spoiler alert:
xfactor ν. 4
spoiler alert:
xfactor ν. 4
Κι εγώ #4 θα το έβαζα το X-factor.
Από το τέλος.
Επέτειος γενεθλίων λοιπόν σήμερα (τα 65 κλείνει αισίως) για τον φίλτατο Η, εκ των βάσεων του Maiden-ικού οικοδομήματος τόσο για την κιθαριστική ερμηνεία του όσο και για την συνθετική του συνεισφορά που αριθμεί κάποια από τα πλέον αγαπημένα κομμάτια των Irons. Εσχάτως μάλιστα δοκίμασε την τύχη του και σαν συγγραφέας!
Χρόνια του πολλά, να τον χαιρόμαστε!
Χρόνια πολλά στον Αρχηγό που σήμερα κλείνει τα 66! Να τον χαιρόμαστε, να είναι πάντα καλά και να μας χαρίζει σπουδαίες μουσικές με τους Maiden… ας είναι και με τους British Lion (λέμε τώρα!)
Δηλωση dickinson,θα πεθανουμε πανω στη σκηνη! (Με το μπαστουνακι και το Π)
Μεγάλη η χάρη του
Χρόνια πολλά στον Τρισμέγιστο
Happy birthday captain!!
Ας πω κι εγώ δυο λόγια με αφορμή την “στρογγυλή” επέτειο του Number of the Beast…
Αν για τον επίζηλο τίτλο του καλύτερου Maiden LP υπάρχουν πολλές “σωστές” απαντήσεις, τον τίτλο του γνωστότερου και πιο επιτυχημένου τον έχει καπαρώσει προ πολλού το “…Beast”!
Πρόκειται για το album που σημάδεψε ανεξίτηλα την μπάντα, δίνοντας το όνομα σε συλλογές, DVD και περιοδείες έκτοτε, αυτό που (λογικά) κανείς μας εδώ δεν πρόλαβε σαν νέα κυκλοφορία, όμως όλοι είχαμε ακουστά ότι υπάρχει όταν ξεκινάγαμε να ασχολούμαστε με το metal - γιατί είναι ορόσημο και σημείο αναφοράς και για το metal γενικότερα!
Σαράντα (40) χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του εξακολουθεί να συναρπάζει όσους το ακούν πρώτη φορά και να διατηρεί την γοητεία του σε όσους το γνωρίζουν…
…και όλα αυτά, σημειωτέον, από έναν δίσκο που ξεκινάει με το Invaders!
666 the number of the beast να επισκεφτει οσους κακολογουν το invaders και το gangland (οκ, αστειευομαι, αλλα αυτα τα δυο κομματια που καποιοι ισχυριζονται πως ειναι αδυναμα προσωπικα τα θεωρω αμφοτερα πολυ αξιολογα)
Κατα τ΄αλλα υποθετω πως ο φίλτατος @Ian_Metalhead εννοει τον παραλληλισμό με το πως οι Maiden με τον Μπρουσαρο πλεον στα φωνητικα εισεβαλαν στο μουσικο γιγνεσθαι του σκληρου ηχου γραφοντας ιστορια.
Μεγαλη δισκαρα, σιγουρα στα τρια καλυτερα του θηριου, no filler, κλασικο heavy metal στα καλυτερα του, τι αλλο να πεις για αυτο το δισκο! Έχει και ενα κομματι που φιγουραρει στις τοπ επιλογες για το καλυτερο heavy metal τραγουδι ολων των εποχων, αγιασθητω το ονομα του!
7 λεπτά η τρίχα κάγκελο κομματαρα
Συνεχίζοντας τους επετειακούς εορτασμούς…
Το 1998 ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Ολοκλήρωσα επιτυχώς τις προπτυχιακές μου σπουδές και εκρίθην άξιος του πτυχίου. Επίσης, γνώρισα το ομορφότερο κορίτσι - μετά από τόσα χρόνια που έχω να την δω η κρίση μου είναι αμερόληπτη, θεωρώ!
Στα παραπάνω κομβικά γεγονότα της ζωής μου που έλαβαν χώρα το 1998 δεν συμπεριλαμβάνεται, όσο κι αν προσδοκούσα κάτι τέτοιο, η κυκλοφόρία του τότε καινούριου δίσκου των Maiden, του Virtual XI που έσκασε μύτη πριν από 24 χρόνια σαν σήμερα! Το ότι δεν… συγκλόνισε ακριβώς, δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα το θυμηθούμε, ήταν άλλωστε μια ωραία περίοδος όπως προείπα!
Ναι οκ, ο δίσκος είναι αυτός που είναι (καλώς ή κακώς, δε θα το σχολιάσω), αλλά για 'μένα το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι από τα αγαπημένα μου Maiden.
Ελπιζω να λες για το Number of the Beast και όχι για το απο πάνω σου