Iron Maiden

Πω, αυτό το δερμάτινο με το “δικτυωτό” λευκό μπλουζάκι πρέπει να το φορούσε σε κάθε συναυλία εκείνη την περίοδο ο Dickinson, το θυμήθηκα που το έβλεπα σε όλες τις ανταποκρίσεις από τις συναυλίες.
Πάνε πολλά χρόνια ρε γαμώτο…

edit: και για του λόγου το αληθές…

3 Likes

Μακραν το αγαπημενο μου τραγουδι Iron Maiden.

Οπως παντα εξαιρετικη εκτελεση οι τυποι και λατρεια η μετενσαρκωση του Μπρους

3 Likes

αν έχεις άδεια βρίσκεις πραγματάκια

6 Likes

Οσοι ημασταν εκει ξερουμε.Οσοι δεν…καλα να παθουν !
11 Likes

Δύο χρόνια ακριβώς από τη ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ. Ελπίζω να τους ξαναδούμε live

2 Likes

Moνο σεβασμος ! Μονο συγκινηση ! Η μεγαλυτερη μπαντα στην ιστορια του συμπαντος απλα.
Βλεπω τωρα το βιντεο με το Revelations απο εκεινο το βραδυ και με εχουν πιασει τα ζουμια ρε μλκς ! Ευχαριστω τον Θεο απλα π το εζησα.

5 Likes

Έχοντας δει και παλιότερα τους maiden,η προπερσινη συναυλία πραγματικά είχε κάτι το πολύ συγκινητικό, ίσως οι περιπέτειες υγείας του bruce, ίσως πως είναι 60αρηδες και ακόμα έχουν το ίδιο πάθος (με λιγότερη κινητικότητα, απολύτως λογικό), ίσως η προσέλευση του κόσμου, ίσως οι φοβερές εκτελεσεις, ίσως όλα μαζί. Και μάλιστα συγκινητικό όχι με την μελό/νοσταλγική έννοια, συγκινητικό που υπάρχουν ακόμα οι τύποι που με τις τραγουδαρες τους μεγαλώσαμε και συνεχίζουν ακόμα να είναι τόσο γαματοι όσο παλια

8 Likes

Ολοι ξερουν , ακομα και αυτοι που δεν.

UP THE IRONS!!!

5 Likes

ΓΙΑ ΜΕΝΑ η καλύτερη μεταλ συναυλία στην χώρα.Και για αρκετούς άλλους αν κρίνω από το poll του rocking.

Για…όλους η πολυπληθέστερη.

Έκατσαν όλα τέλεια εκείνο το βράδυ.Ο κόσμος το σετ η μπάντα…και αποδείχτηκε ότι ο Μπρους δεν υπακούει στους νόμους της ανθρώπινης φύσης.

Το μόνο ‘αρνητικό’ , ότι δε νομίζω ποτέ να τους ξαναδώ σε τέτοια κατάσταση.

5 Likes

Αρχικά μου έκανε εντύπωση αυτό: «Είχαν ένα μικρό παρεκκλήσι και στη συνέχεια έχτισαν μεγαλύτερη εκκλησία. Η μπάντα που έπαιζε στη λειτουργία ήταν εξαιρετική. Δεν είχα δει ξανά σε εκκλησία να παίζουν τόσο καλή ροκ μουσική. Και θυμάμαι ότι καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν ότι όλα ήταν φανταστικά». Θέλω κι εγώ μια εκκλησία που να ροκάρουν στη λειτουργία αντί για ψαλτάδες και βλακείες.

Σήμερα έχει γενέθλια ο Μπρουσακος, μετράει πλέον 62 έτη γεμάτα ενεργητικότητα!
Χρόνια του πολλά λοιπόν, μακάρι να παραμείνει έτσι για καιρό ακόμα, να τον… χαιρόμαστε!

14 Likes

Χρόνια Πολλά στον Απόλυτο Frontman Bruce Dickinson :metal::heart:

11 Likes

Τιτανομεγιστοτεράστιος!

8 Likes

Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο frontman και μια από τις μεγαλύτερες φωνές που έβγαλε η μουσική που γουστάρω
rc04343ritacarmo-0469

13 Likes

Χρόνια πολλά σε έναν από τους μεγαλύτερους φροντμεν της μουσικής μας που τυχαίνει να είναι και ο αγαπημένος μου Metal vocalist. Ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα

8 Likes

Πιλότος αεροπορικής εταιρείας, εκφωνητής σε ραδιοφωνική εκπομπή, συγγραφέας βιβλίων, CEO εταιρείας,επαγγελματίας ξιφομάχος…και φυσικά…τραγουδιστής στην μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του σύμπαντος !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕ BRUCE DICKINSON…

17 Likes

Και τώρα τελευταία ΚΑΙ γαμηκουλας :laughing:

7 Likes

:cry: :cry: :cry:

τα λόγια περιττά

11 Likes

Σκατα, πραγματικά σπουδαίος. Deep Purple, Rainbow, Maiden του χρωστάμε πολλά για κάποιους από τους καλύτερους δίσκους της ιστορίας της μουσικής μας

12 Likes

Κριμα. Τεραστιος.

9 Likes