Παιχταράς!!!
Εγώ να φανταστείς έφαγα τέτοιο σκάλωμα που θυμήθηκα το trooper στο τελευταίο λεπτό
Παιχταράς!!!
Εγώ να φανταστείς έφαγα τέτοιο σκάλωμα που θυμήθηκα το trooper στο τελευταίο λεπτό
100%…
Οχι νταξ πλάκα κάνω
89% μάγκες
Και στο τελευταίο δίλεπτο κατάφερα να γράψω μόνο 2-3 κομμάτια γιατί κόλλησε το μυαλό μου και “πανικοβλήθηκα”. Επίσης, ίσως έφταιγε ότι άκουγα την ίδια ώρα Aerosmith και μπερδευόταν ο ήχος με τις σκέψεις μου. Από την άλλη πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω κάνει προπόνηση παλιότερα, όταν έκανα κάτι μεγάλες βολτες με τα πόδια - από κέντρο προς Νέα Σμύρνη πιωμένος, θεωρώντας ότι αν περπατήσω 45 λεπτά και προσπαθήσω να θυμηθώ όλα τα τραγούδια των Maiden θα φτάσω σπίτι σε καλή κατάσταση για ύπνο.
Έχασα πάνω από το μισό Book of Souls και AMOLAD, 2 κομμάτια από το Dance of Death κι ένα από το Fear of the dark. Συμπλήρωσα άνετα τις δισκάρες FF και Virtual XI.
Το κάνατε μερικοί βλέπω .
Το site αυτό έχει και άλλα παρόμοια. Πχ για τους Metallica για όποιον έχει ΤΗΝ υπομονή
Χαρα στην υπομονη σας, εγω ουτε καν…
17 λεπτά είναι μόνο, και σου υπόσχομαι ότι δε θα καταλάβεις πώς θα περάσουν!
καλο αυτο, 17 λεπτα ειναι το τελευταιο τραγουδι απο το νεο δισκο των Arstidir Lifsins
Θεος. Να το ειχα σκεφτει κ εγω πιο παλια. Τωρα δε πινω τοσο
Μεγάλη μπάντα ήταν ήδη, ο Bob Rock τους έκανε παγκοσμίως τεράστια μπάντα. Και τους εδωσε τον καλύτερο ήχο που είχαν, για 4 άλμπουμ σερί αν μετρήσουμε και το Garage Inc. Το αποτυχημένο πείραμα του St. Anger δεν αλλάζει τίποτα από τα παραπάνω.
100% στο test για Metallica μέσα σε 7.5 λεπτά. Έχασα 30 δευτερόλεπτα γιατί δεν μπορούσα να θυμηθώ το Mama Said. Θα κάνω και το Maiden αργότερα ελπίζοντας να πάρω ένα τιμητικό 50%. Μέχρι πριν το reunion πάντως το έχω άνετα ένα 80% πιστεύω
What?? Πραγματικά διαφωνώ όμως. Από το 2010 και μετά, πέρα από την συνθετική ανάκαμψη που είχε ο Hoffman μαζί με τον Baltes, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των Accept στα 10’s ήταν και η παραγωγή. Priest το ίδιο. Ακόμη και οι Kreator άφησαν τον Borgen (που κάνει και αυτός καλή δουλειά) και συνεργάστηκαν μαζί του για το World Divided. Που καταλαβαίνω να μην αρέσει σε κάποιον σαν τραγούδι, σαν σύνθεση αλλά σαν παραγωγή πραγματικά είναι άριστη.
Πού να το περίμενα κι εγώ ότι η “προπόνηση” θα έπιανε τόπο;
@Sofa_King αυτό με τα emoji στο ίδιο site βρίσκεται; Ελπίζω να έχουν κανένα μισάωρο για αυτό!!
Οχι δεν ειναι στο ιδιο site, το βρηκα απο καποιο group στο φβ.
Edit : Εχει και τραγουδια απο singles, διασκευες κτλ…
100%, εισαγωγή όλων με τη σειρά τους, έμειναν και 52 δευτερόλεπτα. Γατάκια…
ΥΓ
παραλίγο να καεί ο κιμάς, ζημιάρηδες Maiden
Λες να μην τα θυμάμαι όλα απέξω? Δεν έχουν και πάρα πολλά, 10 δίσκοι είναι αυτοί και τους 8 τους έχω λιώσει σε μια προηγούμενη ζωή τόσο που θα ήταν εξωφρενικό να ξεχάσω το οποιοδήποτε τραγούδι.
Περισσότερο από ικανός, ευέλικτος, με άποψη κλπ ένας παραγωγός, για να έχει νόημα η παρουσία του στο στούντιο με τους Maiden, θα πρέπει να διαθέτει την προσωπικότητα και την προϋπηρεσία προκειμένου να εισακούεται.
Ο Martin Birch π.χ. με την μακρόχρονη συνεργασία που έδωσε τα γνωστά θαυμαστά αποτελέσματα, είχε ήδη συμμετοχή σε πληθώρα κλασικών album σαν παραγωγός ή/και μηχανικός ήχου και οι Maiden του έδειχναν τον δέοντα σεβασμό.
Κι ο ίδιος όμως αντιλαμβάνονταν σωστά τον ρόλο του και δεν επεδίωκε να τους επιβληθεί αλλά να τους βγάλει τον καλύτερο εαυτό σε μια ηχογράφηση.
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια αντίστοιχη περίπτωση.
μια κουράδα και μισή είναι η παραγωγή.
Απ τη στιγμή που τα τύμπανα θα περάσουν σε υπολογιστή με όλα τα όρια τα οποία θα μπουν ψηφιακά στα tracks, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και να ακούγονται όλα «τέλεια» όπως εσείς τα χετε στο μυαλό σας, χάνεται όλη αυτή η ζωντάνια που είχανε.
Αυτό το «κάθε μέτρο και διαφορετικό» ή ακόμα και το λάθος που θα άκουγες σπάνια.
Αν δεν τα ακούτε κλινικοποιημένα και όλα σερβιρισμένα, ώστε «προς θεού! μη μας ξεφύγει λίγο παραπάνω αυτό το πιατίνι και ξεπεράσει τα mid frequencies που χω βάλει για την παραγωγή μας (όπως και των άλλων 4.000.000 παρόμοιων)», τότε έχετε θέμα.και λυπάμαι.
Και στο Psychotic Waltz αυτό ήταν το πρόβλημα, όσο κι αν δεν ήθελα να το πιστέψω.
Ακούστε αυτό π.χ.
Γαμάτο κομμάτι, φοβερές κιθάρες, φοβερό παίξιμο, αλλά μη μου πεις ότι δεν σου ακούγεται σαν drum machine Δ’ Διαλογής!
Τα πιατίνα εδώ κάνουν μπαμ, και αν είναι live παίξιμο και δεν τα χει βάλει σε πρόγραμμα, λυπάμαι για την κατάσταση της μουσικής όσον αφορά την παραγωγή (και εσάς που δεν μπορείτε να τ’ακούσετε).