Iron Maiden

εγω παντως συνεχιζω να θεωρω το AMOLAD οτι καλυτερο απο το 7th son και μετα…

Για πες μας τα 5 ριφ αυτά…

:thumbup: :yes:

Ο καθένας έχει τη δική του πραγματικότητα.

Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι για το FF, κάποιοι το άκουσαν και είπαν ότι είναι καλό, κάποιοι το άκουσαν και το βρήκαν μέτριο και κάποιοι το βρήκαν κακό. Υπήρχαν όμως και πολλοί που άκουσαν το πολύ μισό ελντοράντο για εκφράσουν την ήδη έτοιμη απαξίωσή τους “ποιοι μέηντεν το '10 μωρέ βάλτε λίγο σουάνς (φρέσκο πράμα!) που γαμάνε”.

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;

Χρονια Πολλα στον Αρχηγο γινεται 59 σημερα, να τα εκατοστησει.

Steve Harris σε ευχαριστουμε για ολα, ο μεγαλυτερος συνθετης και μπασιστας που επαιξε ποτε μουσικη.

Οσο για αυτα που λεγατε πριν

συμφωνω απολυτα με τα 2 post του ChrisP, ειναι cool και trend να κραζεις τους καινουριους δισκους των Maiden και αποτελει ενδειξη “ψαγμενιας”. Και δεχομαι οτι καποιος μπορει να ακουσε το The Final Frontier και να μην του αρεσε αλλα στο 90% των περιπτωσεων αυτοι που το κραζουν παιζει να ακουσαν 1-2 κομματια ή 1-2 φορες τον δισκο στα πεταχτα, ετσι δεν σχηματιζεις αποψη.

Ουτε εμενα ειναι οι Paradise Lost μου το Host… :stuck_out_tongue:

Τα Brave New World και οι 3 τελευταιοι δισκοι ειναι ενα Virtual XI με το κλασικο lineup, το ακουσαμε και αυτο…

Ποσο μουφα συγκριτικα με το Point Of Entry και το Turbo?

Το brave New World και το AMOLAD ειναι δισκαρες που κατουρανε για πλακα δισκογραφιες ολοκληρες!! απλα και ομορφα…!!!

Συγκριτικά με το Point of Entry, ισάξια μούφα.
Ή μάλλον, σχεδόν ισάξια. Γιατί Desert Plains και Heading out to the Highway οι Maiden των τελευταίων δώδεκα ετών δεν έχουν εμπνευστεί ούτε στον ύπνο τους.
Η δε σύγκριση με το Turbo είναι άδικη και άτοπη. Είναι σα να συγκρίνεις μήλα και πορτοκάλια. Το Turbo είναι ξεφαντωτική δισκάρα, τα τελευταία Maidens είναι μούφες. Ανόμοια πράγματα. Κατάλαβες;

[SPOILER]Mη μιλάς καθόλου βρωμομαϊντανέ, με προκάλεσες και σε τιμώρησα. You insolent bastard.[/SPOILER]

ε άντε πες το επιτέλους, σε 2 θρεντ το περιμένω!

Μήπως, λέω μήηηηηηπως, είσαι λιγάκι υπερβολικός;

Δεν διαφωνώ για την επιφανειακή ακρόαση που κάνουν πολλοί και μετά εκφράζουν και άποψη (συνήθως ο κανόνας δυστυχώς!) αλλά δεν χρειάζεται να ακούσεις ένα άλμπουμ εκατό φορές για να καταλάβεις αν σου αρεσει ή όχι!

Ένα άλμπουμ αν δεν σου αρέσει ήδη από την πρώτη ολοκληρωμένη ακρόαση σημαίνει ότι μάλλον απέτυχε! Προφάνώς και δεν αντικλαμβανόμαστε πάντα πλήρως την μουσική με την πρώτη ακρόαση αλλά αν το άλμπουμ είναι πράγματι καλό θα σε τραβήξει αμέσως να το ξανακούσεις κλπ.

Αν δεν σου προκαλέσει τέτοια άισθηση σημαίνει ότι είναι σκάρτο, πάντα βέβαια με βάση και τα μουσικά γούστα του καθενός μας.

Οι χαρακτηρισμοί “δύσκολο άλμπουμ” και “θέλει πολλές ακροάσεις για να εκτιμηθεί” όταν αναφέρονται, συνήθως από δειλούς ή πουλημένους δημοσιογράφους ή φανατικούς οπαδούς ουσιαστικά αποτελούν ένα διπλωματικό τρόπο για να πουν ότι ένα άλμπουμ είναι αποτυχία.

