Φαντασου οι Manowar τοτε!
Για πες, ποιοι ειναι οι δυο αμφιλεγομενοι δισκοι?
Φαντασου οι Manowar τοτε!
Για πες, ποιοι ειναι οι δυο αμφιλεγομενοι δισκοι?
Ειπα οτι αν και ο επομενος που θα βγαλουν οι ταλλικα ειναι αμφιλεγομενος τοτε θα επρεπε να … Λοδ-ρελοδ ειναι οκ δισκοι , οχι δισκοι σταθμοι στο μεταλ αλλα οκ .
Το Load ειναι δισκος σταθμος στο rock γενικοτερα απλα καποιοι ειχαν αποφασισει οτι οι Metallica πρεπει να παιζουν μονο metal. Για να μη σου πω μονο thrash…
Προβλεπω οτι κι ο επομενος δισκος θαναι αμφιλεγομενος κι επισης προβλεπω οτι θα μου αρεσει…
Επισης πολλες μπαντες εχουν βγαλει και 2 και 3 αμφιλεγομενους δισκους κολλητα και συνεχιζουν ακομα. Μην πας μακρια. Manowar!
Πάντως σοβαρά, τόσα χρόνια έχουν περάσει και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έκαναν έτσι την παραγωγή του St Anger…
Δεν εχω καταλαβει βασικα σε τι βαθμο εχεις ασχοληθει με μανοβαρ … Εμενα προσωπικα το worriors μου αρεσει τρελα και ειναι και γαμω τα παουρ μεταλ(ναι δεν εχει πολυ σχεση με επικ) οποτε αμφιλεγομενο δεν το θεωρω .
Μεταλλικα εχω λιωσει τα αλμουμ τους ολα πλην το στ.ανγερ που πραγματικα ειναι μουφα , το λεω και το πιστευω . Δεν με νιαζει που θα πεταχτουν τωρα διαφοροι να μου την “πουν” . Και με αυτο που λες παραπανω ειναι σαν να υσχιριζεσαι πως το γεγονος οτι δεν θεωρουμε (θεωρω) το λοδ ισαξιο δισκο με τα 5 πρωτα φταινε τα περιοδικα ??
Δεν φταινε τα περιοδικα. Η γενια των 80’ς μεταλλαδων φταιει…
Επισης η προσωπικη σου κριση δεν κανει ενα αλμπουμ αμφιλεγομενο. Κι εγω γουσταρω St. Anger αλλα αποδεχομαι οτι θεωρειται απο πολλους απο αμφιλεγομενος εως κακος δισκος…
Πάνω κάτω τόσο ήμουν όταν τα πρωτοάκουσα και μου άρεσαν. Στη συνέχεια κατέληξα στο ότι ήταν μέτρια.
Κι`αυτοί καιρός είναι να το λήξουν!!
Αυτό πρέπει να είναι το πιο λάθος πολ του φόρουμ…
Ρε παιδιά δεν μπορεί να βγεί απόφαση ποιος είναι ο καλύτερος, ίσως μόνο ποιος έχει περισσότερους οπαδούς στο Rocking. Και τα δύο γκρουπ έχουν γράψει άπειρους υμνους, καταπληκτικά άλμπουμ, και έχουν δώσει συγκλονιστικές συναυλίες. Αυτα του στυλ “Τότε παίζαν 2ωρα, τώρα τίποτα” ή “Τότε βγάζαν δισκάρες, τώρα πατάτες” τα ακούω βερεσε. Κανένα απο τα γκρούπ αυτά δεν ορίζει τη σημερινή εποχή όπως έκαναν παλαιότερα, δεν είναι όμως σε θέση να βγάζουν χάλια δίσκους και λόγω ικανότητας και λόγω ποιότητας. Σε όλες τις τελευταίες τους κυκλοφορίες περιλαμβάνονται και αρκέτα αξιόλογα κομμάτια έως και υμνοι (στην περιπτωση του Paschendale για παράδειγμα). Ουσιαστικά τα νέα άλμπουμ τους δίνουν την αφορμή να βγούν στο δρόμο για να ακούσουμε αυτά που αγαπήσαμε. Κάποιος πρέπει να την αναπαράγει τη μουσική αυτή και τι καλύτερο από τα συγκροτήματα τα ίδια. Αυτά ισχύουν σε ότι με αφορά για τα περισσότερα γκρούπ που άκουγα απο μικρός ανεξαρτητα του είδους μουσικής που παίζουν είτε είναι οι Priest και οι AC/DC είτε οι Depeche Mode και οι Cure.
Ηθελα να τα γράψω αυτά και στο τόπικ για τα συγκροτήματα που πρέπει να αποσυρθούν…
Εγραψες την πιο σωστη κουβεντα, αλλα ποιος ακουει? Για το μεγαλυτερο μερος του hard rock/metal κοινου εξακολουθουν αυτα τα γκρουπ (μαζι με αλλα παλια) να οριζουν και την σημερινη εποχη…
Εδω περιμενουμε με αγωνια το νεο Priest, το νεο Metallica, το νεο Queen, το νεο Sabbath, το reunion των GnR κτλ. Οταν τα ακουω αυτα απο ατομα που μεγαλωσαν στα 80’ς, τελη 90’ς με αυτα τα συγκροτηματα ειναι ΟΚ, αλλα οταν τα ακουω απο ατομα 17-18 χρονων ειναι καπως…
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ομως? =\ δηλαδη ατομα αυτης της ηλικιας δεν μπορουν να εκφερουν μια αποψη επι τουτου επειδη δεν μεγαλωσαν με αυτα τα γκρουπς?
