Iron Maiden vs Metallica

Σωστος ο about Music αλλα ακυρο ξε-ακυρο,το θρεντ εχει φτασει 260 ποστ.

Απλα εκανα μια παρατηρηση…:stuck_out_tongue:

Εγω ομως το πιστευω ακομα αυτο βλεποντας τους Celtic Frost να βγαζουν monotheist, βλεποντας Kreator να βγαζουν Enemy of God και Rotting Christ το theogonia . Γιαυτο και κριφος ποθος μου ειναι να βγαλουν και οι Metallica κατι καλο …

Αν βγαλουν οι Kreator, οι Frost, οι RC μια πατατα, αυτο θα περασει σχεδον “απαρατηρητο”. Αν ομως οι Metallica (ξανα)βγαλουν μια πατατα, θα πεσουν ολοι πανω τους…

Οτι εγινε και με το St. Anger δηλαδη…

Απο μενα δεν θα περασει να εισαι σιγουρος . Απο την αλλη εδω βγαινουν δισκαρες απο παλια συγκροτηματα και κανεις δεν δινει τη πρεπουσα προσοχη (βλεπε King Diamond - give me your soul please , U.D.O mastecutor ).

Ripper συνεχιζεις να μην με καταλαβαινεις. Δεν μιλαω για δισκαρες, μιλαω για μπαντες που οριζουν ενα ιδιωμα σε μια συγκεκριμενη εποχη…

Συγκεκριμενα οι Kreator δεν επαναπροσδιορισαν το thrash με το Enemy Of God (κατι που πορσπαθησαν και σε καποιο ναθμο καταφεραν οι Lamb Of God), ουτε οι Rotting Christ το black με το Theogonia (κατι που εκαναν πχ. οι DHG, Thorns και (απ οτι ακουω) Deathspell Omega)…

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν λεμε heavy metal του 2ου μισου των 90’s τι εννοουμε: Virtual XI/Brave New World ή Dreaming Neon Black/Dead Heart? Για μενα ισχυει το 2ο…

ριχτε μια ματια σε αυτο!!

+10000

Α και επίσης να μην εγκλωβιζόμαστε στην ταμπέλα του heavy metal. Ας λέμε σκληρό ήχο γενικότερα. Είναι κάπως πιο σωστό.

Γιατί θα έρθει ο άλλος και θα σου πει δεν είναι τσρού αυτό. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτό.-

Metallica γιατι κάθε κομματι τους μιλάει στην καρδία μου
*σνιφ σνιφ

μπλιαχ είναι και οι δύο

Τους εχεις δοκιμασει? Δεν ειχαν καλη γευση?

Ξέρασαν τα αυτιά μου :stuck_out_tongue:

Γνωρίζετε ένα βιβλίο, την “Ιστορία Χωρίς Τέλος”? Ή εκείνο τον μύθο με τον Σίσυφο, που έσπρωχνε διαρκώς έναν βράχο πάνω σ’ ένα βουνό, και με το που έφτανε στην κορυφή, ο βράχος κατρακυλούσε. Και πάμε πάλι απ’ την αρχή.

Έ, κάτι τέτοιο μου θυμίζει αυτό το τόπικ. Σα να συγκρίνουμε εσαεί τι είναι καλύτερο, η κρύα σοκολάτα ή η ζεστή.

σε διαφορετικές φάσεις γουστάρω περισσότερο τους μεν, σε άλλες τους δε…

People, stop this madness!

Τζαμπα κερι! Και γαμω!

ναι, ήταν το μόνο θετικό.

Να αναψεις απο μια λαμπαδα στο ονομα τους λοιπον!

NO !!!

THIS IS ROCKIIIIIIIIING !!!:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Είπα ήταν το μόνο θετικό (προφανώς τα άλλα ήταν αρνητικά) και θες λαμπάδα?!
Ούτε σπίρτο!

Diz τι μουσική ακούς??