Iron Maiden

Του offtopic το κέρατο αλλά έχει πλάκα

5 Likes

Ρε συ, δεν σε κατηγορησα επειδη δεν το ηξερες :rofl: Απλως (σ)το ανεφερα. Ενταξει, δεν ξερω το πραγματικο κινητρο απο την αλλαγη μουσικης πλευσης, αλλα δεν νομιζω οτι μπορουσε να ζησει σαν μεταλ μουσικος/συνθετης το 1990 στην Ελλαδα. Αναφερεται σε ολα αυτα στη συνεντευξη, αν δεν βαριεσαι, δες την στο fast forward.

Ελα ρε, δεν το ηξερα. Καλα, χωρις εσενα δεν ξεκινουν συναυλιες, οποτε λογικο να ξερεις ολα αυτα :stuck_out_tongue:

Θα ηταν οφτοπι αν ο Γρακχος ηξερε οτι ο Φοιβος ειναι Μειδενας και ποσταρε εδω για καβλαντα. Τωρα ομως δεν ειναι, απλως κανουμε μαθηματα ιστοριας με θεμα “Αιρον Μειδεν”.

1 Like

Btw αναφερόμουν ακριβώς στη συνέντευξη που πόσταρε ο Rebel

1 Like

Δεν σας εχω πει την ιστορια τοτε που δούλευα στο δισκάδικο στο Μαρούσι, μπηκε ο Φοίβος μεσα μ εβαλε να ανοιξω το νεο τοτε cd των Europe το start from the dark να το βαλω να παιξει κ καθως έμπαινε το πρωτο κομματι μου εξηγούσε ποσο γαματη παραγωγη εχει κ εκανε ταυτόχρονα air guitaring;
Οχι;
Ε σας την ειπα επ ευκαιρίας.

14 Likes

Γιατι νομίζω οτι μας την εχεις πει;

Το θέμα του Φοίβου έχει συζητηθεί και πάλι στο παρελθόν από το παρακάτω post κι εντεύθεν:

2 Likes

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καμιά σαρανταριά ποστ πιο κάτω ο @Ixnay λέει την ιστορία του και μάλιστα αναρωτιέται και τότε αν την έχει ξαναπεί :sweat_smile:

1 Like

Πεστα ντε. Κι εγώ θυμάμαι να ξέρω ότι ο Φοίβος είναι μεταλλας από τα 90ς. Πιο πολύ εκπλήσσομαι που δεν το ήξερε κόσμος εδώ μέσα ή το έμαθε μόλις πριν λίγα χρόνια.

Εμένα δε μου κάνει και καμία εντύπωση βασικα, φασολάδες παίζουν και οι Μεηντεν, φασολάδες γράφει κι ο Φοίβος σε όλα τα χιτακια για τους Έλληνες ποπ που έχει αναδείξει ανά τα χρόνια.

Μπράβο ρε συ, διάβαζα τα μηνύματα και σκεφτόμουν “ρε μλκ τρελάθηκα, τα έχω ξαναδιαβάσει όλα αυτά τι παίζει”

Καλα θυμομουν οτι την εχω ξαναπεί την ιστορία:stuck_out_tongue:

Μονο μειντεν

3 Likes

Για μερακλήδες που έχουν μείνει στο γραφείο σήμερα.Ας μπει και ο Φοίβος.Φασολάδες δε σερβίρουμε.

8 Likes

Φανταστική κονσόλα από την πρώτη περιοδεία του Nicko :hushed::hugs:

2 Likes
4 Likes

Χρόνια Πολλά στον Janick μας :heart:

11 Likes

Χρόνια πολλά λοιπόν στον Janick τον Gers ο οποίος, προτού γνωρίσει τα “highs” της μουσικής βιομηχανίας, πήρε μια γερή δόση και από τα “lows”, γι’ αυτό άλλωστε έχει παραμείνει προσγειωμένος.
Δεν είναι τυχαίο ότι και στο παραπάνω στιγμιότυπο ο κιθαρίστας δείχνει την αληθινή star της φωτογραφίας, όσο και αν προσπαθεί να κλέψει την παράσταση ο εμφανώς… χαρμανιασμένος κύριος σε δεύτερο πλάνο, που σπεύδει να απολαύσει το τσιγάρο του πριν καλά καλά βγει από το ξενοδοχείο!

6 Likes

44 Χρόνια Killers :metal::heart:

8 Likes

44 χρόνια Killers λοιπόν…

killers

…κι όμως, υπήρχε μια εποχή που οι Maiden κυκλοφορούσαν δίσκους με χρονική απόσταση 10 μηνών μεταξύ τους, διάστημα κατά το οποίο πρόλαβαν πάντως να αλλάξουν κιθαρίστα και να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Martin Birch στο studio! Στην περίπτωση του Killers βέβαια τα περισσότερα κομμάτια ήταν ήδη έτοιμα και δοκιμασμένα “στο σανίδι” όντας μέρος του live ρεπερτορίου των Irons, με τα καινούρια (Murders In the Rue Morgue και Prodigal Son) να δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε ένα φοβερό δίσκο που έχει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο fan club μεταξύ των οπαδών!

(και για να μην ξεχνιόμαστε, χρόνια πολλά στην @evanthia για τα γενέθλια της - που ήταν χθες αν δεν κάνω λάθος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ κλπ!)

8 Likes

Προχθές, αλλά και πάλι, σ’ ευχαριστώ πολύ :blush: Καλό Μήνα :slight_smile:

3 Likes

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά και στον Adrian Smith, τον φίλτατο Η, που συμπληρώνει σήμερα τα 68 έτη, μέσα στα οποία πρόλαβε να (συν)υπογράψει ουκ ολίγα αγαπημένα κομμάτια του Maiden-ικού καταλόγου!

Να είναι πάντα καλά, να τον χαιρόμαστε!

7 Likes

Λοιπόν παίδες, προσπαθω εδω και κάποια ώρα να σκεφτώ ένα τραγούδι (το οποίο είχα μάθει εδώ στο forum) από ένα, αν θυμάμαι καλά, Ολλανδικό συγκρότημα ή τελη 70 ή αρχες 80, που ένα ριφ του έμοιαζε πολύ με το fear of the dark. Έχει στον νου του κανείς κάτι τέτοιο;