Το X-Factor με Dickinson ανετα θα ηταν τοπ3 των αλμπουμς Maiden, ενω το Chemical Wedding ειναι μακραν καλυτερο απο οποιοδηποτε δισκο τους, οπως πιθανοτατα και το Accident Of Birth. Και δεν τρολαρω, ανετα το πιστευω, γενικα το Chemical Wedding το θεωρω μια αψεγαδιαστη ωρα μουσικης.
καλως η κακως εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. χεστηκα για οσους διαφωνουνε μαζι σου και τους ακομη περισσοτερους που διαφωνουνε μαζι μου. υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα φορουμ που χαιρεσαι τη συζητηση και δεν υπαρχει η παραμικρη αναγκη για bitching που λενε και οι ξενοι. και αυτο δεν το λεω για να “πληγωσω” αυτο το φορουμ με κακη εννοια αλλα γιατι θα ηθελα να βελτιωθει. ειναι ενα απο τα λιγα ελληνικα μουσικα-ροκ-μεταλ φορουμ και νοημα εχει μονο να γινει καλυτερο, οχι το αντιθετο.
ενα παραδειγμα ειναι οτι ειναι το μονο φορουμ που εγω εχω δει που ειναι τοοοσο “ντροπη” και συζητιεται τοοοοσο πολυ το “οφτοπικ”. οταν καποιος ποσταρει καποιο ασχετο πραγμα του την πεφτουν ολοι, “εισαι οφτοπικ”, μετα αυτος ερχεται και λεει “συγνωμη για το οφτοπικ” λες και ειναι ντροπη να κανεις συζητηση (τι στο πεος, πρεπει ολοι να συζηταμε κατω απο στενα ορια και πλαισια για να μην ξεφυγουμε εκτος θεματος)??? και φυσικα η μεταφορα των οφτοπικ ποστ στα αναλογα τοπικ. αι τι εγινε ρε παιδια? αντι να ασχοληθειτε με τις “κατινες” κλπ και οσους ποσταρουν χωρις να προωθουν τη συζητηση, ασχολειστε με το αν καποιος ειναι εντος η εκτος θεματος λες και ειμαστε στο σχολειο.
εγω ξερω πολυ καλα οτι πολλες φορες ειμαι εριστικος και μπορει να εχω καπως ακραιες αποψεις αλλα προσπαθω να τις τεκμηριωνω και εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαθεση να τις συζητησω. δεν ειρωνευομαι και τον πιο ηλιθιο. προσπαθω να “κερδισω πραγματα” ακομη και απο αυτον…
και ναι, ξερω οτι ειμαι 100% οφτοπικ αυτη τη στιγμη αλλα ολες οι συζητησεις ξεκινανε απο καπου. μεταφερετε η πεταξτε το ποστ μου. ειναι η αληθεια ομως. δεν λεω ψεματα. ισως ειναι η μια μονο πλευρα αλλα και η αλλη δεν ειναι καλυτερη.
αν ελεγες “απο οποιοδηποτε δισκο τους μετα τα 80’ς” θα συμφωνουσα, αλλα γενικα δεν μου καθεται καλα. οχι απο απο αποψη γουστου, αλλα μιλαμε για διαφορετικες εποχες και συγκριση δεν μπορει να γινει.
απλως να πω οτι τετοια αφοριστικα αρθρα που λενε “ο χ ειναι μαλακας” ειναι πανηλιθια και δεν πεφτουν ποτε μεσα κιολας. ειπε 10-15 πραγματα, θα πεσει μεσα στα μισα και ολοι θα λενε οτι ψιλοεχει δικιο κιολας (ολοι: οι χωρις κριση)… τραγικο αρθρο…
[SPOILER]καταλληλο ομως για να αναψουν τα αιματα… :lol:[/SPOILER]
ναι το ειπα εν τη ρυμη του λογου. σαν αρθρο ειναι πανω κατω ομως, το νοημα το ιδιο ειναι. ειναι μια αποψη που δεν προσφερει τιποτα περα απο το οτι ειναι ακραια και εχει περισσοτερες πιθανοτητες να δημοσιευτει…
Δεν ειναι καν αστεια τετοια γραμματα, και ειχαμε δει πολλα στο παρελθον. Θα ελεγα πως ηταν μαλλον κανα 17χρονο βλαμμενο που το γραψε, αλλα ακομα και οταν ημουν 17 δεν ειχα τετοια μυαλα και ποτε δε θα γραφα ετσι προσωπικα, οποτε δεν ξερω ποιος μπορει να το γραφε κατι τετοιο. Εχω ομως μια παρατηρηση! Εχει ενα απολυτως σωστο point.
Στο Rockwave 2000 ειχα παρει εισιτηριο 12.000 δραχμες για να δω τους Dream Theater κατα 85%, αλλο ενα 10% για τους Maiden που απλα το θεωρησα καλη ευκαιρια να τους δω κι αυτους μιας και παιζουν, και αλλο ενα 5% για τους In Flames. Οταν ακυρωσαν οι Maiden, για μενα ηταν τα καλυτερα νεα που θα μπορουσα να ακουσω, για δυο λογους:
(i) πηρα πισω 5.000 δραχμες και ετσι πληρωσα μονο 7.000 δρχ για να δω ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα
(ii) το συγκροτημα το οποιο πηγαινα να δω θα επαιζε πλεον full setlist, καθως “προηχθησαν” σε headliners (οπως και εγινε, με ολο το SFAM και της παναγιας τα ματια)
Ε λοιπον, ειχα κατι φιλους maidenαδες, οι οποιοι οχι μονο διαφωνουσαν με τη λογικη μου (προφανως…), αλλα ουτε καν μπορουσαν να την κατανοησουν. Απλα ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ μεχρι εκει το μυαλο τους. Ε οκ, μετα τι να πεις, τους ειδα τους Maiden πριν λιγα χρονια που επαιξαν τα μεσαια τους χρονια, μεγαλο συγκροτημα και πολυ καλο επι σκηνης, αλλα θα προτιμουσα να δω τους Dream Theater ANY GIVEN TIME, και σοποιον αρεσει.