Iron Maiden

απλως να πω οτι τετοια αφοριστικα αρθρα που λενε “ο χ ειναι μαλακας” ειναι πανηλιθια και δεν πεφτουν ποτε μεσα κιολας. ειπε 10-15 πραγματα, θα πεσει μεσα στα μισα και ολοι θα λενε οτι ψιλοεχει δικιο κιολας (ολοι: οι χωρις κριση)… τραγικο αρθρο…

[SPOILER]καταλληλο ομως για να αναψουν τα αιματα… :lol:[/SPOILER]

Δεν είναι άρθρο, γράμμα είναι από εκείνα τα αγαπημένα γράμματα των αρχών των 00ς.

ναι το ειπα εν τη ρυμη του λογου. σαν αρθρο ειναι πανω κατω ομως, το νοημα το ιδιο ειναι. ειναι μια αποψη που δεν προσφερει τιποτα περα απο το οτι ειναι ακραια και εχει περισσοτερες πιθανοτητες να δημοσιευτει…

εμενα μου φαινεται πως μισει τους μειντεν η γενικα τους μειντεναδες

Από πού το συμπέρανες αυτό?

με ολα αυτα που ελεγε αυτο καταλαβα.ξερω εγω.τι αλλο να σου πω

Καλτ ρόκιν στιγμή

Εμένα πάντως μου φάνηκε να τα γράφει από αγάπη.

Δεν ειναι καν αστεια τετοια γραμματα, και ειχαμε δει πολλα στο παρελθον. Θα ελεγα πως ηταν μαλλον κανα 17χρονο βλαμμενο που το γραψε, αλλα ακομα και οταν ημουν 17 δεν ειχα τετοια μυαλα και ποτε δε θα γραφα ετσι προσωπικα, οποτε δεν ξερω ποιος μπορει να το γραφε κατι τετοιο. Εχω ομως μια παρατηρηση! Εχει ενα απολυτως σωστο point.

Στο Rockwave 2000 ειχα παρει εισιτηριο 12.000 δραχμες για να δω τους Dream Theater κατα 85%, αλλο ενα 10% για τους Maiden που απλα το θεωρησα καλη ευκαιρια να τους δω κι αυτους μιας και παιζουν, και αλλο ενα 5% για τους In Flames. Οταν ακυρωσαν οι Maiden, για μενα ηταν τα καλυτερα νεα που θα μπορουσα να ακουσω, για δυο λογους:

(i) πηρα πισω 5.000 δραχμες και ετσι πληρωσα μονο 7.000 δρχ για να δω ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα

(ii) το συγκροτημα το οποιο πηγαινα να δω θα επαιζε πλεον full setlist, καθως “προηχθησαν” σε headliners (οπως και εγινε, με ολο το SFAM και της παναγιας τα ματια)

Ε λοιπον, ειχα κατι φιλους maidenαδες, οι οποιοι οχι μονο διαφωνουσαν με τη λογικη μου (προφανως…), αλλα ουτε καν μπορουσαν να την κατανοησουν. Απλα ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ μεχρι εκει το μυαλο τους. Ε οκ, μετα τι να πεις, τους ειδα τους Maiden πριν λιγα χρονια που επαιξαν τα μεσαια τους χρονια, μεγαλο συγκροτημα και πολυ καλο επι σκηνης, αλλα θα προτιμουσα να δω τους Dream Theater ANY GIVEN TIME, και σοποιον αρεσει.

Και τελικά αυτό το Rockwave ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει!

Ωραία η ιστοριούλα σου, τι θέλεις να πεις με αυτή; Μήπως να κρίνουμε όλους τους maidenάδες βάσει των φίλων σου;

Οι DT πάντως θα προτιμούσαν ANY GIVEN TIME να δουν Maiden.

Κάποτε έπαιξαν όλο το Number Of The Beast στο Ρόδον και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕ.

Εμένα μου άρεσε. Ειδικά η τζαζίστικη διασκευή στο Gangland! Αν παραλείπανε το Invaders θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Γενικά ήταν ωραία φάση εκείνο το DT διήμερο. Καλά ήταν και η εποχή που άκουγα DT κτλ.

Ναι, αυτο ακριβως εννοουσα, ξερεις να διαβαζεις in between the lines.

Αν διαβασεις και το ποστ μου αναποδα, εχει και κρυφα νοηματα, ειναι σαν δισκο των μπλακ σαμπαθ.