Δεν ενοεί αυτό ο ChrisP,αν κατάλαβα καλά ενοεί πως απο νεώτερους θα περίμενε να είναι και πιο ανοιχτόμυαλοι αλλά και να έχουνε και δικές τους αγάπες,συγκροτήματα της δικιάς τους γενιάς,όπως η δική του είχε τα δικά της συγκροτήματα\ που έγιναν σπουδαία και μεγαλούργησαν εκείνη την εποχή.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα…
40 χρόνια ζωής + 20 καριέρας στη μουσική + 6 χρόνια δισκογραφικής αποχής + κρίση ηλικίας + αποτωξίνωση + βαρεμάρα και ανεία = παραγωγή St.Anger
Εγώ πάντως βρίσκω ότι είναι καλά τα κομμάτια του δίσκου,αλλά τα αδικεί αυτός ο ήχος(και μάλλον η διάρκεια κάποιων κομματιών).
κι’εγω αυτο καταλαβα. παντως εχω να πω οτι επειδη παιδια μεταγενεστερων γενιων, οπως ειμαι κι’εγω, προτιμουνε και θεοποιουνε πολλες φορες παλαιοτερα συγκροτηματα δεν εχει να κανει παντα με το ποσο ανοιχτομυαλοι ειναι κτλ. πολλες φορες ειναι καθαρα θεμα γουστου. εγω πχ. προτιμω ακουσματα απ’τις δεκαετιες του 70/80 αλλα αναγνωριζω αρκετα και απο 90/00, δεν ειναι οτι τα απορριπτω ολα. αυτο ισως δειχνει οτι τα καινουργια δεν λενε και τοσο, ισως και οχι, δεν ξερω.
ναι οντως,στην ηλικια αυτη νομιζω αρχιζει η κλιμακτηριος
Όχι κατ’ ανάγκη,απλά νομίζω ότι αυτό υσχίει στη περίπτωση των Metallica,ή βασικά είναι αυτό μαζί με πολλά άλλα που όταν συνδιάζονται όλα μαζί δεν έχουν καλό αποτέλεσμα…
Μην παρεξηγηθούν οι 40άρηδες του forum:p
Πάντως εγώ νιώθω ότι προτού δυαλιθούνε θα βγάλουνε άλλο ένα απίστευτο δίσκο και θα αποχωρίσουνε ηρωικά…δεν είναι βασισμένο σε κάποια λογική,απλά ένα προαίσθημα…
Aυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι η νέότερες γενιές καλο είναι να έχουν και νεότερους, δικούς τους ήρωες και σίγουρα σίγουρα σε ότι αφορά τα παλιά συγκροτηματα δεν θα πρέπει να θεωρείται έλλειψη καλού γούστου ή γνώσης το γεγονός ότι κάποιος προτιμά το Dance of death και το AMOLAD από το Powerslave και το Number of the Beast. Είναι αυτά με τα οποία μεγαλώσε και αποκτά μια βιωματική σχέση, όπως εγω για παράδειγμα είχα το Somewhere in Time το Seventh son, το Ram it down και το Justice. Δεν είναι καθόλου κακό…
Με αυτο το ποστ, πρεπει να κλειδωθει αυτο το θρεντ:)
Πολύ σωστός ο about music. Δλδ έλεος πια με το να αποσυρθεί ο ένας και να αποσυρθεί ο άλλος.
Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω. Ο οποιοσδηποτε (ανεξαρτητως ηλικιας) εχει δικαιωμα και γνωμη να εκφερει και να αγαπαει οποιο γκρουπ θελει. Ισα ισα το θεωρω πολυ θετικο να εχει μεγαλωσει καποιο σημερινος εφηβος ΚΑΙ με Μetallica/Μaiden κτλ. Η μαγικη λεξη ομως ειναι το “ΚΑΙ”. Αλλιως θα πιστευει οτι το συγχρονο rock/metal το οριζουν οι ιδιες υπερμπαντες που το οριζαν και στα 70’ς/80’ς. Δηλαδη θελω να πω, τη σημερον ημερα μου φαινεται κριμα να ακουω απο καποιον 18αρη “Ποιοι Nevermore ρε! Εδω βγηκε ολοκληρο AMOLAD” (τυχαιο παραδειγμα). To oποιο AMOLAD μπορει να ειναι μια χαρα δισκος αλλα σιγουρα δεν οριζει την εποχη του. Ενω οι Νevermore ειναι σιγουρα μια μπαντα που ορισε το heavy στα τελη των 90’ς/αρχες 00’ς…
Ετσι λοιπον αν καταλαβουμε οτι οι Maiden ΔΕΝ θα ξαναβγαλουν 7th Son και οι Metallica ΔΕΝ θα ξαναβγαλουν Master θα τους δεχτουμε οπως ειναι, θα παιρνουμε τους δισκους (οσοι θελουμε) και θα πηγαινουμε και στα live τους να γουσταρουμε…
α οχι οκ, απλα εγω δεν καταλαβα καλα :-s
ναι σωστο σε βρισκω κατα τ’αλλα…
και επισης +28971398273 στον αμπαουτ μιουζικ. Βασικα ηθελα να το πω κι εγω αυτο. Δεν μπορεις να συγκρινεις μεταλλικα με μεηντεν, δεν υπαρχει καλυτερος, χειροτερος κτλ… και οι 2 συνεισφεραν επαξια στην ιστορια της μουσικης βεβαιως βεβαιως, και οι 2 γραψανε βλακειες, και οι 2 γραψανε κομματαρες, και οι 2 κανανε θεικα λαιβς, και αποτυχημενα ισως… ο καθενας με τη συμβολη του