Το καλύτερο πρώτο single τελικά το είχε το AMOLAD με λίγα λόγια.
αν βγάλεις το Holy Smoke από την εξίσωση, δηλαδή!
O Bruce διέλυσε τη φωνή του στην περιοδεία για το Powerslave.Την έφτιαξε και ήταν στην καλύτερη του περίοδο στα Accident και Chemical.Υπάρχουν bootlegs από τότε στα οποία ακούγεται εκτός συναγωνισμού.Μένει σε υψηλό επίπεδο μέχρι και την Somewhere Back in Time περιοδεία του 2008 και από τότε και μετά έχει κάτω βόλτα.Η εμφάνιση της Αθήνας και η απόδοση του στο πρώτο leg της Legacy περιοδείας είναι μαγικές, αλλά είναι και η εξαίρεση.Όχι ο κανόνας πλέον.
Για μένα ο Dickinson των περιόδων Number έως Powerslave και Accident-Chemical είναι ο ανώτερος τραγουδιστής στον σκληρό ήχο όλων των εποχών.
Έχοντας παρακολουθήσει 9 συναυλίες στην Book of Souls περιοδεία και στα 2 σκέλη (5+4), και άλλες 5 στη LotB, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Φυσικά και υπάρχουν μέρες που δεν είναι το ίδιο καλός (και ποιος είναι;), αλλά αυτές είναι η εξαίρεση από τη δική μου προσωπική εμπειρία.
επιτέλους το βρήκα και το άκουσα από πηγή διαφορετική του youtube. η παραγωγή είναι πολύ καλή, η ποιότητα δεν έχει καμί ασχέση με youtube Και τα φωνητκά είναι στο σωστό επίπεδο. το λάτρεψα. το σόλο του Adrian είναι απίστευτο.
Και μόνο που τους λέει Άιρο Μέιντε, καρδούλα από εμένα!
Με αφορμή το γαμάτο σόλο του Adrian στο Writing on the wall, ποια πιστεύετε είναι τα καλύτερα σολίδια των Maiden? H πρώτη μου σκέψη πάει στο Stranger in a strange land αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνω και μια επανάληψη.
θα συμφωνησω αν και σιγουρα με ενα φρεσκαρισμα στη δισκογραφια θα βρουμε πολλα ακομα,προσωπικα μου αρεσει ο lead ηχος στις κιθαρες του somewhere,ακομα και σημερα μου βγαζει φρεσκαδουρα και υποστηριζει οπως ακριβως πρεπει τα υπεροχα lead του δισκου.Το alexander the great εχει επισης τρομερο σολο
Ωραία κιθαριστική δουλειά, βαρετό, όμως, το τραγουδιστικό μέρος. Ελαφρώς μονότονο μου ακούστηκε.
Χμμμ η πρώτη μου σκέψη πάει στο loneliness …
Εύκολο δεν είναι, σίγουρα, αλλά το Phantom of the Opera και το To Tame a Land που άκουγα σήμερα είναι απίστευτα. Α, βάλε και το Infinite Dreams, και Powerslave (που αυτό ίσως έχει και την καλύτερη ‘‘αφήγηση’’ ως σόλο, περνάει από πολλά στάδια και αυξάνει ταχύτητα σταδιακά, έχει μελωδία, μοιάζει να περνάει από κεφάλαια)
Θα έλεγα τα σόλο του Murray στα Alexander the great + prophecy το stranger in a strange land + caught somewhere in time απο Adrian και το blood brothers + fortunes of war απο Gers
edit φυσικά δεν είναι μονο αυτά. Μετα πάμε να κάνουμε τις καλύτερες αρμονιες/μελωδίες
Όλα αυτά που λέτε σίγουρα, αλλά ένα από τα καλύτερα του Murray είναι και το…
(στο σημείο αυτό, αφού ομολογήσουμε ότι ψοφάμε για τέτοιες συζητήσεις, ας σημειωθεί, αφορμής δοθείσης, ότι αγαπάμε Παυλάρα!)
Murray - Prowler
Murray - Killers
Smith - Prisoner
Smith - Number of the Beast
Murray - Powerslave
Smith - Stranger in a Strange Land
Gers - Sign of the Cross
Gers - Blood Brothers
Murray - Book of Souls
Smith - Tears of a clown
μια πρόχειρη δεκάδα στη δουλειά.Αλλα η πιο άρρωστη στιγμή EVER είναι αυτό το μπασοίντρο του αρχηγού στο killers.ΓΑΜΑΤΟ
Στο forum του FC υπάρχει έντονη φημολογία για ανακοίνωση του νέου άλμπουμ σήμερα με θέμα ιαπωνικό. Παίζουν, μάλιστα, πολύ τα αρχικά DITD
Ωραίο cover.Με τις διάρκειες οκ γελάει ο κόσμος.Ήμαρτον
Maiden Japan.
Προσωπικά ξενέρωσα με το εξώφυλλο και με τον τίτλο. Από την άλλη τα εξώφυλλα δεν παίζουν μουσική, οπότε αναμένουμε.
ωραια, παμε τωρα μεχρι Σεπτεμβρη με ΜΟΝΟ MAIDEN ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