Carl McCoy με ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Carl McCoy με ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ε, σιγα, πολυ καλυτερος με Συριζα
Παρεμπιπτωντος, ονειρεμενη βραδια κ σημερα στο Ο2 και το The Dev κανει προγραμματαρα!
η δεύτερη νύχτα στο Ο2 ήταν for the books.πολύ καλύτερη από την πρώτη.
Προσωπικα, δε θα ελεγα πολυ καλυτερη, αλλα οριακα καλυτερη. Και τις δυο μερες παντως ηταν απιστευτη η εμπειρια.
Αν έλεγαν και το Moonchild…
Σωστός, το είχα ξεχάσει!
Πωωωω!
Θυμαμαι το 2008 στο Twickenham, ειχα αποφυγει spoilers κ με το π εσκασε το Moonchild αρχισα να ουρλιαζω σα δαιμονισμενο 5χρονο!
Όλοι εσείς που πετάτε για maiden και φοράτε μπλουζάκια maiden το κάνετε για το φηλινγκ ή για την δόξα; Και, κυρίως, αύριο θα αλλάξετε?!
Και εγώ σε μια βδομάδα με μπλουζάκι Μειντεν θα πετάξω (το πρώτο μπλουζάκι Μειντεν που πήρα πριν 17 χρόνια και μπαίνω ακόμα ), παρόλο που πρώτα θα πάω να δω Springsteen και την άλλη μέρα Μειντεν
Χμμμμ…και στη δουλεια με μπλουζακι maiden παω, οποτε ουτε για τη δοξα, ουτε για το feeling, ουτε και θα αλλαξω αυριο.
Απλως και μονο επειδη ετσι μου αρεσει (σαν την Amstel)!
Εγώ μπουζούκια που με τραβούσε η παρέα πάντα με μπλούζα maiden πήγαινα
Και ο Ντέμης
Παίζω καλύτερη μπάλα
Αυτή είναι μια πιο χαρακτηριστική φωτογραφία ενός γνωστού μουσικού με έναν οπαδό του.
Συγκεκριμένα, ο Pete Way, εμβληματικός μπασίστας των UFO απαθανατίζεται με έναν φέρελπι νεαρό μουσικό που δείχνει απίστευτα ενθουσιασμένος επειδή συναντά ένα από τα είδωλα του!
Αφού οι μέρες περνούσαν και το εισιτήριο που έχω πάρει για Ντόρτμουντ δεν ερχόταν με πήραν τηλέφωνο απο τη Viagogo να μου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον πωλητή και ότι μου βρήκαν άλλο εισιτήριο (πάλι αρένα) που θα μου έρθει στο e-mail και είναι και σίγουροι ότι είναι legit. Από τη μια χάρηκα που θα έχω κάτι στα χέρια μου πριν τη συναυλία αλλά από την άλλη έχω διαβάσει πολλά για barcode που δεν περνάνε,θα δείξει.
Πάντως για να μου απαντήσουν έπρεπε να φτάσω στο σημείο να τους πω ότι είμαι σίγουρος ότι δε θα μπορέσουν να μου παραδώσουν εισιτήριο μέχρι τις 22 που είναι η διορία. Μετά από μια ώρα με πήραν τηλέφωνο. Για να δουμε
*Δε θέλω να είμαι άλλο ένα οργισμένο ποστ για το viagogo
Ποτέ δεν παίρνουμε από Viagogo. Αφού όμως το έκανες, τουλάχιστον προσπάθησε να μπεις με το που ανοίξουν οι πόρτες. Έτσι τουλάχιστον μπορεί να γλιτώσεις από το ενδεχόμενο να έχουν πουλήσει το ίδιο εισιτήριο σε πολλούς.