…καλά μου φάνηκαν τα νέα…έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά όλα θα πάνε καλά:):!:
Τωρα ειδα τα post. ενταξει ο aris2 ή τρολαρει ή απλα δεν νιωθει, δεν ξερω τι να πω, ακου εκει να αντικαταστησουν οι Maiden τον Dickinson εν ετη 2015… Δεν εχει να κανει με συναισθηματικους λογους μονο, εχει να κανει με λογικη και σεβασμο, τοσο απλα.
Θετικα τα νεα που ειχαμε απο τον Rod Smallwood, τελη Μαΐου αναμενουμε πλεον.
…κιαν δεν μπορεί να συνεχίσει???:):!:
Οι Maiden αν δεν μπορει να συνεχισει ο Dickinson πρεπει να σταματησουν. Τελος.
Συμφωνω με ^
Ετσι ειναι ρε παιδια. Το θεμα ειναι τι μπορει να προσφερει ενα συγκροτημα πλεον. Για εμενα πχ συγκροτηματα τυπου Μεταλλικα, Maiden η AC/DC δεν εχουν να δωσουν τοσο σε δισκογραφικο επιπεδο πλεον αλλα σε συναυλιες. Ε αντε τωρα αμα δεν μπορει να ο Μπρους να συνεχισει να παμε να δουμε Μεηντεν λαηβ με αντικαταστατη εν ετει 2015. Ειναι δυνατον?
Δεν θελω να το σκεφτομαι, αυτο που προεχει ειναι να γινει εντελως καλα ο Bruce, να αναρρωσει πληρως το συντομοτερο δυνατο.
Δυστυχώς το είδος του καρκίνου είναι τέτοιο που θέλει θεραπεία μονάχα με ακτίνες και ΧΜΘ, οπότε το να καταφέρει να βγει σε περιοδεία μέσα στον χρόνο, δίχως να κάνει κακό στο σώμα του και στην υγεία του, είναι ακατόρθωτο.
Ας μην βγει σε περιοδεια τοτε, τι το συζηταμε?
ισως ειναι καλη ευκαιρια να κοψουνε τις περιοδειες και να αρχισουν να γραφουν κανα νεο αλμπουμ ηρεμα και ωραια χωρις αγχος
Maiden χωρίς Bruce αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να δω. Το κάνανε μια φορά με τα γνωστά αποτελέσματα(πέρα από τους δίσκους, θυμηθείτε κυρίως τα live-όσοι τους προλάβατε) δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει. Αν ο Μπρουσάρας δεν μπορεί, που είναι μια σοβαρή πιθανότητα, ας μην κρυβόμαστε, τότε καλύτερα να φύγουν με ψηλά το κεφάλι γιατί ποιός θέλει ένα νέο Final Frontier;;;
Εσύ θες να ξαναεξασκηθείς λίγο στις “προγνωστικές” σου ικανότητες ε, πες την αλήθεια
Κανει σκληρο και βιαιο ερωτα το The Final Frontier στο Host σας… Δεν μιλαω καν για το The X Factor που ασελγει πανω του ανεπανορθωτα…
Περα απο την πλακα δεν βρισκω νοημα στο να συζηταμε για περιοδειες και καινουριο δισκο αν πρωτα δεν γινει εντελως καλα ο Bruce.
Οι AC/DC όντως δεν έχουν να δώσουν κάτι σε δισκογραφικό επίπεδο εδώ και καμιά 25αριά χρόνια.
Από τους Metallica θα έπρεπε να περιμένουμε πράγματα, δεν τους πήραν και τελείως τα χρόνια! Αλλά μου φαίνεται ότι το τραβάνε πολύ και μάλλον θα απογοητευτούμε όταν έρθει η ώρα του νέου album (ελπίζω να διαψευστώ).
Αλλά… οι Maiden είναι από τους λίγους που έχουν να δώσουν δισκογραφικά. Το Final Frontier, όσο περνάει ο καιρός, μου φαίνεται το καλύτερο της reunion εποχής (με το χειρότερο εξώφυλλο, αλλά εντάξει…). Θεωρώ ότι το “έχουν” ακόμα, ο Smith είναι ακμαιότατος, ακόμα κι ο Gers προσφέρει συνθετικά, οι στίχοι του Bruce είναι πάντα ενδιαφέροντες κλπ κλπ.
Εγώ θα ήθελα έναν ακόμα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δίσκο, επιπέδου Final Frontier. Οι συναυλίες είναι πάντα δυνατό τους σημείο, αλλά αν δε γίνεται δεν πειράζει. Τους είδαμε αρκετές φορές, δε θα ξαναγίνουν 30άρηδες.
Το καλύτερο με τίποτα, δε νομίζω πως οτιδήποτε έκαναν μπορεί να συγκριθεί με το “Brave New World”.
Πέρα από αυτό όμως το FF είναι ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ, στο ύφος που καθιέρωσαν οι MAIDEN τα τελευταία χρόνια. Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το “A Matter…”. Απλά στην εποχή της “ανοιχτομυαλιάς” του τύπου [I]“φτάνει πια με τους MAIDEN μωρέ, ακόμα τέτοια ακούτε;”[/I], το FF έχει φάει κράξιμο από πολλά άτομα που του έχουν ρίξει το πολύ μισή προκατειλημμένη ακρόαση επειδή δεν έχουν και πολλά πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν στην ζωή τους και κάπως έτσι έχει καθιερωθεί ως ένα κακό maiden album, πράγμα που φυσικά απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.
Χαχαχα το κράταγες ε;;; Λοιπόν εγώ δεν μπορώ να το ακούσω με τίποτα το FF αλλά από την άλλη ούτε και το AMOLAD μου έκατσε καλά. Δεν είναι οι Maiden MOY αυτοί. Το X Factor από την άλλη είναι δισκάρα.
Αν δεν σου αρέσει καθόλου το Final Frontier τότε μάλλον δεν έχεις μπει στο κλίμα αν θέλεις του συγκροτήματος, ή του οράματος που είχε το συγκρότημα όταν το κυκλοφόρησε. Το να άργησες να το χωνέψεις είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό.
[SPOILER]πλακίτσα :p[/SPOILER]
Χαχαχα!!! Είμαι μεγάλος fan των Maiden μέχρι και το Brave New world πάντως. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2000 ήταν η τελευταία φορά από τις 3 που τους είδα.
Απο την αλλη, για να μην κατηγορηθουμε ως ψαγμενοι σνομπ τυποι που ριχνουν ακυρο στα εφηβικα τους ακουσματα, πρεπει να βρισκουμε παντα κατι θετικο σε μετρια αλμπουμ. Η πραγματικοτητα ειναι οτι εγραψαν 5 ριφ σε 15 χρονια και εβγαλαν 4 virtual με το κλασσικο line-up και κατι τρεχει.
Ψοφάς για κάτι τέτοια όμως αλήτη
Anyway, μην ψαρώνετε everyone, ό,τι έκαναν οι Maiden απ’ το Brave New World και μετά παραμένει (λιγότερο ή περισσότερο) μούφα.