκανε σε εποχη που ειχε ηδη καθιερωθει το μεταλ σαν μουσικη,
πρωταγωνηστησαν στη δημιουργια ενος μεταλ ειδους (thrash)
επηρεασανε τον τροπο που παιζεται το μεταλ απο τα τελη των 80’ς και επειτα (pantera,theater,paradise lost τα πιο τρανα παραδειγματα!)
γιατι κυκλοφορησανε το πιο εμπορικο μεταλ δισκο (…)
γιατι οπως εχω ξαναπει ειναι η μοναδικη μεγαλη μπαντα που παραμενουν οπαδοι
δεν θα κολωσουν να παιξουν διασκευη απο οποιαδηποτε μπαντα,μικρη η μεγαλη (προσφατα παιξανε απο garbage εως nazareth!!δηλαδη περα απο το οτι τις παιζουν επειδη τις γουσταρουν,δινουν και ερεθισματα να ψαξει ο νεωτερος κοσμος παλιοτερες μπαντες!!)

πιστευω οτι αυτα αρκουν! :slight_smile:

Το St. Anger ειναι ενα αρκετα καλο δισκακι που ομως δεν γουσταρε ο κολλημενος Metallica-fan γιατι δεν ηταν ωμο heavy/thrash αλλα ηταν nu-metal κλπ. Αμα το ακουσει καποιος χωρις παρωπιδες πιστευω θα βρει αρκετα καλα στοιχεια (ειδικα στο ειδος του…). :wink:

seventh son : δεν ξερω για σας αλλα ηταν ενα μεγαλο σοκ για μενα αυτο το αλμπουμ.

ομως το a matter of life and death:… απογοητευσις.

δεν μπορω να καταλαβω πώς μπορει καποιος να συγκρινει μεηντεν και μεταλλικα… ε ο καθενας με τα + και τα - νταξ τωρα, γουστα του καθενα απο ενα σημειο κι υστερα.

την αγαπαω την απο πανω ρε
To AMOLAD ειναι για τον γιουτσο ρε παρτε το χαμπαρι!!!
Συγκρινουμε δισκο σταθμο στη μουσικη γενικοτερα με μισο κιλο πατατες.Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!!!

για τον φουτσο ειναι ρε μλκ,τι για τον γιουτσο

χεχεχε :Ρ ε νταξ κοιτα, εχει το these colours dont run που ειναι το καλυτερο του δισκου… ε και στο different world κανει κατι ωραια με τη φωνουλα του ο Bruce μας… αλλα ως εκει… αν θελει κανεις μεηντεν, ας ψαξει παλιες δουλειες γιατι απο τις καινουριες δεεεεεεεεεεεεε…

εμενα και το AMOLAD μου αρεσε αλλα οχι πολυ.αντιθετα το dance of death ειναι απο τα αγαπημενα μου.

μη λες χαζομαρες,το καλυτερο του δισκου ειναι το different world με τεραστια διαφοραααααα,ενο εχει και αυτα τα fillers,χμμ κοιτα να δεις πως τα λενε…α ναι Brighter than a thousand suns,Legacy,Lord of light.Οι μεγαλυτερες παπαριες που χω ακουσει στη ζωη μου

Δεν αρκουν [-X

Οι Metallica ειναι μεγαλυτεροι απο Maiden, η αιτιολογηση ακουει στο ονομα Live Shit

Μetallica θα πω κι εγω αλλα οχι οπως γιναν τελευταια. ισως θα ηταν καλυτερα να βγαιναν στη συνταξη σιγα σιγα…

Ναι δεν ειπα προς θεου οτι αμφισβητω την αξια των μεταλλικα… εχουν αυτο το θεικο live S&M, και αλλα τοσα, οπως επισης και το Black Album, που ειναι ενα πραγμα σαν την Αγια Γραφη στους χριστιανους :stuck_out_tongue:

αυτο θα το δουμε μετα το καινουριο αλμπουμ:wink:

Ναι ολο ετσι λεμε με τους 'tallica…Η μαγεια εχει χαθει.Ας αποσυρθουν οσο αναφορα στο δισκογραφικο κομματι κι ας συνεχισουν να δινουν γαματα live…:wink:

Συμφωνω μαζι σου …απο την αλλη θελω να δω τι θα βγαλουν . Θα ειναι αξιο του ονοματος τους (καλα κρασια που λεει ο λαος) η θα επαναπροσδιορισουν την εννοια “επιασα πατο” ?? Ευχομαι για το πρωτο και μακαρι να βιωσω τη κυκλοφορια ενος αλμουν εστω και σαν το μπλακ … Πιστευω αυτο θα μπορουσαν να το κανουν ακομα . Αν γινει το δευτερο τοτε μακαρι να σταματισουν τις δισκογραφικες δουλειες .

To Σ&M για μενα ειναι απλα μετριο, και το Black Album μαλλον το 6ο αγαπημενο μου απο δαυτους. Κιλλ Εμ Ολ ρε. :expressionless:

:stuck_out_tongue:

Ολο ετσι λετε. Ναι χμ, ποσο ησασταν οταν εβγαιναν τα Load, Reload, Garage Inc.? 12?-13? Και σας απογοητευσαν? Για εναν αμφιλεγομενο δισκο, λετε να αποσυρθουν οι Metallica… [-X

Κάθε κουβέντα για τους metallica, θα πρέπει να έχει ως απαρχή αυτό:

:!:

Για 2 όμως ?