Αυτό υποτίθεται το διασφαλίζουν γιατί ο πωλητής παίρνει τα χρήματα μια βδομάδα μετά τη συναυλία. Έχω πάρει άλλη μια φορά και έχω πουλήσει 3 φορές εισιτήριο χωρίς πρόβλημα, μαθηματικώς βέβαιο ότι έρχεται η ώρα να την πατήσω
Θριαμβευτική εμφάνιση για την μπάντα, αποθέωση από κοινό και κριτικές που διάβασα για το σόου στην Βαρκελώνη.
Οι LED οθόνες εξακολουθούν να δείχνουν ηλίθιες και κριντζ.
Οποίος θα είναι σήμερα στο Ντορτμουντ και ενδιαφέρεται για συνάντηση, ευχαρίστως πμ να γίνουμε ελληνική αντιπροσωπεία
Σε συνέχεια αυτού που ανέφερε ο @Rebel παραπάνω, μοιράζομαι εδώ την προσωπική μου εμπειρία από την συναυλία στην Κρακοβία.
Iron Maiden @ Tauron Arena Krakow (13/06/2023) (pavlosmavridis.com)
Enjoy! )
γκρik καντς united.
γιατί το λες αυτό ;
Δεν σου αρέσουν όπως δένουν με το σκηνικό ;
Μπα όχι δεν μου ταιριάζει, ειδικά στην ηλικία τους.Άντε να κουμπώνουν καλά σε 2-3 κομμάτια.Κατά τα άλλα μου φαίνονται πολύ ‘παιδικές’ και κουράζουν το μάτι.
Δεν ειχα την τυχη να τους δω φετος καθως δεν τιμησαν Ελλαδα, αλλα βλεπω καθε τραγουδι απο καθε show που παιζουν σε αυτο το tour απο YouTube και μπορω να πω πως ταιριαζουν παρα πολυ με το φουτουριστικο σκηνικο. Ειναι λεπτες και απλα συμπληρωνουν το παραδοσιακο backdrop καποιες φορες επεκτεινωντας το με κινουμενες εικονες οπως στο prisoner, αλλες με σκηνες απο το βιντεοκλιπ οπως στο can I play with madness και αλλες με μοντερνα 3d γραφικα οπως στο εναρκτηριο επος caught somewhere in time (σε αντιθεση με τα σκατενια γραφικα κλασης ed hunter που ειχαν οι Helloween ή τα παραθυρα που δεν ειχαν οι priest το '22)
Προσωπικά κι εγώ τα βρήκα οκ, και σε καναν2 περιπτώσεις καλά. Αλλά γενικά το σκηνικό ήταν λίγο σε σύγκριση με τις υπερπαραγωγές προηγούμενων περιοδειών. Πέρασα καλά, αλλά εν αντιθέσει με το 2018 (Αθήνα) που ήταν κορυφή, ακόμα και σε σύγκριση με πέρυσι (Γερμανία όμως), δεν τρελάθηκα.
Το somewhere in time δεν ήταν στα αγαπημενα μου άλμπουμ, αν και χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να ακούσω τα 3 τραγούδια (Heaven can wait και wasted years έχουν ξαναπαιχτεί πολλάκις). Το Time Machine ήταν όπως και στην ακρόαση του άλμπουμ:αδιάφορο τραγούδι που υπάρχει στα τελευταία 4 άλμπουμ με μικρές παραλλαγές.
Κρίμα που δεν παίξανε το parchment. Το death of the celts είναι τραγουδάρα, αλλά δεν μπορεί να πιάσει live την ενέργεια του clansman. Το hell on earth ήταν συγκινητικό όπως και στον δίσκο.
Κυρίως η δυσαρέσκεια μου όμως οφείλεται στον ήχο.
Έχω παρατηρήσει στις τελευταίες 4 συναυλίες που έχω πάει (2 φορές ghost και 2 maiden), υπάρχει η τάση ο ήχος να είναι τέρμα μπουκωμένος στα πρίμα και ανάθεμα αν καταλαβαίνει κάποιος, που δεν ξέρει το συγκρότημα, τι ακούει . Εμένα με κούρασε παρά πολύ, σε βαθμό που σκέφτομαι να παίρνω ωτοασπίδες για να μειώσω το υπερβολικό treble των ηχείων.
Κάτι τέτοια λέω και νιώθω παππούς στα 33…
Οι Maiden εχουν τον Pooch ηχοληπτη που θεωρειται απο τους κορυφαιους. Γενικα ωτοασπιδες να βαζεις σε ολα τα live Concerts destroy your hearing. These will save it. - YouTube
Οσον αφορα το σκηνικο, νομιζω οι Maiden ηθελαν να σπασουν λιγο απο την υπερπαραγωγη του Legacy που κρατησε τοσα χρονια. Ενα μονο inflatable (αυτη η ασχημια στο Iron Maiden), ουτε σημαια δεν εβγαλε ο Μπρουσαρος στο Trooper, παιζουν κυριως αρενες και γενικα η περιοδεια ειναι μικρη. Βαλανε μικρες χωρες στην αρχη μεχρι να μπουνε σε φορμα και μετα παιξανε μονο μεγαλες χωρες. Αμερικη και Καναδα θα πανε μονο και μονο επειδη τα εσκασε χοντρα το Power Trip
Ούτε εμενα το SIT ειναι αγαπημενος δίσκος αλλα το setlist ειναι αρκετά φρεσκο.
Προσωπικα προτιμω στατικο (σχετικα) Bruce και καλη φωνητικα αποδοση απο το να χοροπηδαει συνέχεια. Θεωρω καλη προσθηκη τις led οθονες - κανουν πιο μοντερνο το σκηνικο.
Απο το Senjustu θα προτιμουσα να παίξουνε σντι για writing/time.machine patchment/darkest hour.
Μόνο λατρεία για Nicko!
Και τοσο καιρο γραφοντουσαν αριστερα και δεξια τα απιστευτα περι της αποδοσης του στην τωρινη περιοδεία.
Τιτανομεγιστοτεράστιος απλά!
Σεβασμος στον γιγαντα του θρονου…
για όποιον ενδιαφέρεται. stream από Wacken σήμερα.
βιάστηκα να το ποστάρω, το αντικατέστησαν με ένα maiden wacken chronicles.
Μπορεί να μην έπαιξαν Maiden live, άλλα στην άλλη σκηνή οι Deicide έδωσαν ρέστα.
Εννοείται, βέβαια, ότι ανάμεσα στα κομμάτια έστηνα αυτί να ακούσω ό,τι ήχο ερχόταν από Maiden
Παιδια επειδή βλεπω παντου απωθεωτικα σχολια για το Nicko. Υπαρχει κατι ηρωικο σε αυτό που κανει;
Προφανως ειναι φοβερος χαρακτηρας και μαχητης αλλα ρε φιλε αποσυρσου στο κάτω κατω εισαι 71 και εχεις ζησει τα παντα (καλλιτεχνικα).
Γιατί να αποσυρθεί αν δε θέλει;
Σοβαρολογείς;;; Απο τη στιγμή που μπορεί να παίζει, θα συνεχίσει μέχρι να πεθάνει. Από τη στιγμή που περνάει καλά, ένας λόγος παραπάνω.