Καθολου, για εμενα ετσι ειναι.

Διαφωνω πολυ με αυτο που λες. Δεν ειναι ολοι οι δισκοι και ολα τα κομματια ιδιου τυπου, δεν θελουν ολα τον ιδιο χρονο για να αφομοιωθουν. Πολλοι δισκοι που στην πρωτη ακροαση δεν μου εμεινε τιποτα ή μου φανηκαν αδιαφοροι μετα απο ακροασεις αποτελουν καποιους απο τους αγαπημενους μου δισκους ever, αυτο γινεται ακομα και με ολοκληρη την δισκογραφια μιας μπαντας που μπορει να απαιτει τον χρονο σου για να σε βαλει στο κλιμα που οι μουσικοι οραματιστηκαν.

Και εγώ διαφωνώ πάααρα πολύ με αυτή την άποψη και θα σου θέσω και κάποια παραδείγματα με άλμπουμ που αργότερα αγάπησα αλλά αρχικά μου φάνηκαν είτε δυσπρόσιτα (στην καλύτερη) είτε θόρυβος (στη χειρότερη).

Painkiller: Πως τραγουδάει έτσι ο τσιρίδας. Και γιατί οι κιθάρες τρίζουν;
Pantera live 101 proof: Ω θεοί, τι θόρυβος… και γιατί ξερνάει συνεχώς ο τραγουδιστής;
To Megatherion: Γιατί κάνει συνέχεια “Γου” αυτός ο τραγουδιστής;

Όλα αυτά βέβαια σε τρυφερές προεφηβικές ηλικίες… Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια τέτοια συζήτηση για άλμπουμς που τα εκτιμήσαμε αργότερα ενώ στην αρχή δεν μας άρεσαν.

Προφανώς τα κρούσματα αυτά έχουν μειωθεί στην ηλικία που βρίσκομαι γιατί και έχω διαμορφώσει μια πιο σφαιρική άποψη για το εκάστοτε είδος (και σπάνια με σοκάρει κάτι σα νέος ήχος) αλλά και γιατί ακούω πράγματα γνωρίζοντας πάνω κάτι τι είναι αυτό που θα βάλω.

Κοίτα σε κάποιες, λίγες, περιπτώσεις οκ ίσως. Δεν αναφερόμουν στις περιπτώσεις, όπως αυτή που περιέγραψε ο φίλος plex27, όταν κάποιος είναι σε φάση ανακάλυψης αυτής της μουσικής. Γενικά πάντως εγώ διαπιστώνω πλέον ότι αν κάτι μου αρέσει μου αρέσει εξαρχής!

Τσιρίδας;; Τρίζουν;;;8O:? Μη τα λες έτσι αυτά βρε παιδί μου θα μας έρθει τίποτα!!:lol::stuck_out_tongue: Εντάξει, πέρα από τη πλάκα καταλαβαίνω τι λες αλλά τα παραδείγματά σου αυτοακυρώνονται καθότι όπως παραδέχτηκες ακόμα βρισκόσουν σε αρχικό στάδιο επαφής με τον ήχο, σε αυτή την περίπτωση είναι λογικό και συμφωνώ! Και εγώ άλμπουμ που αρχικά ως πιτσιρικάς τα άκουσα και δεν μου άρεσαν αργότερα τα λάτρεψα.

http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=14002&highlight=����������

Πρώτα όμως πέρνα μια βόλτα από δω να μας συστηθείς κανονικά, ΕΝΤΑΞΕΙ;

Ναι φυσικα και μπορεις να αλλαξεις γνωμη για ενα αλμπουμ αλλα αμα το ακουσεις και δεν βρεις τιποτα να πιαστεις για να το ακουσεις και δευτερη φορα γιατι να κανεις την αγγαρεις? Το χρωστας σε κανεναν? Στην τελικη και ενα κακο αλμπουμ αμα το ακουσεις ψυχαναγκαστικα 100 φορες στο τελος θα σου μεινει, δεν παει ετσι ομως.

μιλας σωστα και ξηγημενα

…πες τα - γράψτα:):!:

Μαζι σου! Και σε σημεια και το Dance Of Death. Οποιος διαφωνει θα τον ψαχνουνε στο [B]αμπελαλε[/B]!

ΚΑΙ ΣΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ

ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕς ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