Θα είναι ή θα έχουμε κι άλλη μετάλλαξη μετά την Όμικρον;
Εγώ νομίζω το αντίθετο πάντως
Απλά εγώ προσωπικά περισσότερο φοβάμαι την αντοχή τους λόγω ηλικίας… Έχουν κόψει τα 2ωρα σόου προ πολλού και έτσι αν είναι να το παίξουν όλο το σεντζουτσου , το πολύ να παίξουν αλλά 3 κομμάτια για κλείσιμο
Γύρω στα 100 λεπτά πρέπει να είναι πλέον η διάρκεια των συναυλιών τους αν θυμάμαι καλά από το 2018 .
Εγώ θα πήγαινα να τους δω σε τέτοιο τουρ πολύ άνετα
Καλά, εννοείται και γω θα πήγαινα όπως και εννοείται ότι είμαι υπέρ τέτοιων κινήσεων. Μάλιστα το '07 είχα ψιλοξενερώσει κιόλας που είχε αλλαξει το setlist στο 2ο σκέλος του tour όταν έπαιξαν Αθήνα. Απλώς το δικό μου μυαλό έκανε μία σύγκριση υλικού ανάμεσα στα δύο άλμπουμ. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό
Εν γνώση τους είναι πως ένα τέτοιο τουρ θα ενδιαφέρει λιγότερο κόσμο γι αυτό μιλάει για diehard fans και μικρότερα venues.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον από τη volume 50 μιας best of περιοδείας που απλά αλλάζει όνομα. Από το Ed Hunter τουρ και έπειτα οι περισσότερες περιοδείες είναι στο στυλ της Legacy of the Beast. Κατανοητό ότι το 90%+ όσων πάνε στο ΟΑΚΑ και το Doninghton θέλουν να ακούσουν το Number of the Beast και το Fear of the Dark φυσικά. Αλλά πολύ τίμιο αν δώσουν την ευκαιρία στους οπαδούς τους να ακούσουν λαιβ ένα εξαιρετικό δίσκο
Όντως είναι πολύ νωρίς για αυτή τη συζήτηση
Ωστόσο συγκρίνοντας το AMOLAD με το Senjutsu υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του πρώτου για μένα.
Εμενα θα μου άρεσε και μια περιοδεία με best of reunion period. Πολλά κομμάτια που θα ικανοποιησουν αρκετό κόσμο πιστεύω.
Γι’αυτό και θα παίζουν σε πιο μικρά venues με το πολύ 10.000 κόσμο.
βσκ, το σοβαρό θα ήταν να προβάρανε πολλά κομμάτια. οχι άλλο τρούπερ. έχουν δεκάδες γαμάτα κομμάτια που ΔΕΝ παίζούν. όσο και να αγαπάω … ξενερά είναι.
Άντε πάλι τα ίδια. Η μπάντα θέλει να κάνει περιοδεία και να παίζει σε γεμάτα venues. Οι πρώτοι υπεύθυνοι για τα ίδια setlists είναι συνήθως οι οπαδοί, που θέλουν να ακούνε τα ίδια και τα ίδια και μετά οι μπάντες. Και όταν λέω “οπαδοί” εννοώ αυτοί που πηγαίνουν στις συναυλίες, που δεν είναι όλοι die hard. Για την ακρίβεια, στα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα, το μεγαλύτερο μέρος είναι αυτό που εμείς εδώ πέρα που ασχολούμαστε πολύ με τη μουσική αποκαλούμε “φασαίοι”.
Λες και οι Maiden και οι κάθε Maiden θέλουν να παίζουν κάθε βράδυ το Trooper.
Μπορείτε να αφήσετε να περάσουν καμία 15αρια χρόνια κ μετά να πείτε ότι ο a matter είναι καλύτερο του senjutsu?
Εγώ προσπαθώ να μην γράψω ότι το τελευταίο είναι ότι καλύτερο μετά το seventh son και δεν το κάνω μέχρι να φύγει ο ενθουσιασμός.
fixxxed.
Μεχρι τωρα το Senjutsu για εμενα δικαιολογει τον αρχικο ενθουσιασμο του, ακομα το ακουω πολυ συχνα. Ενω πχ τα book of souls, final frontier ειχαν ξεφουσκωσει πολυ νωριτερα
Ισοπαλία xfactor, a matter κ senjutsu κ το αφηνω εδω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ματια μου.
Συμφωνώ και με τους δύο αποπανω
Ακόμα έχω τον ίδιο ενθουσιασμό με το senjutsu, για την ακρίβεια δεν χορταινω να το ακούω
Προς το παρόν το κατατάσσω στο καλύτερο τους μετά το BNW προσωπικά
Αφήστε τον Bruce και βάλτε Adrian Smith να τραγουδάει παράλληλα (όπως ο Het στους Metallica). Και αντί για Harris πάρτε την κοπέλα να παίζει μπάσο.
Ναι μωρέ πλακίτσα κάνω προφανώς!
Χρόνια πολλά στον Janick τον Gers! 65 χρονών παιδί!
…παιδί βέβαια με βάση την δημόσια, επί σκηνής εικόνα του, όπου “μονομαχεί” με τον Eddie, κάνει τα ακροβατικά του κλπ.
Kατά τα λοιπά, σε αυτά τα 30 και πλέον χρόνια παρουσίας του στους Maiden έχει αποδειχθεί πολύτιμη η συνεισφορά του στον συνθετικό τομέα - ειδικά κατά την απουσία των Dickinson και Smith, ήταν ο δεύτερος τη τάξει songwriter, μετά την Αρχηγάρα, εννοείται!
Να είναι πάντα καλά, να οργώνει τις σκηνές με τους Irons!
Δεύτερο σερί από μένα διότι σαν σήμερα…
Με το Killers συμβαίνει το εξής παράδοξο: θεωρείται τώρα, και είναι αφού κουβαλάει 41 χρόνια ζωής, “παλιός” δίσκος, όμως παλιός δίσκος θεωρούνταν και όταν τον άκουσα πρώτη φορά, πριν από τριάντα και πλέον χρόνια.
Αυτό βέβαια είναι κάτι που οφείλεται στο ότι, ήδη τότε (1989) οι Maiden είχαν προχωρήσει πολύ σε σχέση με το ύφος τους στην αρχή της πορείας τους. Από την άλλη, ο δίσκος παρουσιάζει ένα τόσο νεανικό πρόσωπο της μπάντας, γεμάτος ορμή και ιδέες να ξεχειλίζουν, χωρίς καμία διάθεση συμβιβασμού, “νερώματος κρασιού” κλπ.
Πραγματικά, ακόμη κι αν είχαν διαλυθεί μετά το Killers, θεωρώ ότι οι Maiden θα είχαν ήδη κερδίσει με τα δύο πρώτα τους, ένα σημαντικό μέρος του θρύλου που τελικά απέκτησαν!
Iron Maiden στο Somewhere in Time: * synths *
Fans: πωωωωω γιατί με ξενερώνεις τώρα
Iron Maiden στο Seventh Son…: * synths *
Fans: πωωωωωω γιατί με ξενερώνεις τώρα
Iron Maiden στο Senjutstu: * synths *
Fans: πωωωωω γιατί με ξενερώνεις τώρα
Ακούω τώρα το Fear of the Dark κι έχει κι αυτό μία όμορφη και ύπουλη μελωδία με synthια και απλά σκέφτομαι ότι όπου τα χουν βάλει μια χαρά έπραξαν
4 άρθρα για Μεηντεν… Ούτε το ένα δεν ανοίγω