Iron Maiden vs Metallica

δε ξέρω αν θα καταφέρω να σε κάνω ακριβώς να καταλάβεις αλλα whatever
alternative, prog, λίγο shoegaze, experimental, grunge, riot grrl, gothic - darkwave, desert, Industrial, Punk, Post, Sludge, Doom, Metal του στυλ faith no more - Perfect circle, λίγο Nu, Stoner, κανα δυο rap συγκροτήματα (cypress hill, public enemy, beastie boys), και διάφορα άλλα όπως Yann Tiersen και Nouvelle Vague

στο περίπου αυτά ακούω

βγαίνει κάποιο συμπέρασμα?

Οτι το παιζεις “κραζω για να πω κι εγω κατι”…

Και στο λεω επειδη αν ακους doom/desert/stoner δεν παιζει να μην σ’ αρεσει το Load. :wink:
Για να μη σου πω οτι και το St. Anger θα σ’ αρεσει…

Έχω όλη τη δισκογραφία και των maiden και των metallica.
Μη νομίζεις πως απλά τους απέριψα έτσι στο ντούκου.
Όχι δε μου αρέσουν!Γιατί είναι τόσο απίστευτο?

κι όσον αφορά το κράξιμο απλά είπα τη γνώμη μου πάνω σε αυτά τα δύο γκρουπ.
Ούτε έκραξα αυτούς που τα ακούνε ούτε τπτ.
Κι εγώ κάποτε τους άκουγα.

Το να αρνήσαι δε πάει να πει πως κράζεις και αφού δεν αναφέρθηκα σε κανέναν συγκεκριμένα δε μπορεις να πεις πως έκραζα.
Για την ακρίβεια είναι πολά συγκροτήματα που δε μου αρέσουν και θεωρούνται απ τους περισσότερους τεράστια.

βασικα το μονο που δεν παιζει ειναι το
“αν ακους αυτο δεν παιζει να μην σ’αρεσει το ταδε”

Τουλαχιστον οχι να ξερνας…

ισως όχι να ξερνάς (και μάλιστα από τα αυτιά) αλλά στάνταρ δε σε εμποδίζει από το να τους αντιπαθείς.

Ναι αυτό είναι… Η αντιπάθεια… Που μπορεί να μεταφραστεί σε εμπάθεια :wink:

Γιατί κάποιος να “αντιπαθεί” ένα συγκρότημα? Επειδή κάνει επιτυχία? Επειδή οι άλλοι το θεωρούν κορυφαίο? Δηλαδή γιατί να το “αντιπαθείς” αντί απλά να μη σου αρέσει?

@Signal: Όπως και να το κάνουμε δε γίνεται να μου αρέσει το Doom και να απεχθάνομαι Candlemass ή Trouble… Να μη με τρελαίνουν, ναι. Αλλά όχι να απεχθάνομαι…

ΥΓ. Προσωπικά σε αντίθεση με πολλούς, δεν έχω κάποιο συγκρότημα που να αντιπαθώ

ποζεριλίκια παρα σιέμπρε…

“έχω ΟΛΗ τη δισκογραφία των μετάλλικα ΑΛΛΑ τους αντιπαθώ”

δλδ αν τους συμπαθούσες τι θα έκανες? θα έπαιρνες κ μια κόπια για κάθε download για να μην κλαιει ο Λαρζ?

ναι αλλα οι μαιντεν και οι μεταλλικα δεν ειναι μεταλ του στυλ faith no more δηλαδη μαλλον δεν ειναι το στυλ της μουσικης που ακουει ο diz αλλα δεν το γραψα γι αυτο απλα στα γουστα ολα ειναι σχετικα. Και μενα μ’αρεσουν οι μειτνεν αλλα δεν μ’αρεσουν οι χελογουιν ξερω γω.

Ναι δεν το’ πα για την συγκεκριμένη περίπτωση, απλά απάντησα γενικά στη γενική παρατήρηση του signal

Τους αντιπαθώ επειδή 1ον δε μου αρέσει η μουσική τους, και 2ον δε πιστεύω πως αξίζουν όλη αυτή τη δημοτικότητα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Tην είχα την δισκογραφία τους (κι ακόμα την έχω) ώστε να τους ακούσω και να μπορώ να εκφράσω άποψη με σωστό τρόπο.

Και τι στο καλό τρέχει επιτέλους?!
Γιατί οπωσδίποτε πρέπει να μου αρέσουν επειδή ακούω κάτι που ενδεχομένως στα αυτιά κάποιου να μοιάζει με αυτούς?!?!?!

+1

Επρεπε να ηταν πολυ μεγαλυτερη

εφαγα φλασια τωρα

αυτο που κολλαει??

οι Faith No More δεν ειναι μεταλ ρε μλκς #-o

Μην τους το χαλάς τώρα… :roll:

:wink:

σωστα :smiley:

exactly Vangelis!:smiley:

Ε βεβαια, hard rock ειναι! :lol: :lol:

@ signal:

Τo avatar σου εχει ιδιο χρωματικο τονο με του Vangeli γι αυτο σας μπερδεψε ο Μανος. :wink:

:expressionless:

:lol: :lol: :lol: :lol: