Iron Maiden

Περα από την πλάκα πιστεύω αυτή η περιοδεία θα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία…Ανυπομονώ… (Μονο στην ιδέα οτι μπορεί να ακούσω το αγαπημένο μου κομμάτι από Maiden το Infinite dreams ανατριχιάζω…)

Έτσι όπως τα λένε οι 2 προλαλήσαντες έχουν τα πράγματα!

Υ.Γ. Με προβληματίζει αυτή η ταύτιση απόψεων με τα συγκεκριμένα άτομα πάντως! :roll:

Απίστευτη αφίσα, συνοψίζει με άψογο τρόπο τους συγκεκριμένους 4+1 δίσκους.

Εξωτερικό δεν ψήνομαι ποτέ, εκτός αν γίνει ένα απίστευτο γεγονός που δε συμβαίνει στην Ελλάδα (βλ. Rush) και συχνά.
Έχει άλλη γλύκα να παίζουν στη χώρα σου, τους νιώθεις δικούς σου.

Σε αντίθεση με το εξωτερικό που πας για τον εαυτό σου περισσότερο παρά για την εκάστοτε μπάντα. :wink:

Όσο για το επερχόμενο live δε χρειάζεται να μιλήσω για το πως νιώθω, νομίζω καταλάβατε!

ΥΓ: Αν ξαναφήσει μαλλί ο Βρασίδας (γνωστό μου κόλλημα) θα νιώσω 100% πλήρης!

Χεχε, me too mate!8) Τα εχουμε πει αυτα…

Infinite dreams i can’t deny them…

Σε αυτο συμφωνω κι εγω… Θα τους δω στανταρ εδω και θα παλεψω και για εξω… Ασε που απευθυνονται καθε φορα στη χωρα την οποια παιζουν, ασχετα αν απο κατω ειναι Γερμανοι, Ελληνες, Ισπανοι κλπ…

Επισης: Iron Maiden - Ελλαδα

Ερωτικη σχεση!:stuck_out_tongue:

Ας ελπισουμε οτι η Ελλαδα ειναι μεσα στους προορισμους τους.Αλλα απο οτι φαινεται θα ειναι οπως ειχε πει ο Dickinson το μαρτιο!8)

Ναι,ειδικα απτη συναυλια του 99

Αν μη τι άλλο, τους λατρεύω.

Ενας μαλακας ηταν, οχι ολο το κοινο…:wink:

Ναι ξερω,χαριτολογωντας το ειπα.Ενας μλκας που στο κατω κατω μπορει και να μην ηταν ελληνας.

Αλβανος ητανε ρε…

Edit by admin:
Κομμένες οι προσβολές προς τους υπόλοιπους χρήστες.

#-o #-o :lol2: :lol2:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

www.rocking.gr

Οι Iron Maiden στα πλαίσια της “Somewhere Back In Time World Tour” του 2008 θα επισκεφτούν και την Αυστραλία, πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια!

Στα της περιοδείας να αναφέρουμε ότι οι διάσημοι Βρετανοί αναμένεται αν παίξουν μπροστά σε πάνω από ενάμιση εκατομμύριο οπαδούς σ’ όλο τον κόσμο και θα καλύψουν περί τα 100.000 μίλια με δώδεκα τόνους εξοπλισμού και σκηνικών!

Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί… Άντε και απ’ τα μέρη μας με φουλ σκηνικά…

Λογικά τα σκηνικά παίδες θα είναι απλά απίστευτα αν είναι έτσι…!

Και δεν βλεπω και το λογο να μη τα φερουνε εδω περα…

Λογικά θα τους φέρει η DiDi με κάπως τσουχτερό εισητήρειο…

Ας τολμήσουν να κάνουν τη μαλακία…

Εσυ ποσο περιμενεις? 40 ευρω?

Aν είναι στο rockwave τότε 60άρι (το φτηνό) αλλιώς γύρω στο 55άρι.

Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και πραγματικά κωλύομαι αν θα πάψω το εμπάργκο μου προς τους διοργανωτές με τα ακριβά εισιτήρια…πρέπει να φανώ δυνατός.

Αν τους φερουν εδω ανοιξη θα παω στανταρ,αλλη αισθηση να τους βλεπεις μπροστα στο ελληνικο κοινο,οπως επισης αλλη αισθηση να σου πιανει Ελληνας τον κωλο.Εχει μεγαλο χερι.

Αλλα αν παιξουν rockwave,φυσικα θα προτιμησω να τους δω πρωτα εξω,ε και μετα ισως να παω και ροκγουειβ.

Ρε αφήστε τις βλακείες. Αν είναι να πάτε έξω, πηγαίνετε να δείτε κάτι που δεν πρόκειται να δείτε εδώ (Kiss, Aerosmith κτλ).