Όταν ένας άνθρωπος έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν είναι κακό να αφήσεις στην άκρη τέτοιες ηλίθιες έχθρες και μικρότητες, και να τον βοηθήσεις επειδή είναι μέλος της ιστορίας σου.
Δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά δεν είναι και προς τιμήν τους το να κρατάνε μανιατικο το ότι τους κράζει ο Di Anno 60 χρόνων άνθρωποι.
Δεν είναι τόσο άσπρο μαύρο η φάση, σιγά μην τους δώσουμε και μετάλλιο που υπερασπίζονται την τιμή τους.
το κακό είναι οτι και να βοηθήσεις τον Dianno είναι άτομο που σίγουρα θα ξαναπέσει στη λούπα.
αλλά ναι 20.000 είναι σχετικά ψιλά και σίγουρα θα βρεθούν.
O DiAnno ο οποίος προφανώς συνεχίζει να παίρνει το μερίδιο του από τις πωλήσεις των 2 πρώτων Maiden πως γίνεται να μην έχει τα χρήματα για την εγχείρηση;
Και δε μιλάμε για ΗΠΑ, αλλά για Αγγλία που το ΝΗS είναι δωρεάν σύστημα υγείας.
Αλήθεια είναι όλα τα παραπάνω. Απαράδεκτη η στάση του Paul, εδώ και πολλές δεκαετίες.
Προφανώς και το συγκρότημα δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν. Προφανώς και ο Di’ Anno έχει κάνει την κακοδιαχείρισή του (στα όσα λαμβάνει από τα albums που συμμετείχε). Προφανώς και τα προβλήματα υγείας του οφείλονται σε μεγάλο (αν όχι καθ’ ολοκληρίαν) βαθμό στον τρόπο ζωής του (ή καλύτερα αυτοκαταστροφής του). Βασικά, όλα τα προφανώς του κόσμου…
ΑΛΛΑ, o Paul είναι ο Paul και οι Maiden είναι οι Maiden, μία μπάντα-λατρεία και πρότυπο ανά την υφήλιο. Υπό την υπόθεση ότι γνωρίζουν και δεν πράττουν κάτι, να με συμπαθάτε, αλλά είναι εντελώς foul, βάσει της προσωπικής μου οπτικής πάντα. Τα λεφτά είναι αστεία και ο συμβολισμός του “Βοηθάω, ακομά κι αυτόν που με κράζει εδώ και αμέτρητα χρόνια” είναι τεράστιος και θέτει ένα παράδειγμα προς μίμηση. Ιδιαίτερα σε μία περίεργη εποχή, όπου φαίνεται ότι τείνουμε να υιοθετούμε πιο ακραίες στάσεις απέναντι σε ανθρώπους που ενδεχομένως να έχουν κάνει τα όποια λάθη στη ζωή τους (ακόμα και σε θέματα υγείας / καταλαβαινόμαστε πιστεύω). Δεν ξέρω, ρε παιδιά. Ίσως έχω μία ευαισθησία παραπάνω σε ζητήματα υγείας, ακόμα κι αν επρόκειτο για τον χειρότερο εχθρό μου, πολλώ δε μάλλον για κάποιον που αποτελεί μέλος της ιστορίας μου και μοιράστηκα τη σκηνή και κάμποσες μπύρες μαζί του κάποτε.
Επαναλαμβάνομαι και ας γίνομαι κουραστικός: Τα παραπάνω ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι η μπάντα γνωρίζει την παρούσα κατάσταση του Paul και την όλη ιστορία με τον έρανο.
Ενώ δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι (άλλωστε με τον burr που είχαν καλύτερες σχέσεις είχαν βοηθήσει πολύ στα δικά του προβλήματα υγείας) θα ήταν ωραία χειρονομία να βοηθούσαν, παρόλο που ο Di Anno μαλακιζοταν πολύ συχνά με δηλώσεις και γενικά είναι καμμένο χαρτί και αυτοκαταστροφικος.
