Πω, αυτό το δερμάτινο με το “δικτυωτό” λευκό μπλουζάκι πρέπει να το φορούσε σε κάθε συναυλία εκείνη την περίοδο ο Dickinson, το θυμήθηκα που το έβλεπα σε όλες τις ανταποκρίσεις από τις συναυλίες.
Πάνε πολλά χρόνια ρε γαμώτο…
Moνο σεβασμος ! Μονο συγκινηση ! Η μεγαλυτερη μπαντα στην ιστορια του συμπαντος απλα.
Βλεπω τωρα το βιντεο με το Revelations απο εκεινο το βραδυ και με εχουν πιασει τα ζουμια ρε μλκς ! Ευχαριστω τον Θεο απλα π το εζησα.
Έχοντας δει και παλιότερα τους maiden,η προπερσινη συναυλία πραγματικά είχε κάτι το πολύ συγκινητικό, ίσως οι περιπέτειες υγείας του bruce, ίσως πως είναι 60αρηδες και ακόμα έχουν το ίδιο πάθος (με λιγότερη κινητικότητα, απολύτως λογικό), ίσως η προσέλευση του κόσμου, ίσως οι φοβερές εκτελεσεις, ίσως όλα μαζί. Και μάλιστα συγκινητικό όχι με την μελό/νοσταλγική έννοια, συγκινητικό που υπάρχουν ακόμα οι τύποι που με τις τραγουδαρες τους μεγαλώσαμε και συνεχίζουν ακόμα να είναι τόσο γαματοι όσο παλια
Αρχικά μου έκανε εντύπωση αυτό: «Είχαν ένα μικρό παρεκκλήσι και στη συνέχεια έχτισαν μεγαλύτερη εκκλησία. Η μπάντα που έπαιζε στη λειτουργία ήταν εξαιρετική. Δεν είχα δει ξανά σε εκκλησία να παίζουν τόσο καλή ροκ μουσική. Και θυμάμαι ότι καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν ότι όλα ήταν φανταστικά». Θέλω κι εγώ μια εκκλησία που να ροκάρουν στη λειτουργία αντί για ψαλτάδες και βλακείες.
Σήμερα έχει γενέθλια ο Μπρουσακος, μετράει πλέον 62 έτη γεμάτα ενεργητικότητα!
Χρόνια του πολλά λοιπόν, μακάρι να παραμείνει έτσι για καιρό ακόμα, να τον… χαιρόμαστε!
Χρόνια πολλά σε έναν από τους μεγαλύτερους φροντμεν της μουσικής μας που τυχαίνει να είναι και ο αγαπημένος μου Metal vocalist. Ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα
Πιλότος αεροπορικής εταιρείας, εκφωνητής σε ραδιοφωνική εκπομπή, συγγραφέας βιβλίων, CEO εταιρείας,επαγγελματίας ξιφομάχος…και φυσικά…τραγουδιστής στην μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του σύμπαντος !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕ BRUCE DICKINSON…