Iron Maiden

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν σας χάλασε που δεν είδαμε (όσοι δεν μπορούσαν να πάνε εξωτερικό) περιοδείες 7thson και somewhere in time. Είμαστε μεγάλα greek cunts τελικά.

1 Like

Seventh Son ειδαμε :stuck_out_tongue:

7 Likes

Ο Στηβ δήλωσε στο Μέταλ Χάμερ ότι θέλει να παίξουν live και την κομματάρα (imho) Only The Good Die Young

Steve Harris reveals the Iron Maiden deep cut he’d like them to play more live

5 Likes

Το διάβασα χθες και τρελλάθηκα. Είναι το μεγάλο μου απωθημένο, αφού είδα live το CSIT, μένει μόνο αυτό και το To Tame a Land.

3 Likes

Οσοι ετυχε να ειστε το 2ημερο Πολωνια νομιζω ειδαμε ενα πραγματικα ΤΡΟΜΕΡΟ Dickinson . Απιστευτα ορεξατο και σε φοβερη φορμα . Για μενα στο top 3 εμφανισεωνπου τον εχω δει. Επισης credit στον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ Adrian που εσπειρε!
UP THE IRONS!!

Summary

Εχοντας περασει πλεον το ΣΚ ξεκουρασης καθως ξεκινησαμε παρεα απο Σαλονικα για Κρακωβια με αμαξι, αυτο που θελω να πω ειναι πως τελικα σε αυτη τη ζωη στο τελος, ειναι οι στιγμες που μετρανε και τιποτε αλλο. Το ξερω πως δεν ενδιαφερει κανενα αλλα ηθελα να το γραψω γιατι ετσι αισθανομαι

24 Likes

Καρδούλες για το summary

1 Like

Να σταθώ σε αυτό και να πω ότι προσωπικά ( και είμαι σίγουρος ότι ισχύει σχεδόν για όλους μας ) ενδιαφερομαστε και χαιρόμαστε όταν κάποιος μπαίνει και μοιράζεται την χαρά του και την εμπειρία του για τέτοια όμορφα θέματα

7 Likes

Ήμασταν (όπως και British Lion). :slight_smile:
Φωτογραφικό (επίσημο) ρεπορτάζ σύντομα :face_with_peeking_eye:

1 Like

Ευχαριστω να σε καλα φιλε. Ισχυει 100% αυτο που λες!! Aπλα μου βγηκε αυτο το πιο προσωπικα καθως ειμαι σε αυτο το forum Νομιζω απο το 2012 και το θεωρω μια απο τις καλυτερες συντροφιες που μπορει να εχει καποιος για την αγαπημενη μας μουσικη :upside_down_face:

4 Likes

Δεν γίνεται να το κάνουν αυτό το 2023…Είναι δυνατόν? Επίσης, τι γαμάτο venue!! Κλαίω που δεν έκλεισα εισιτήρια εγκαίρως.

9 Likes

Dramaaa

Έχουν 96 μήνες εκεί στην Αγγλία ε

1 Like

σήκω και πάτα το. Και έλα περιοδεία με British Lion.

1 Like
3 Likes
1 Like

21 Likes

Γαμησαν ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ σημερα στο O2!

Up the fuckin’ Irons!

8 Likes

O Bruce ήταν σε τρομερή κατάσταση χθες.

6 Likes