θα ήθελα ή το losfer words ή to Genghis Khan
Νομίζω ειπώθηκαν ήδη όλες οι λογικές επιλογές για να διατηρηθεί ο Μπρους
Εγώ θα έλεγα συνδυασμός όλων . Λίγο πιο αραιές ημερομηνίες μεταξύ των σόου , βάλε ένα , ινστρουμενταλ , λαρωσε και λίγο στην σκηνική σου παρουσία . Αρκούν αυτά
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τους Μειντεν να παίζουν πάνω μια δεκαετία ακόμα . Ακόμα και αυτό πολύ μου φαίνεται . Να είναι δλδ όλοι κοντά στα 75 …ίσως και για αυτό έχουν ξεσκιστει στις εμφανίσεις
Ε δεν άλλαζε δεκαπέντε κοστούμια ούτε ξιφομαχουσε με τον Έντι.
Ε ναι αυτο είναι ένα θέμα
Για να μην μένουμε ποτέ από εορταστικές επετείους, για σήμερα έχουμε…
…πριν από 7 χρόνια λοιπόν (τα οποία μοιάζουν σαν χθες!), κυκλοφορούσε το Book of Souls, τελευταίο LP των Maiden σε συνθήκες… κανονικότητας, και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια δίσκος των Irons που περιείχε αντίστοιχα το μεγαλύτερο σε διάρκεια κομμάτι τους, γραμμένο από τον συνήθη ύποπτο… ώπα λάθος, αυτό το έγραψε ο Dickinson!
Το θέμα είναι ότι με τις εναλλαγές του κύκλου περιοδειών για το album/επετειακή, βάλε και τον Covid-19, το επόμενο δεν ήρθε παρά 6 ολόκληρα χρόνια αργότερα, επίσης αριθμός ρεκόρ!
Έίναι ο δισκος τους που έχω ακούσει λιγότερο στη ζωή μου όπως κ με λιγότερη όρεξη, καθώς η κυκλοφορία πέφτει σε μια πολυ δύσκολη και αγχωτική φάση της ζωής μου που όλα πανε λάθος και το μόνο που δεν μπορούσα να δωσω σημασία ληταν μια νεα κυκλοφορία. Θυμαμαι το ειχα ακουσει μολις διερευσε στο διαδύκτιο, θυμαμαι ενα σχετικό κράξιμο απο τον κόσμο, θυμαμαι να ξεχωριζω 2 -3 καλές στιγμές και τελικά να μένω με την όρεξη οτι κάποια στιγμη θα κατσω να ασχοληθω μαζί του, καθως νομιζω εχει μπόλικο ζουμί η φάση
4 κομμάτια είναι αρκετά αξιόλογα, τα υπόλοιπα πλέον τα έχω βαρεθεί. Μια από τις πιο αδύναμες στιγμές του θηρίου, αλλά μας έδωσε if eternity, red/black, book of souls και empire, οπότε δεν παραπονιέμαι!
Και ΤΟ ριφ του speed of light
Εγω νομιζω οτι το setlist είναι προσαρμοσμενο για να παιρνει ανασες o Bruce με εξαίρεση το ακυρο Aces High στο τελος.
Ο άνθρωπος εχει σκασει απο τις απανωτες συναυλιες ειναι προφανες.
Αυτο που ειδα στο φετινο Rock in rio ηταν πολυ μετριο φωνητικά και προμηνυει κατηφορα απο εδω και στο εξής αν συνεχίσουνε ετσι.
Στην Αθηνα προφανως μου φανηκε πολυ καλύτερος ο Bruce αλλα mvp για μενα ο Murray.
Στα 3 πρώτα βίντεο του Ροκ ιν Ρίο με τα κομμάτια από Σεντζουτσου εκτός από το ομώνυμο που κάπως την πάλευε , στα άλλα δύο μόνο φάνηκε πολύ κακός
Από την άλλη , λογικό κιόλας , η μουσική ήταν αλφάδι
Επειδή έπεσε αρκετό (δικαιολογημένο) κράξιο για την φωνη του Βρασίδα ας πάμε στο όχι κ τόσο μακρινό 2016 και στο συγκεκριμένο Live όπου ο Bruce απλά μαμάει
Νομιζω οτι πρεπει να σταματησουν οσο ειναι καιρος. Κριμα να γινουν περιγελος οπως αλλοι.
Σιγουρα παντως δεν χρειαζεται να περιοδευσουν για το senjutsu.
Για σήμερα έχουμε το Dance of Death!
Αν το δεύτερο album κάθε συγκροτήματος θεωρείται και είναι κρίσιμο μιας και δείχνει αν υπάρχουν προοπτικές να παραμείνουν στον χώρο, παραπλήσια σημασία έχει και το δεύτερο LP μετά από reunion!
Το Dance of Death λοιπόν είχε το ρόλο να καταστήσει σαφές πως η επανένωση της κλασικής σύνθεσης των Maiden δεν ήταν one off, αλλά είχε έρθει για να μείνει.
Και πράγματι, έχοντας να επιδείξει κάποιες άκρως εντυπωσιακές κορυφές ο εν λόγω δίσκος συνέχισε και συνέβαλε στην τεράστια και συγκρίσιμη με τα “χρυσά” eighties επιτυχία και δημοφιλία των Irons μετά το 2000. Είχε βέβαια να επιδείξει και κάποιες πρωτιές (πρώτη συνθετική συνεισφορά του McBrain μετά από 20 χρόνια στην μπάντα, πρώτη “καθαρόαιμη” μπαλάντα), όπως και ένα δυνατό υποψήφιο για το χειρότερο Maiden εξώφυλλο, αλλά το τελευταίο δεν θα το κάνουμε θέμα, ειδικά σήμερα που συμπληρώνει τα 19 χρόνια!
Με καθυστέρηση 2 ημερών, για την επέτειο της πρώτης πραγματικά μεγάλης metal συναυλίας στη χώρα μας. Συμπτωματικά, 34 χρόνια αργότερα, φέτος πάλι Τρίτη και 13 όπως τότε. Up the Irons!
Kαι πολύ του ήταν για τέτοιο κομμάτι.
Εύκολος άνθρωποοοος
Δεν τον ειπε και καντ!