Iron Maiden

Μεγάλα τραγούδια λέει, εντάξει καληνύχτα

καληνυχτα

3 Likes

Το φοβάμαι κι εγώ αυτό με τις μεγάλες διάρκειες κάποιων τραγουδιών. Πάντως μην προδικάζουμε, το πρώτο single ήταν δείγμα θετικό.

1 Like
  1. Senjutsu (Smith/Harris) 8:20
  2. Stratego (Gers/Harris) 4:59
  3. The Writing On The Wall (Smith/Dickinson) 6:13
  4. Lost In A Lost World (Harris) 9:31
  5. Days Of Future Past (Smith/Dickinson) 4:03
  6. The Time Machine (Gers/Harris) 7:09
  7. Darkest Hour (Smith/Dickinson) 7:20
  8. Death Of The Celts (Harris) 10:20
  9. The Parchment (Harris) 12:39
  10. Hell On Earth (Harris) 11:19

emoji που τραβάει τα μαλλιά του

Steve says " We chose to record at Guillaume Tell Studio in France again as the place has such a relaxed vibe. The setup there is perfect for our needs; the building used to be a cinema and has a really high ceiling so there’s a great acoustic sound.

μαλλον εκπληξη η τζαπανιλα στην κατευθυνση και ελπιζω να παιζει ρολο περα απο ενα κομματι αλλα οι διαρκειες μου ρουφηξαν την ενεργεια για το υπολοιπο της ημερας, απο τη μεση και μετα τις διαβαζα γελωντας σαν τον τζοκερ

1 Like

Οι διάρκειες των τραγουδιών δεν μου προξένησαν καμία έκπληξη. Εδώ και 20 χρόνια τα άλμπουμ των Maiden είναι γεμάτα με 8λεπτα και 10λεπτα τραγούδια

1 Like

Αν παίζει κάποιο στοίχημα για το σε ποιο τραγούδι θα πέσει ύπνος, εγώ ποντάρω στο 4

1 Like

Δυστυχώς

2 Likes

Εγω στο 11

8 Likes

Εκεί ηχογραφήθηκε και το Music For The Masses των Depeche

2 Likes

3 χρόνια… :metal: :heart:

13 Likes

Ναι!

16 Likes

Έβαλα να ακούσω ξανά το Book of Souls, και πραγματικά στα μικρά κομμάτια είναι αξεπέραστο ρε γαμώτο! Αυτό ειδικά είναι πολύ καλό και με εξαιρετικό video clip

4 Likes

Για το video clip συμφωνώ. Για το τραγούδι όμως δεν…Ανθυπομετριο filler που θα ξεχαστεί γρήγορα (ελπίζω και η απόδοση του Bruce σε δαυτο).

1 Like

Κι όμως, νομίζω ότι είναι πολύ μεστό, με σφιχτό παίξιμο απ’ όλους (και ωραίο ευθύ παίξιμο από τον Nicko), και μια χαρά είναι και ο Bruce που βγάζει τις ψηλές με δυσκολία μεν, αλλά χτυπιέται και σαν τρελός. Το ρεφρέν πιασάρικο, και θα είναι και ωραία συναυλιακή στιγμή αυτή η στιγμή με το ‘‘μαϊμουδίστικο’’ χορό, που είναι ο ορισμός του απενοχοποιημένου, και ο κόσμος φαίνεται να γουστάρει. Όσο για τα σόλο και τα leads, είναι τίμια και του Smith λίγο πιο προσεγμένο με το slide είναι ωραία τσαχπινιά. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα straight ροκάκι που θα μπορούσε να είναι με άνεση στα πρώτα τους χωρίς να ακούγεται παράταιρο, και όμως έπεται τριάντα χρόνια. Ε δεν το λες και ανθυπομέτριο.

1 Like

Δηλαδή 3 Σεπτεμβρίου βγαίνει το νέο άλμπουμ, αλλά του χρόνου το καλοκαίρι θα παίζουνε την Legacy of the Beast περιοδεία; Δεν είναι λίγο κουλό αυτό; Είδε κανείς κάτι για το τι θα γίνει με αυτό;

Ακόμα περιμένουμε τι θα ανακοινώσουν για αυτό, είναι όντως λίγο ιδιαίτερη η κατάσταση

Λοιπόν, μιας και θέλουμε συζητήσεις χωρίς νόημα και διέξοδο μέχρι να έρθει το νέο άλμπουμ, έτσι για να λαδώσουμε μηχανές, πείτε κατάταξη των reunion albums

Brave New World
AMOLAD
Dance of death
Book of souls
The final frontier

3 Likes