Iron Maiden

11 Likes

Cute

Τι κομματαρα το edge of darkness τι αλμπουμαρα ο παραγοντας Χ

Συναυλια στο Ιβανωφειο ολντσκουλ κατάσταση μανουριτσες εξω με καμμενους καδους λιποθυμοι μεσα στις τουαλετες μεσα σε κατουρλια τι ωραια περασαμε στα 90`s

6 Likes

Μεγάλη αλήθεια! MONOMAIDEN ΡΕ ΤΑΝΕΣΠΟΥ! :stuck_out_tongue:

7 Likes

32 χρόνια :metal: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ :metal::heart:

12 Likes

Μακράν, ο σπουδαιότερος και καλύτερος δίσκος τους.

Το είχα γράψει κάπου αλλού στα αγγλικά και το μεταφέρω αυτούσιο εδώ:

"This is, without a doubt, Maiden’s masterpiece. A band at its peak and with great inspiration. The album’s self-titled track is, in my opinion, the greatest metal song ever written.

Nevertheless, still after all these years, I cannot tolerate “Can I Play With Madness”. It is a “cheesy” track, that spoils, just for a bit, the majestic, sublime atmosphere of the album. In addition, had it not been included, the album would have had exactly 7 songs, thus, adding a bit more to the concept."

4 Likes

και εγω τον θεωρω τον καλυτερο τους…διαφωνω για το “can I play” το οποιο συγκριτικα μπορει να ειναι κατωτερο σε σχεση με τα υπολοιπα,αλλα ειναι κομματαρα και παλι…

2 Likes

ποτε δεν μου αρεσε το can i play with madness
Τωρα για καλυτερο δισκο εγω ψηφιζω the number of the beast :slightly_smiling_face:

Για καλυτερο δισκο εγω ψηφιζω SOMEWHERE IN TIME.

7 Likes

Οριακά δεύτερο για εμένα.

Το “The Wall” των Maiden :stuck_out_tongue:!

6 Likes

Εν τω μεταξύ γιατί δεν λέει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ την ΥΠΕΡ-ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ;;;;

1 Like

τι να πουμε ρε συ;μια ωραια διασκευη απλα…

3 Likes

Ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ στην ζωη μου. Δεν εχω λόγια. Το ομώνυμο παίζει όντως να είναι και καλύτερο από το hallowed be thy name

4 Likes

γενικως δεν θα ελεγα οτι σαν κομματι ειναι το καλυτερο τους…το μεσαιο τμημα παντως θα ελεγα οτι σιγουρα ειναι οτι πιο ανατριχιαστικο εχουν κανει…

Μπορεί να κουράζει το ρεφρέν. Γενικά ο Harris έχει την τάση να επαναλαμβάνει τον τίτλο του τραγουδιού 8 φορες(το angel and the gambler ειναι η εξαίρεση😆) πχ no more lies, somewhere in time, afraid to shoot… fear of the dark κτλ. Εγω θα έλεγα οτι σαν τραγούδι έχει και τις πιο ωραιες διπλές κιθαρες/μελωδίες απο το 8:37 και μετά. Οπως επίσης και τα οοοοοο του Dickinson μαζί με την κιθαρα. Ενταξει στο δε μεσαίο τμήμα οκ…μαθήματα ατμοσφαιρικής μουσικής. Βέβαια υπάρχει και ενα infinite dreams…Οπως επίσης υπάρχει και το (ισως) πιο αδικημενο κομμάτι τους εβερ…ονλυ δε γκουντ νταει γιανγκ ρε νιαμιου

2 Likes

Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ Εβερ

2 Likes

Άκουσε για τον καλύτερο μειντε δίσκο και μπήκε
Iron_Maiden_-_Powerslave

5 Likes

Εγώ για καλύτερο δίσκο ψηφίζω Number of the beast για συναισθηματικούς κυρίως λόγους, αλλά από πολύ κοντά δεύτερο το Seventh Son… οπότε σεβασμός σε αυτή τη δισκαρα με ένα από τα καλύτερα Maiden κομμάτια ever, ναι εσένα λέω Clairvoyant!

2 Likes

Τρόμαξα λίγο με τα 15 νέα μηνύματα , είναι και 60+ χρονών . Ζουν Αγγλία και ΗΠΑ νομίζω…

Αυτήν την περίοδο λατρεύω περισσότερο το piece of mind . Εξακολουθώ να θεωρώ το καλύτερο τους το Somewhere in Time

Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το 7th Son . Ένα αδιανόητο αριστούργημα σε ένα αδιανόητο σερί σπουδαιων δίσκων του συγκροτήματος . Ο καθένας δικαίως έχει και διαφορετικό κομμάτι ως αγαπημένο

5 Likes