Δε θα τους δεις
Ο άνθρωπος δε μπορεί λέει.
Να σε δω στα 71 τι ακριβώς θα μπορείς.
Συμφωνώ με αρκετα απο οσα γραφτηκαν. Φαινονται σε καλη φορμα - μακαρι να συνεχιστεί.
Στην συναυλια της Αθηνας περσι ο καλυτερος ηταν ο Murray κι ο Dickinson (μεχρι το καπνογονο) ηταν συγκινητικα καλος.
Απο εκει και περα το τελος (συναυλιακα) πλησιαζει και πρεπει να το οργανωσουν σιγα σιγα. Θεωρω πως ισως βγάλουν ακομα.ενα άλμπουμ.
Σε καθε περιπτωση ισως πρεπει να μειωσουν τις συναυλιες (δεν εχω εικονα ποσα dates έχουν ανα χρονο υποθετω καπου 80) ωστε να ειναι φρεσκοι.
Μια χαρα οι οθόνες led και η παραγωγη της συναυλιας πιο λιτη. Εμενα με νοιαζει η απόδοση και η ορεξη παρα τα γυρω γυρω.
Εχω την εντύπωση οτι το 2014 μαμουσαν και εδερναν: Iron Maiden - Live @ Rock am Ring 2014 (Full Show, Pro Shot) [HD] - YouTube
25-26 παίζουν στο Ντόρτμουντ. Στις 26 θα είμαι έξω από τη westfalenhalle από το μεσημέρι.
@Rebel μια σκέψη είναι να δεις ποια ημερομηνία σε βολεύει για Γερμανία, να βγάλεις αεροπορικά flex (να μπορείς να τα αφήσεις ανοιχτά σε περίπτωση που δε βρεις εισιτήριο συναυλίας) και να έχεις 1,5 μήνα για να βρεις εισιτήριο.
Πχ έχει ντυσελντορφ-αθηνα 109 ευρώ στις 27/7, πολύ καλή τιμή για Ιούλιο. Εγώ επειδή θα πάω Ιταλία πρώτα τα βρήκα στην ξεφτίλα, Αθήνα-μιλανο 33 και Μιλάνο-ντυσελντορφ 17
έχεις δίκαιο 26 είναι. Θα είμαστε παρέα τριών από Αθήνα. Σκάμε από Κολωνία με πρωινή πτήση της Aegean
Χαχαχα κλαίω
Όσοι πάτε Ντόρτμουντ ή Μόναχο, πείτε μου ότι είσαι ΤΟΣΟ ΦΩΛΣ ώστε να μην έχετε κλείσει να δείτε και British Lion, που παίζουν την αμέσως προηγούμενη μέρα από τα διήμερα των Maiden. Γιατί ο Αρχηγός δε χρειάζεται ξεκούραση, μόνο οι άλλοι οι υπάλληλοί του χρειάζονται. Ο Αρχηγός δε σταματάει να παίζει live ακόμα και τις μέρες που οι άλλοι κάθονται.
Ενώ την προηγούμενη από springsteen που θα κωλοβαραω στο Μιλάνο δεν παίζει τίποτα
Εδιτ: έχει μανεσκίν
Εδιτ στο εδιτ: είναι σολντ άουτ
Ωραίοι είναι οι Maneskin, τους είχα δει στο Pinkpop το 2022 και μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, τα κατάφεραν πολύ καλά. Έχει χάρισμα ο frontman.
Και παιζει και μπαλα αμα λάχει και κάνει και πλάκα σε τοπικα καφενεία τυπου Σλαβια Πράγας…
Ή είσαι αρχηγός ή δεν είσαι!
Υ.Γ. η φάση με British Lion μπορεί να “λέει” και περισσότερο απο το live των Maiden.
Εγω απορω πως και δεν το εχουν παρει χαμπαρι οι μεηντεναδες να τα κανουν sold out. Σε κατι μικρους χωρους παιζει, στου Μοναχου εχω παει σε αυτο το Backstage ας πουμε κι εχει δυο αιθουσες, η μια χωραει με το ζορι 300 ατομα, η αλλη ειναι λιγο μεγαλυτερη. Εν τω μεταξυ ειναι σε κατι ερημιες κι εχει κηπο που αραζεις για μπυρες, μια χαρα φαση θα ειναι, οντως. Οχι καλυτερα απο Μεηντεν, βεβαια
EDIT: θα γαμουσε να πας British Lion και να μην πας Maiden . Ναι, σε εσας που λετε οτι τους προτιματε με τον Παυλαρα λεω
Τους είδα πέρυσι Βαρκελώνη και θα τους ξαναδώ φέτος Μιλάνο. Τιμιότατοι, φθηνό εισιτήριο και ό,τι πρέπει για μπύρες και άραγμα. Και Steve Harris αφού.
26 Ιουλίου θα είμαι κι εγώ Ντόρτμουντ (μένω Γερμανία). Θα χαρώ κι εγώ άμα ψήνει κάποιος, να στείλει DM να πάμε γκρουπ ελληνικό . Είναι κάποιος από εδώ μέλος του φαν κλαμπ? Σκεφτόμουν να κάνω αίτηση μην τυχόν και κάτσει κάνα fttb , αλλά δεν ξέρω αν έχουν ήδη μοιραστεί.
Πώς ακριβώς μπορεί να συμβεί αυτό ενώ το υλικό τους δεν ’ λέει ’ τίποτα;
Δεν έχουν μοιραστεί ακόμα. Λίγες μέρες πριν το live. Μπες στην κλήρωση, προλαβαίνεις.
ΥΓ: Για το Λονδίνο έχω μπει που είναι νωρίτερα και δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση.
Υπερβολή ήταν μωρε.
Αλλα θα ειναι τέλειο να δεις τον Harris σε κλαμπακι των 500 ατόμων , απο 5 μέτρα απόσταση.
Ισως τον πετύχεις και backstage για καμιά ψιλοκουβεντουλα.
γουατ σορσερυ ιζ δις
Ουσιαστικά κλήρωση για 60 early entrance passes για τα μέλη του fan club (ο κάθε νικητής κερδίζει ενα pass και plus one για κάποιον ακόμα).
Με λίγα λόγια σου εξασφαλίζει την πρώτη σειρά. Αλλα το fan club των Maiden είναι εντελώς ανοργάνωτο (προσωπική άποψη) και οι προσκλήσεις καταλήγουν σε μεγάλο βαθμό στους ίδιους και τους ίδιους. Όποτε μικρό καλάθι και fingers crossed.