Iron Maiden vs Metallica

το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι οφ τοπικ

κρίμα για το μέταλ τότε

λοιπόν νομίζω πως αυτά που είχα να πω τα είπα και κρίμα που δεν πέρασε η γνώμη μου, αλλά έπεσε ολόκληρη ιατροδικαστική ανάλυση πάνω της του στυλ “δε γίνεται να μη μου αρέσουν”, κλπ

…άντε να ασχοληθούμε και με κανα άλλο τοπικ:p

Πολύ κρίμα… :cry: :cry: :cry:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σωπα μωρε, εχει επάρκεια απο καλα γκρουπ το μεταλ.
παρεπιμπτοντως λατρεύω τους Faith No More και επισης σταματαει το οφφ τοπικ εδω. Μπορειτε να συνεχισετε να τσακωνεστε ποιοι ειναι πιο γαματοι, οι μεηντεν ή οι μεταλλικα…

Το τελευταίο των Μετάλυρα ήταν μάπα,αλλά συγκριτικά με το A Matter Of Life And Dead μου άρεσε περισσότερο…για μένα ήταν μάπα ο δίσκος (και ειδικά η παραγωγή δε μου άρεσε καθόλου)…

ΑΛΛΑ ΟΙ MAIDEN ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΑΠΛΑ…8)

ω ναι. νομιζω οτι υστερα απο αυτο το τοπικ πρεπει να κλεισει.

Και πως θα ανεβασω εγω τον Μ.Ο των ποστ μου

On Topic

Maiden+Metallica=Heavy Metal

Γιατι ολοι συγκρινουν το St Anger με το AMOLAD??? Με το Dance of Death πρεπει να συγκρινεται σαν 'ποιος εβγαλε το καλυτερο αλμπουμ εκεινη την εποχη κλπ". Το καινουργιο των μεταλλικα πρεπει να συγκριθει με το AMOLAD και θα δειτε μετα ποιο ειναι το καλυτερο 8)

οκ

AMOLAD < St.Anger
St. Anger < Dance Of Death

:smiley:

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι Μετάλλικα θα βγάλουν ΣΙΝΤΑΡΑ το φεβρουάριο ! Και τότε θα συγκρίνω το νέο τους με το Live After Death DVD :stuck_out_tongue:

Ρε γαμω το κεφαλι μου, ποτε θα καταλαβεται οτι το ΑΜΟΛΑΔ ειναι δισκαρα??

Αμουσοι ολοι [-X [-X

Περιμενω σχολιο απο τολκι τωρα:p

Ειστε ολοι ασχετοι και αδαεις. Αν θελετε να μαθετε, οριστε τι ισχυει:

Για οποιον δεν το καταλαβαινει δεν φταιω εγω για το χαμηλο IQ του…

Δεν πηρες περιορισμο οτι: St Anger ≥ 0

Ειναι προφανες εφοσον βρισκεται κατω απο τη ριζα…

Λύνοντας ως προς AMOLAD το AMOLAD θα χρειαστεί απόλυτο όμως…#-o

Ναι, αλλα πρεπει να το πεις… Στις πανελληνιες κοβανε μορια για κατι τετοια… Ο λεδ θα συμφωνησει νομιζω :-k

ΑΜΟLAD>0>DOD>ST.ANGER :stuck_out_tongue:

πεσ’ τα ρε !!!

Νο κομεντς ε.Οταν λες δισκαρα πρεπει να το συγκρινεις με αλλες δισκαρες των Μειντεν.Οποτε ακουω :smiley:

πολυ δυσκολη επιλογη αν κ νομιζω οτι δε τιθεται θεμα συγκρισης καθως οι metallica ηταν (καποτε!) thrash οποτε ανηκαν σε μια καπως πιο διαφορετικη κατηγορια metal μουσικης. η καπως ετσι τελοσπαντων! ψηφισα metallica αποκλειστικα κ μονο για τον hetfield!!!#-o