Iron Maiden

προσφατα βεβαια 22 χρονια πριν, δεν το λες για 22 Acacia Avenue… :stuck_out_tongue:

4 Likes

Πιστεύω το Avenue λόγω της μαλακισμένης στιχουργικής του, δύσκολα θα έπαιζε σήμερα.

1 Like

1000007626

Ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος στα μάτια ενός αιώνια εφήβου, ακόμα και τώρα όταν ανοίγω το gatefold του Live after death.
Πόσο τυχερός αισθάνομαι που συνυπαρχω την ίδια περίοδο που είναι ενεργοί οι IM, και για όλες τις φορές που τους ειδα live.

18 Likes

Απίστευτος δίσκος, απίστευτη βιντεοκασέτα επίσης που έχει φάει τρελό λιώσιμο. Τι να λέμε ένα έπος!

5 Likes

Πρόσφατα σε σχέση με την ιστορία τους εννοώ περισσότερο. Δεν ξέρω αν το βλέπω μόνο εγώ έτσι, ίσως και λόγω ηλικίας, αλλά ο,τιδήποτε έκαναν από τη “νέα” τους επόχη (2000 και δώθε) μου φαίνεται πρόσφατο.

Αλλιώς μου φαίνεται το Acacia που το έπαιξαν πριν 22 χρόνια τελευταία φορά και αλλιώς το Infinite Dreams που παίχτηκε τελευταία το '88…

Μαζί με Prowler!

1 Like

Τσεκάρετε μπασίστα.

Εντάξει Adrian… Δεν τρέχει που δεν με κάλεσες. Άλλωστε, έχω ακόμη beef με τον τυπά!

2 Likes

Ανακοινωθηκαν και στο Hellfest και τελος! Αρα ξεκινανε απο Αθηνα!

1 Like

Το μονο “ασχημο” είναι ότι για κάποιους μήνες δεν θα μπορούμε να ρωτάμε αν ακούγεται κάτι για Maiden, μας ακύρωσαν την… δημοφιλή αυτη κουβέντα!

3 Likes

Εντάξει, 4,5 μήνες βαριά-βαριά είναι το τουρ, μετά θα ξεκινήσει η κουβέντα για τον νέο δίσκο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Το σετλιστ άραγε θα μείνει ίδιο η θα αλλάξουν 2-3 κομμάτια;

Όντως αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για πολλούς

1 Like

μακαρι,αλλα λογω του σοου με τις οθονες,κρατω μικρο καλαθι.
κλασικοι μειντεν μαλλον!

Κάποιες λίγες αλλαγές πάντα υπάρχουν, 2-3 κομμάτια θα έλεγα κι εγώ.

1 Like

κανένα θα έλεγα εγώ.

1 Like

Murders - Be Quick or Be Dead
Number - Only the Good Die Young
Aces High - Tailgunner
Wasted Years - Running Free

I Have a dream…

2 Likes

Dream of mirrors, όχι απλά dream.,

1 Like

Μάλλον για… wildest dreams τα κοβω αυτά που λέτε!

6 Likes

Ρεαλιστικά μόνο η τελευταία αλλαγή έχει πιθανότητες, και άντε να βάλουν και το daughter στην θέση του Clairvoyant ή του Midnight.Δε περιμένω κάτι άλλο.

Αν και δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο μακαρι να γινει η αλλαγη για να ακουσουμε και κατι απο no prayer. Ιδανικο θα ηταν το tailgunner αλλα δυστυχως… Aυτο μαζι με prowler, die with with your boots on και infinite dreams/only the good die young τα περιμενα η αληθεια φετος αντι 2 minutes, aces, clairvoyant, 7th son/powerslave.

1 Like