Οκ, είσαι γαμάτος, γελάσαμε.

Θα απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;

Best song ever :smiley:

Ναι, θα απαντησω, δεν περιμενα οτι οντως μπορει να εννοουσε καποιος τετοια ερωτηση.
Προφανως δεν πιστευω οτι ειναι ολοι οι μεηντεναδες ετσι. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ ετσι. Γενικα δε διακρινονται για την ανοιχτομυαλια τους στη μουσικη.

Όταν αποφασίσεις πες μας. Ή καλύτερα όχι.

Λες μια προσωπική ιστορία για κάτι βλάκες φίλους σου, γενικοποιείς αποδίδοντας τη βλακεία γενικά στους maidenάδες ή έστω σε πολλούς από αυτούς και μετά λες
ότι θα έβλεπες DT και σε όποιον αρέσει.

Καλά το υποστήριξες το γράμμα του 17χρονου, ωραία τρόλαρες, now gtfo!

Δες και τι λέει ένας maidenάς για την αγαπημένη του μπάντα

[SPOILER]Dream Theater’s Mike Portnoy comments, "Touring with Iron Maiden in North America is a bit of a dream come true for us! After 25 years together, at this stage in our career there’s honestly only three bands Dream Theater would consider opening for…and Maiden is one of them! It is an absolute honor.

Q: Why does Maiden mean so much to you?

Portnoy: “They are definitely the blueprint for the sound that Dream Theater was modeled after. When me and John Petrucci put together this band 25 years ago, it was Maiden and Rush as far as what we were styled after. They were just one of those bands that was a huge, huge part of it.” [/SPOILER]

Αν κατάλαβα καλά όλη αυτή η διαμάχη ξεκίνησε από το “γράμμα στο χάμμερ”.
Πρώτον : Έτσι όπως γράφει ο τύπος στο γράμμα, πίστεψα για μια στιγμή πως τρολάρει. Ίσως να ταν και φιλαράκι του Χάμμερ που το βάλανε για να ανάψει λίγο τα αίματα.
ο τύπος είναι κι αυτός ηλίθιος όσο και οι φίλοι του που βρίζει.
Δεύτερον : Quantum δεν χρειάζεται να μας υποδεικνύεις το προφανές. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ πως δεν είναι ΟΛΑ τα μέλη μιας ομάδας “βάλε χαρακτηρισμό”. Εσύ λες όμως “οι περισσότεροι μπλα μπλα μπλα”. Έχεις στατιστικά στοιχεία? Κρίνεις κι αυτούς που ήταν πριν 12 χρόνια?
Πριν 12 χρόνια ο οπαδισμός στη μουσική ήταν γενικά πιο αυξημένος και δεν ήταν μόνο οι Maidenάδες κομπλεξικοί, ήταν και οι Theaterάκιδες (άλλοτε έβγαζαν κόμπλεξ κατωτερότητας, και άλλοτε ανωτερότητας), οι Metallicάδες κ.λ.π.
Και τώρα υπάρχουν οπαδοί των Maiden που εγώ θεωρώ κλειστόμυαλους , αλλά δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία (προσωπικά δεν έχω γνωρίσει Maidenά που να είναι κλειστόμυαλος. Άλλο ένα άτομο γνωρίζω που να ακούει πωρωμένα Maiden και δεν τον λέω κλειστόμυαλο , anyway).

Σημείωση : Από τα 10 μου άκουγα Maiden πωρωμένα, και ακόμα ακούω πωρωμένα (τους πρώτους δίσκους , κι απο κει και πέρα κάποια τραγούδια από τα post 98 άλμπουμς τους, π.χ. το The Mercenary το θεωρώ φόλα).
Tώρα εσύ μπορείς να μας πεις πως και γιατί έβγαλες το συμπέρασμα, ότι η πλειοψηφία των maiden οπαδών είναι κλειστόμυαλοι. Γενικά τραγική συζήτηση , αλλά μου τη σπάνε οι πονηροί άνθρωποι. Πολύ ιστορία το παίζεις ρε φιλαράκι.

ετσι απο περιεργεια μπορεις να μου λυσεις την απορια πως απο ενα ποστ που καποιος μπορει να κραξει τους οπαδους μιας μπαντας, βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι πονηρος?

Κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του, πας στο προφίλ του και πατάς view all his posts :slight_smile:
Διαβάζεις μερικά και έτσι βγάζεις το συμπέρασμα πως είναι πονηράκιας.