Δεν ήξερα που να το ποστάρω, εδώ κολλάει καλύτερα. 100% τρελοκομείο ο Μπρους, 10 απολαυστικά λεπτά. Πολύ γέλιο, γνήσιο βρετανικό χιούμορ, ντοκουμέντο-διαμάντι! Η ποιότητα φτιάχνει μετά από κανά λεπτό, υπομονή.
ΕΔώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν remastered εκδόσεις από tshirts παλαιότερων περιοδειών. Περιμένω πως και πως να ξαναβγεί αυτό της Ευρωπαικής του 88 που είχαν πρωτοέρθει Αθήνα.
Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον Παυλάρα της καρδιάς μας, τον συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές μας!
Ας σημειωθεί εδώ ότι τα απαραίτητα χρήματα συγκεντρώθηκαν τελικά με πρωτοβουλία του ιθύνοντα της pub Cart and Horses απ’ όπου, ως γνωστόν, ξεκίνησαν οι Maiden να παίζουν ζωντανά προ αμνημονεύτων ετών!
Φοβερό μπλουζάκι παρεμπιπτόντως!
Να πάνε όλα καλά στον άνθρωπο
Χρόνια πολλά στον Dave τον Murray που κλείνει σήμερα τα 65 , τον αγαπημένο μας “μαγουλάκια”, τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να ισχυριστεί ότι κατόρθωσε την…μονιμότητα στους Maiden (με μια μικρή χρονικά παρένθεση, όταν ήταν ακόμα underground), επίσης τον μοναδικό που δεν καταπιάστηκε ποτέ με κάποιο solo project - μεταξυ μας, αν κρίνουμε από το ρυθμό που συνεισφέρει συνθετικά στους Irons, δεν είναι να απορεί κανείς!
Αν κ ο Harris προφανώς θα ήταν το άτομο από το γκρουπ που θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε μια μπύρα, νομίζω ότι η τελική μου απόφαση θα ήταν ο Murray όλα κερασμένα από εμένα.
Start your engines Dave!
O Davy πρέπει τον περισσότερο χρόνο να κοιμάται σαν τις πολικές αρκούδες και να βγαίνει από την χειμερία νάρκη του όταν κάνουν περιοδεία οι Maiden.
Θερινη θα την ελεγα τη ναρκη του, Χαβαη μενει ο φιλος μας. Γειτονας του Κερκ και χωροταξικα και πνευματικα
Οι ΔΥ μένουν Χαβάη, είναι γνωστό αυτό
Χρόνια πολλά στον μπάρμπα Dave με την συμπαθεστατη φάτσα , ειδικά όταν σολαρει και ανοιγοκλείνει το στόμα
Περσινό και βάλε αλλά για κάποιο λόγο χτες το πόσταραν στο metal hammer.
Κοίτα να δεις που τελικά θα έχει ενδιαφέρον το βιβλίο του Smith, και θα παρουσιάζει και την λιγότερο φανταχτερή πλευρά της show business.
Αναφορικά με όσα ενδιαφέροντα λέει ο Adrian στην συνέντευξη, δεν ξέρω σε τι στηρίγματα κατέφευγε για να υπερνικήσει την ψυχολογική πίεση και το άγχος όταν το όνομα των Maiden άρχισε να μεγαλώνει υπερβολικά στις ΗΠΑ, αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί γνώρισε την σύζυγό του Nathalie, την μακράν εντυπωσιακότερη από τις συζύγους των bandmates του - τουλάχιστον στα νιάτα της!
Όσο να 'ναι, μια παρηγοριά θα του την προσέφερε!
Φανταστικό θα ήταν αυτό. Και αν είχε και 5-6 classics στο τέλος ακόμα καλύτερο
Καλά Μπρουσάκο, κάτσε να γίνει και να ολοκληρωθεί η Legacy of the Beast περιοδεία εν μέσω πανδημίας και κάποια στιγμή σκέφτεστε τι θα κάνετε με την περιοδεία προώθησης του νέου album - που ελπίζω να θεωρείται ακόμα νέο μέχρι τότε!
Όλοι θυμόμαστε βέβαια ότι αυτό είναι κάτι που είχαν δοκιμάσει στο πρώτο σκέλος της περιοδείας για το AMOLAD το 2006, δηλαδή ολόκληρο το καινούριο και “5-6 classics στο τέλος”. Δεν ξέρω κατα πόσον ήταν επιτυχημένη η ιδέα μιας και στο live τους εδώ το είχαν αλλάξει.
Σε απόλυτα νούμερα πάντως το Senjutsu είναι 10 λεπτά μεγαλύτερο από το AMOLAD, και όσο και να μας ενθουσίασε, δύσκολα να μην υπάρξει κοιλιά σε ένα live παίζοντας έναν δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος. Άσε που ελλοχεύει ο κίνδυνος να τρολλάρει το κοινό και εκεί που παίζουν το Death of the Celts να φωνάξει “Freedom!” σε κάποια κορύφωση!!!
Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό του Bruce γι’αυτή την κίνηση . Πρώτον γι’αυτό που σωστά αναφέρει πάνω ο Ian για πανδημίες και τήρηση προγράμματος και δεύτερον γιατί έτσι νιώθω ότι η όλη φάση μπαίνει σε μία…“άτυπη” σύγκριση AMOLAD vs Σουτζούκι. Το άλμπουμ τότε σήκωνε το ρίσκο που πήραν (και τους βγήκε στο έπακρον, το 1ο leg της περιοδείας θυμάμαι ήταν σχεδόν sold out). Τώρα (προσωπικη άποψη θα μου πεις) δεν νομίζω ότι η ποιότητα του τελευταίου σηκώνει κάτι τέτοιο. Μέχρι το encore οι μισοί θα κοιμηθούν και οι άλλοι μισοί θα φύγουν γιατί δεν θα ακούσουν “classics”.
Το σημαντικότερο για μένα είναι 1ον να είναι καλά στην υγεία τους για να δώσουν ωραία live το καλοκαίρι και 2ον να είναι τα πράγματα με κοβιντακι πολύ καλύτερα προκειμένου να γίνουν τα παραπάνω.
Γκρίνια που δεν αλλάζουν ποτέ το σετλιστ πέρα από τα συνηθισμένα, προκαταβολική γκρίνια και ΑΝ αλλάξουν το σετλιστ εντελώς πέρα από τα συνηθισμένα.