Α δηλ πρέπει να γίνω μέλος! I’ll pass ;p
Ναι πρέπει να τα ακουμπήσεις στον Rod. 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά η ετήσια συνδρομή
Οκ μπορώ να σκεφτώ 25 χιλιάδες καλύτερα πράγματα που μπορώ να κάνω με 25 ευρώ, ή, έστω τις μπύρες στο λαιβ. Θενξ πάντως!
Έγινε λόγος παραπάνω για την ηλικία του Nicko του McBrain και κατά σύμπτωση σήμερα είναι η επέτειος των γενεθλίων του! 71 ετών λοιπόν και επίσημα, πάντα τρελαμένος έφηβος στην ψυχολογία, κακά τα ψέματα όμως, όσο κι αν εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται να “οργώνει” την σκηνή στα live, τα drums είναι το πιο απαιτητικό όργανο σε φυσική αντοχή.
Σε κάθε περίπτωση, χρόνια του πολλά!
Σπουδαιος ντραμερ με πολυ προσωπικο στυλ.
Χρόνια πολλά παππού
Όλοι με τη West Ham σήμερα για τον Αρχηγό!!!
Εκαναν και ποστ τα αρρωστακια με τον αρχηγό ντυμένο κατάλληλα
Γκολ και οι βιόλα
Θα χοροπηδαει στη σκηνή ο Στηβ, θα του χουν κανά τάμπλετ πάνω στο μόνιτορ και θα το βλέπει λάηβ το ματς
Έτσι γαμαει το ηστ λαντον
Στον έβδομο ουρανό ο Αρχηγός, θα σταματήσει το λαιβ να ανάψει καπνογόνα
Κουπααααα
Εεεε ρε το British Cunt…
𝝖𝝢𝝤𝝞𝝣𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝚𝝫𝝖𝝠𝝞 𝝩𝝤𝝪 𝝡𝝥𝝞𝝦𝝖𝝘𝝟𝝞 𝝖𝝥𝝤 𝝦𝝞𝝭𝝜 𝝖𝝢𝝩𝝞𝝟𝝚𝝞𝝡𝝚𝝢𝝮𝝢 𝝖𝝥𝝤 𝝤𝝥𝝖𝝙𝝤𝝪𝝨 𝝩𝝜𝝨 𝝘𝝤𝝪𝝚𝝨𝝩 𝝬𝝖𝝡
➼ Ο Μπιράγκι δέχτηκε αντικείμενα στο κεφάλι κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ για τη Φιορεντίνα με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα και το ματς διεκόπη προσωρινά.
Τι πιο σύνηθες…
Aπ’ το Sweden Rock Festival προχτές. Αυτό θα μπορούσε άνετα να ναι και σε δίσκο Maiden. Και συγκρατείστε το όνομα του drummer γιατί ίσως τον δείτε σε μελλοντικα λάηβ των μέηντεν, Simon Dawson
Νομίζω ότι το γλυκό έδεσε. Μετά τις πρώτες 4-5 συναυλίες( όπου ήταν πρόβες ουσιαστικά του συγκροτήματος ) πλέον η μπάντα είναι στην στρατόσφαιρα με μοναδικό αδύναμο κρίκο τον Nicko που όμως κ αυτός είναι αισθητά βελτιωμένος συγκριτικά με τις πρώτες συναυλίες.
Μετά από 2 ονειρεμένες συναυλίες στην Κρακοβία, δεν ξέρω τι λέτε, εγώ ξέρω ότι το συγκρότημα σπέρνει. Και αν ο 71χρονος Nicko προσπερνάει μερικά drum fills για να την παλέψει, σόρρυ αλλά χέστηκα κιόλας. Ούτε που θα το καταλάβαινα αν δε γινόταν συζήτηση γι’ αυτό, ούτε και με νοιάζει τώρα που το ξέρω. 1000 φορές αυτός ο Nicko από οποιονδήποτε άλλο στη θέση του.