Τώρα γιατί κάνεις flame και γ@μας την κουβέντα ομολογώ δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Άντε λοιπόν, ας μποϋκοτάρουμε μετά την efood και τους Maiden μέχρις ότου πληρώσουν για τον DiAnno. #cancelIronMaiden
Καλό θα ήταν σε σοβαρά θέματα υγείας να είμαστε ανώτεροι ακόμα κι αν μας έχουν στεναχωρήσει / κακολογίσει / κράξει / πληγώσει whatever
ας μην το πάμε στους Maiden σαν εταιρεία . Δεν χρειάζεται να βάλουν τα κοινά λεφτά της εταιρείας / μπάντας , είναι ντροπή να μην δίνεις στον άγιο σου σαν άνθρωπος
Δεν μπορούν δλδ ήρεμα και ωραία χωρίς φανφάρες να πάνε ο Harris με τον Murray να δώσουν από 5.000 προσωπικά χρήματα ώστε να πάει ο άνθρωπος να χειρουργηθεί ;; Που τον έχουν ζήσει στην μπάντα και μοιράστηκαν τόσα πράγματα ;;
Κατανοώ την δυσκολία του να τους προσεγγίσεις γιατί αυτοί οι οργανισμοί είναι χαοτικοί και για να βρεις τον ΧΨ Χαρρις να του εξηγήσεις τι περνάει ο άνθρωπος πρέπει να μιλήσεις με 3 μανατζαραίους αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι εύκολα ή δύσκολα δεν θα έχει φτάσει στ’ αυτιά τους
είναι φαουλ εδώ , εκτός κι αν γίνει κάτι που έχει κωλυσιεργήσει και γίνει σιωπηρά
Άσχημο να βλέπεις τον Παυλαρα σε τέτοια κατάσταση, μακάρι να βοηθήσουν οι Maiden, αν και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά αν όντως το κάνουν θα βγουν και πρώτοι μάγκες.
Edit Συμφωνώ πάνω κάτω με το παιδί που έγραψε οτι έγραψε μόνο που νομίζω ότι για τα τραγουδιών ο Harris και Rod πλησίασαν τον Dianno και του πρόσφεραν χρήματα για να παραχωρήσει τα δικαιώματα
Δεν την ξέρω την κατάσταση του ανθρώπου και μακάρι να γίνει καλά. Κάπου διάβασα ότι προσπαθεί 7 χρόνια να βρει 20 χιλιάρικα. Δεν ξέρω τι παίζει με τα παραπάνω ή με τα οικονομικά του. Γενικα ωραίο θα ήταν να τον βοηθήσουν. Δεν ξέρουμε τι παίζει ή τι έχει παίξει με τα οικονομικά του, ούτε του τι έχουν κάνει οι τάδε και παραταδε.
Μπορεί τώρα να φαίνεται σαν νομοτέλεια η τελειότητα για τους Maiden των eighties, όμως έχοντας επιβιώσει από μια εκτεταμένη World Slavery Tour και κυκλοφορήσει ένα ιστορικό live που έκλεινε τον πρώτο κύκλο της πορείας τους, οι Irons βρίσκονταν στην ζόρικη θέση να πρέπει να αποφασίσουν για το που θα κινηθούν από εκεί κι έπειτα.
Ο Dickinson (που είχε υποστεί την μεγαλύτερη, από κάθε άποψης, φθορά από την τεράστια περιοδεία) επέμενε για μια ακουστική κατεύθυνση στο νέο album – υποστήριζε μάλιστα ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους Led Zeppelin III. Αντ’ αυτού προτιμήθηκε η χρήση των… “guitar synths”, με τον τραγουδιστή να μην συμμετέχει καθόλου συνθετικά και τον Smith να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο - μετά τον Αρχηγό εννοείται! Το τελικό αποτέλεσμα έμελλε να δικαιωθεί πανηγυρικά από τον Χρόνο, παρά κάποιους αρχικούς δισταγμούς μερίδας οπαδών - εν μέρει αναμενόμενους, άλλωστε μόλις λίγο πριν είχε καταγραφεί επίσημα δια στόματος Μπρουσάκου ότι…
Ειναι ενας δισκος τους με εναν μοναδικο φουτουριστικο αερα, με την μπαντα να εχει απογειωθει και ολα να θυμιζουν τους στιχους του Wasted Years (ενας υμνος στην αισιοδοξια) που αλλωστε ειναι κομματι του δισκου. Μεγαλειωδης εποχη για τη μπαντα, μεγαλειωδεις στιγμες.
Για μενα δεν ειναι ο καλυτερος δισκος τους αλλα ειναι σιγουρα στο top 5 και τον ακουω αρκετα συχνα ακομα και σημερα.
Ειναι ενας δισκος με σχεδον μονο κορυφες, με τα caught somewhere in time, wasted years και alexander the great να ειναι τα τρια κομματια που θα διαλεγα με μιση καρδια για εκεινο το ερημο νησι αν μου λεγαν πρεπει να παρεις μονο 3 κομματια απο το SiT μαζι σου!